Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

galetede yavrimm.
geçmişi okuyor galıba...
gel kuşum.boş ver geçmişi gelecege bak...
takıl buraya
geçmiş deryalarda kaybolursun canım benim

kızlar yarın çok guzel olmak ıstıyorummmmmmmmmmmmmmm

sen hep çok güzel oluyosun zaten kuşum...
ayy ben de bu hasta psikolojisinden çıkmak istiyorum yarın...
gaz verdin bana yaaa :1hug:

ya evet öyle olsun istemezler hep niyeyse ama ayrılalım diye onlar derler... ben işte bunu anlayamıyorum sanki zorla ayrılıyorlar bizden... allahım yaaa ... sen iyisini yapmışsın canım cevap vermeyerek... bence engelle de... bir de vicdan yapıyorlar şaşkalozlar

yürü be monam... bakma gözünün yaşına paşazade monazedenin kaydirigubbakcemile5

canım kötü olmuş tabii, ama ailenden uzakda nasıl izin vercekler sana, tek başına ankarada??

yürü be monam... bakma gözünün yaşına paşazade monazedenin kaydirigubbakcemile5

Bi tek o değil böcüğüm... kimsenin gözünün yaşına bakmıyorum artık.
İnan bana bakmıyorum.
Anladım ki benim gözümün yaşı daha kıymetliymiş... evet anlayana kadar biraz kafayı kırdım ama anladım sonunda.

Bundan sonra aşk için ağlamam diye büyük konuşmuyorum ama... geçmiş için ağlamayı bıraktım artık... fırtınam ne güzel demiş... bırak geçmişi önümüzdeki maçlara bakalım artıkınnn :)

ben valla iki gündür sürtüyorum dışarlardaa kaydirigubbakcemile2
dün alışveriş mağazasına gittik bizimkinin kuzeniyle bugünde sahilde simit ayran tatlı yaptık, dertleştik ölee...gezerken tabii onla olduğumuz yerlerde doluo gözlerim hakim olamıyorum...

Galetacım sağol canım. Ya bende böyle msnde arkadaşla konuşuyordum. Tüm arkadaşlarım evleniyor sanki yaaa (( Biran önce evlenmesini çok istediğim bi arkadaşım daha var her ne kadar artık görüşmeyip birbirimize dargın olsak da inşallah o da evlenir biran önce.

canım benimde bu olay sinirimi bozmaya başlamıştı facebookda hadi bir resim koyarsın nesede anam 50 tane söz 50tane nişan nikah fotoları falan her hafta bi haber sinirlerime fazla geldi bende kapadım şimdik delikafadulden

Dünde ben senin gibiydim canım. dün arkadaşlarla Bahçeli 7. Caddedeydik. Of ya tüm gün gözlerim dolu dolu gezdim oturdum. Bazen tutamadım taştı gözyaşlarım. Rimelim aktı :))) Tanımadığımız bikaç kişi daha vardı ortamda, bana "ne oluyor" gibisinden baktı.Bi tuhaf oldum ya.

kesinlikle yaa... ben artık gözyaşı dökerken durup düşünüyorum... yahu gözlerimin altı yara olnuştu sürekli ağlamaktan... bu kadar zarar vermeye ne hakkım var kendime değil mi...

önümüzdeki maçlara bakalım... ama hakem ben olucam

iyi yapmışsın canım... geçecek o gözlerinin dolması da merak etme :1hug:

ayy benim evlenen arkadaşım yok... hatta en yakın arkadaşlarım hep sevgilisinden ayrıldı... en güzel kısmı bu .. kendimi hiç yalnız hissetmiyorum... siz de varsınız zaten kaydirigubbakcemile3

yaa tunalı bahçeli anlatıyorsunuz kesin benimki de geziyordur yanında hatunuylaa, gelcem dağıtcaam oralarııı sırnaşık şey

Geçen haftada arkadaşımın düğünündeydim. Gelinle damat dans eder ya koptum orda yine başladım ağlamaya. böyle histerik bişey oldum ben. Rezil ediyorum kendimi.Hemen gözlerim doluyor.Sonra gıcık oluyorum kendime.

ay evet ya bu facebook dugun soz koyanlarada sınır oluyom..
gormemışın oglu olmuş misali..
koyacaksan koy bır tane tamam yanı..

ay bırde nışanlanınca evlenınce baiları goge erıyor ya
aaa sende nıye yok
ya gozunu aç
bak yaş geldı geçiyor
aaaaaaaaaaaaaaaa
sınır harbı yaşıyorum.o yuzden kımseyle goruşmuyorummmmmmmmm

goruşursemde ben onların korkutacak şeyler soyluyorum.
ya bu evlılık aşk bıter sonra sorunlar olur hatta şu boşanmış bu olmuş falan dıye
ay napıyım hak edıyorlar ama

kız seni dansa kaldıran olmadı mı fıstıkım, şölee yakışıllısından damat tarafındangamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…