Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

bahçeli evlerde abımın evı vardı.8. caddede
ahhhh ahhhhh
oralarda az kalmadım yanı...
ev arkadaşıyla tutmuşlardı. ev arkadaşı tatıle gıdınce ben oralarda olurdum

kız seni dansa kaldıran olmadı mı fıstıkım, şölee yakışıllısından damat tarafındangamyoncuiremsu
Yok canım ya kimse kaldırmadı beni.Ama karşı masada bi çocuk vardı fena kesti beni :))) Benimde egom tavan yaptı tabi :) İçimden "Ooooohhh şimdi burda olsaydında görseydin beni keseni kıskanmaz mıydın" dedim :)))

bende bu şansla zaten korkuyorum bulcam birini yine ankara olcak bide oraya yerleşcem burnunun dibine dieee

ay galete geldım canım ..
evet o mesajı okudum bende ama oyle veya boyle zamanla herşey duzelır...

ay fenayım valla
nasılki aşk garantı degılse
evlılıkte garantı degıl..

aha buraya yazıyom.çogununkı evliliği kagıt ustunde.sadece etrafa karşı gulucuk saçarak mutlu gorunmeyey çalışan bır suru tıp var .

inşallah canım, ya ben öle olsun istemiyorum en korktuğum şey öle bir evlilik yapmak ( azda olsa sevebilmeliyim yaa fisfisfis

Evlilik bana hep çok itici gelmiştir taaaa ki onunla tanışana kadar :) O gitti.Şimdi evlilik düşüncesi yine çok itici.Evlenenlere imreniyorum çünkü sevdiklerine kavuşuyorlar.

koca degılde baba arıyorum ben...
erkeklerın hepsinin köküne kibrit suyu dıyorum.....

ya buyuk konuşunca ınsanın baına gelıyormus ya bende buyuk konuşayım bari

ben aşık olmam asla...
kımse bana aşık olmaz..
artık bundan sonra kımseye aşık olmam
aşık oldugum kımseyle evlenmem ben

Evlilik bana hep çok itici gelmiştir taaaa ki onunla tanışana kadar :) O gitti.Şimdi evlilik düşüncesi yine çok itici.Evlenenlere imreniyorum çünkü sevdiklerine kavuşuyorlar.

ben korkuyorum, bide sorumluluk falan ne bilim ama bi yandan da sevdiğim eve gelsin şölee mükemmel sofralar kurasım var sabah kahvaltı hazırlayasım, akşam aynı kanepede oturup film izleyesim var :asigim: sonra bide çocuk tabii, bi tane kız bi tane erkek olsunn onlara bakim okula götüreyim beraber tatil yapalım ne bilim işteee:çok üzgünüm:

bende senın gıbıyım 3 yıldır aklımda hep o vardı ama evlılık oydu en son geldıgı 1 ayda evlenınce dıye sayıkladı evlenmek zok ıstedıgını soyledı hayeller kurdurttu hep onla hayallerım onunlaydı

Bende büyük konuşayım o zaman :)
Vecihim bana dönerse asla kabul etmem aslaaa. Hiç sevmiyorum onu. Dönerse yüzüne bakmam.Asla!Hatta evlilik teklif ederse asla kabul etmem asla!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…