Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Hakkaten çocukça sanki biraz de mi :) Bu erkekler çocuk gibi zaten :))) Yemiş bide annesinden fırçayı oooohhhh canıma değsin :) Arayacak mısın peki?

valla ben de koptum... annesi hasta filan olmasın yazık ya arasan mı acaba ... yaşlı kadın nolur ne olmaz :uhm:

hadi bakalım çeşme güzeli seni a.s.

Benim anlamadığım ne demek annem burda beni bi arasana kaydirigubbakcemile3 Kendin arasana evladım. Çok istiyorsan ara konuş işte.Bu kadarda mı cesaretin yok.

o aradığında mona açmadı ya...
yediremedi tabii annesinin önünde telefonları açılmayan adam olmayı...
gizlice msj atmıştır... sanki aradığında mona duymamış da görünce hemen aramış olacak...

hay allahım yaa...

mona aradın demi ; hiç sesin soluğun çıkmıyor sengözlerimebaksanab

Benim anlamadığım ne demek annem burda beni bi arasana kaydirigubbakcemile3 Kendin arasana evladım. Çok istiyorsan ara konuş işte.Bu kadarda mı cesaretin yok.

Aradı da açmadım ki. Bana ne ya. Zamanında düşünseydi bunları odun yaaa :)))
Hasta falan da değildir, hasta olsa yazardı annem hasta diye... ay türk filmi gibi ya.
Konuşacak görüşecek ya bahane bunlar kızlarrrr.... :)
Yer miyim ben? Yemeeeeemmmmm....

arasaydın ya hep beraber eğlenirdik delikafadulden

bizi arayan yok ki... eğlenemiyoruz :sm_confused:
Beni sabah haniii daha önce yazmıştım ya beni oğluna isteyen hukukçu amca.O aradı işte sınavımı sordu. Tabi ben bi kastım. Iyyy o oğlu geldi aklıma sümsük sümsük...Bende resmi konuştum. Of ya valla kafama çok takıyorum bunlar ailece gelmesinler bize.İdeal gelin adayı olmak da zor canım :roflol:

ya kızlar sevgiliniz pişman olup size dönmek istedi de siz döndünüz mü
benimki sürekli yalvarıyor sensiz olamıyorum
karım olacaksın
seni bu sefer kaybetmeyi göze alamam
hatalıyım beni affet diyor

ayyy yazık öyle deme çocuğa yaaa... :roflol: :roflol:

ya kızlar sevgiliniz pişman olup size dönmek istedi de siz döndünüz mü
benimki sürekli yalvarıyor sensiz olamıyorum
karım olacaksın
seni bu sefer kaybetmeyi göze alamam
hatalıyım beni affet diyor

benim 7 ay bitecek nerdeyse yok öle bişey ... çoğumuzun da olmadı böyle bir durumu...
ama bir şans daha vermek istiyor musun ; neden ayrılmıştınız ; nasıl bir ilişkiydi önemli olan bunlar canım... yoksa onun yalvarması filan değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…