galetede yavrimm.
geçmişi okuyor galıba...
gel kuşum.boş ver geçmişi gelecege bak...
takıl buraya
geçmiş deryalarda kaybolursun canım benim
geldim canımm:)galateia da gelmiş ama ajan kaçmış nerde yaaa...
kızlar yarın çok guzel olmak ıstıyorummmmmmmmmmmmmmm
sağol canım ama kolay olmadı ağlaya ağlaya sildim:1no2: ertesi gün sabahın köründe mail atmış bide msnde yazmış ben silmiştimde engelde koymam gerekiomuş, demişki ben böle olsun istememiştim somurtmuş bide mailindede yazmış keşke arkadaş olabilseydik ama sen üzülüyorsan bizim için eniyi kararı ben ben böleo lsun istememiştim demiş ...
tabii ben yanıt vermedim bunlara yanıt yazıncada o şaşırdım zaten, umursamaz sanıyordum bide bana karar ver demiş yaboğasım geldi kendi verdi tüm kararları ben uygulayınca böle olsun istememeiştim dio nese bölee işteee
Yok len ahahahahaaaaaaa...
Ama anası cidden severdi beni.
Kadın ne mutlu olmuştu oğlu sonunda birine abayı yaktı diye.
Ben ailesine tanıştırdığı ilk kızmışım öyle demişti.
Hatta 6 aydan fazla süren hayatındaki tek ilişkiymişim... bak bak...
Beraber yemeklere gittik... annesi babası ablası ailesi...
Yılbaşı falan kutladık hatta ben kaldım orda o akşam.
Ciddi anlamda fethetmiştim kaleyi evet... ama arkadaş öküzün önde gideni çıktı.
Günlerce aradım da açmamıştı, mesajlar attım ya insan ol bi kere bitti de diye.. lütfetmedi.
Annesinin ekmeğini yedim suyunu içtim, bişey diyemem.
Ama paşazadeyle işim olmaz bi daha.
Derdine yansın.... :dilcikar:
bu aralar sinirim tepemde böcüşüm
masam masam deyip duruyodum ya, en son adama dedim ki
benim motivasyonum dağılır, yerimi yadırgarım, çok zorunlu değilse yerimde durayım dedim
tamam dedi, bu hafta deneyelim bi bakalım nasıl olcak
bu hafta dediği dün bitti işte, bi sorunumuz yoktu, beraber çalıştık güzel güzel...
akşam çıktım servise bindim, yine sorun yok, serviste ne öğreneyim
benden habersiz masamı taşımışlar :1shok:
yani buna nasıl tepki verirsin, habersiz taşımak ne demek, emrivaki ve saygısızlık
gururum da çok kırıldı... bugün konuşmaya gittim, bizim odadaki küçükbaş vardı
o da büyütme bu kadar falan dedi, ama benim sürekli gözlerim doluyo, çok sinirim bozuldu...
ve şuna karar verdim, pazartesi patronla konuşucam, bu saygısızlığı hazmedemem.
olmaz derlerse bana ankaranın yolları taştan...
canım kötü olmuş tabii, ama ailenden uzakda nasıl izin vercekler sana, tek başına ankarada??
yürü be monam... bakma gözünün yaşına paşazade monazedenin kaydirigubbakcemile5
Galetacım sağol canım. Ya bende böyle msnde arkadaşla konuşuyordum. Tüm arkadaşlarım evleniyor sanki yaaa(( Biran önce evlenmesini çok istediğim bi arkadaşım daha var her ne kadar artık görüşmeyip birbirimize dargın olsak da inşallah o da evlenir biran önce.
Dünde ben senin gibiydim canım. dün arkadaşlarla Bahçeli 7. Caddedeydik. Of ya tüm gün gözlerim dolu dolu gezdim oturdum. Bazen tutamadım taştı gözyaşlarım. Rimelim aktı :))) Tanımadığımız bikaç kişi daha vardı ortamda, bana "ne oluyor" gibisinden baktı.Bi tuhaf oldum ya.ben valla iki gündür sürtüyorum dışarlardaa kaydirigubbakcemile2
dün alışveriş mağazasına gittik bizimkinin kuzeniyle bugünde sahilde simit ayran tatlı yaptık, dertleştik ölee...gezerken tabii onla olduğumuz yerlerde doluo gözlerim hakim olamıyorum...
Bi tek o değil böcüğüm... kimsenin gözünün yaşına bakmıyorum artık.
İnan bana bakmıyorum.
Anladım ki benim gözümün yaşı daha kıymetliymiş... evet anlayana kadar biraz kafayı kırdım ama anladım sonunda.
Bundan sonra aşk için ağlamam diye büyük konuşmuyorum ama... geçmiş için ağlamayı bıraktım artık... fırtınam ne güzel demiş... bırak geçmişi önümüzdeki maçlara bakalım artıkınnn :)
ben valla iki gündür sürtüyorum dışarlardaa kaydirigubbakcemile2
dün alışveriş mağazasına gittik bizimkinin kuzeniyle bugünde sahilde simit ayran tatlı yaptık, dertleştik ölee...gezerken tabii onla olduğumuz yerlerde doluo gözlerim hakim olamıyorum...
Galetacım sağol canım. Ya bende böyle msnde arkadaşla konuşuyordum. Tüm arkadaşlarım evleniyor sanki yaaa(( Biran önce evlenmesini çok istediğim bi arkadaşım daha var her ne kadar artık görüşmeyip birbirimize dargın olsak da inşallah o da evlenir biran önce.
Dünde ben senin gibiydim canım. dün arkadaşlarla Bahçeli 7. Caddedeydik. Of ya tüm gün gözlerim dolu dolu gezdim oturdum. Bazen tutamadım taştı gözyaşlarım. Rimelim aktı :))) Tanımadığımız bikaç kişi daha vardı ortamda, bana "ne oluyor" gibisinden baktı.Bi tuhaf oldum ya.
Geçen haftada arkadaşımın düğünündeydim. Gelinle damat dans eder ya koptum orda yine başladım ağlamaya. böyle histerik bişey oldum ben. Rezil ediyorum kendimi.Hemen gözlerim doluyor.Sonra gıcık oluyorum kendime.canım benimde bu olay sinirimi bozmaya başlamıştı facebookda hadi bir resim koyarsın nesede anam 50 tane söz 50tane nişan nikah fotoları falan her hafta bi haber sinirlerime fazla geldi bende kapadım şimdik delikafadulden
Sen bi fotosunu göndeer bana onun.Ben görünce bi paralayım onu temizsırnaşık şeyyaa tunalı bahçeli anlatıyorsunuz kesin benimki de geziyordur yanında hatunuylaa, gelcem dağıtcaam oralarııı sırnaşık şey
Geçen haftada arkadaşımın düğünündeydim. Gelinle damat dans eder ya koptum orda yine başladım ağlamaya. böyle histerik bişey oldum ben. Rezil ediyorum kendimi.Hemen gözlerim doluyor.Sonra gıcık oluyorum kendime.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?