goruşursemde ben onların korkutacak şeyler soyluyorum.
ya bu evlılık aşk bıter sonra sorunlar olur hatta şu boşanmış bu olmuş falan dıye
ay napıyım hak edıyorlar ama
Sen bi fotosunu göndeer bana onun.Ben görünce bi paralayım onu temizsırnaşık şeyklava: klava: klava:
Yok canım ya kimse kaldırmadı beni.Ama karşı masada bi çocuk vardı fena kesti beni :))) Benimde egom tavan yaptı tabi :) İçimden "Ooooohhh şimdi burda olsaydında görseydin beni keseni kıskanmaz mıydın" dedim :)))kız seni dansa kaldıran olmadı mı fıstıkım, şölee yakışıllısından damat tarafındangamyoncuiremsu
bahçeli evlerde abımın evı vardı.8. caddede
ahhhh ahhhhh
oralarda az kalmadım yanı...
ev arkadaşıyla tutmuşlardı. ev arkadaşı tatıle gıdınce ben oralarda olurdum
Yumurtaları arabasına değil, bizzat kafasına atmak isterim :)döz güzelim döv, hatta kızın üstüne kola falan dök -tatlicadiarzu- arabasına yumurta at kaydirigubbakcemile2
ay galete geldım canım ..
evet o mesajı okudum bende ama oyle veya boyle zamanla herşey duzelır...
ay fenayım valla
nasılki aşk garantı degılse
evlılıkte garantı degıl..
aha buraya yazıyom.çogununkı evliliği kagıt ustunde.sadece etrafa karşı gulucuk saçarak mutlu gorunmeyey çalışan bır suru tıp var .
Evlilik bana hep çok itici gelmiştir taaaa ki onunla tanışana kadar :) O gitti.Şimdi evlilik düşüncesi yine çok itici.Evlenenlere imreniyorum çünkü sevdiklerine kavuşuyorlar.
Evlilik bana hep çok itici gelmiştir taaaa ki onunla tanışana kadar :) O gitti.Şimdi evlilik düşüncesi yine çok itici.Evlenenlere imreniyorum çünkü sevdiklerine kavuşuyorlar.
Bende büyük konuşayım o zaman :)koca degılde baba arıyorum ben...
erkeklerın hepsinin köküne kibrit suyu dıyorum.....
ya buyuk konuşunca ınsanın baına gelıyormus ya bende buyuk konuşayım bari
ben aşık olmam asla...
kımse bana aşık olmaz..
artık bundan sonra kımseye aşık olmam
aşık oldugum kımseyle evlenmem ben
bugun ilkleri yapıyorum
buyuk konuşuyorum ve bugun sevda çesmesinden su içtim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?