Hakkaten çocukça sanki biraz de mi :) Bu erkekler çocuk gibi zaten :))) Yemiş bide annesinden fırçayı oooohhhh canıma değsin :) Arayacak mısın peki?:roflol: ya bu şimdiki eskiden bi önceki eski... annesiyle tanışmıştım ben pek severdi beni... az önce aradı bu açmadım, ardından mesaj attı annem burda beni bi arasana diye (annesi başka şehirde yaşıyo ziyarete geliyo arada) ... :roflol: anasından yemiştir fırçayı gül gibi kızı kaçırdın diye :))))) ayy koptum yaaaaa.....
:roflol: ya bu şimdiki eskiden bi önceki eski... annesiyle tanışmıştım ben pek severdi beni... az önce aradı bu açmadım, ardından mesaj attı annem burda beni bi arasana diye (annesi başka şehirde yaşıyo ziyarete geliyo arada) ... :roflol: anasından yemiştir fırçayı gül gibi kızı kaçırdın diye :))))) ayy koptum yaaaaa.....
selam guzeller ben pikniğimi yaptım geldimmmmmmmmm
,orda bırde tatlı su çeşmesi varmış ona ısım verdımmm
sevda öesmesi dedimmm
kım burdan su içerse o nasıbı açılacak ve sevdıgıne kavuşacak dedım
ay napıyım can sıkıntısı işte...
bende bolca içtimmmm
niyet neyse akıbet odur mısalıııııııııı
Hakkaten çocukça sanki biraz de mi :) Bu erkekler çocuk gibi zaten :))) Yemiş bide annesinden fırçayı oooohhhh canıma değsin :) Arayacak mısın peki?
Benim anlamadığım ne demek annem burda beni bi arasana kaydirigubbakcemile3 Kendin arasana evladım. Çok istiyorsan ara konuş işte.Bu kadarda mı cesaretin yok.ayy komik ama yaaa... ara sonra bize de anlat daha çok gülelim monam ... kaydirigubbakcemile3
kızlar suyun yararı olursa sızede gonderırım puhahaha
Benim anlamadığım ne demek annem burda beni bi arasana kaydirigubbakcemile3 Kendin arasana evladım. Çok istiyorsan ara konuş işte.Bu kadarda mı cesaretin yok.
Benim anlamadığım ne demek annem burda beni bi arasana kaydirigubbakcemile3 Kendin arasana evladım. Çok istiyorsan ara konuş işte.Bu kadarda mı cesaretin yok.
Aradı da açmadım ki. Bana ne ya. Zamanında düşünseydi bunları odun yaaa :)))
Hasta falan da değildir, hasta olsa yazardı annem hasta diye... ay türk filmi gibi ya.
Konuşacak görüşecek ya bahane bunlar kızlarrrr.... :)
Yer miyim ben? Yemeeeeemmmmm....
Hakkaten ya arasaydın keşke şakkıdıarasaydın ya hep beraber eğlenirdik delikafadulden
Hakkaten ya arasaydın keşke şakkıdı
Ama bahanesi çok komik.Annem burda ara beni lütfen :))) Ay yok ya çok antikarizmatik bi bahane :)
Beni sabah haniii daha önce yazmıştım ya beni oğluna isteyen hukukçu amca.O aradı işte sınavımı sordu. Tabi ben bi kastım. Iyyy o oğlu geldi aklıma sümsük sümsük...Bende resmi konuştum. Of ya valla kafama çok takıyorum bunlar ailece gelmesinler bize.İdeal gelin adayı olmak da zor canım :roflol:bizi arayan yok ki... eğlenemiyoruz :sm_confused:
mona aramaz ve bir sonraki mesaj ...
teyzem de geldi... ararmısın lütfen ... :roflol:
Beni sabah haniii daha önce yazmıştım ya beni oğluna isteyen hukukçu amca.O aradı işte sınavımı sordu. Tabi ben bi kastım. Iyyy o oğlu geldi aklıma sümsük sümsük...Bende resmi konuştum. Of ya valla kafama çok takıyorum bunlar ailece gelmesinler bize.İdeal gelin adayı olmak da zor canım :roflol:
ya kızlar sevgiliniz pişman olup size dönmek istedi de siz döndünüz mü
benimki sürekli yalvarıyor sensiz olamıyorum
karım olacaksın
seni bu sefer kaybetmeyi göze alamam
hatalıyım beni affet diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?