Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

istemiyorum ben ...
onla ilgili büyük konuşmak istemiyorum ; çünkü onu istemiyorum ben artık...
gelse de istemem zaten ki gelmeyecek :dilcikar:

benimkisi de istemem yan cebime durumu oldu azcuk ama kaydirigubbakcemile3

hahaaaaaaaaaaa
ay işte budur yaaaaaaaa
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

oyyyy kızlar hepinniz burdasınz walla geçmişe biraz bakim dedim bayah yazmışsınız şiirler falan döktürmüşsünüz yaniikaydirigubbakcemile3şu çeşmeden su bnde istiyorum yarime kawuşayım ayrıca böcüküm çok büyük konuşmussun istemem bilmem ne die gelince görürüm bn seninaniknanik

keşke şuan aramasa keşke hıc görmesem,içinde neler yaşadığını merak etsem
bende büyük konuştum.

ana sen duzelt senınkı ıstek ve dua gıbı bır şey oldu şunu de......

aman şu an ararsa açmam ımkanı yok açmam bana ne umrumda olmaz
aşagıdayım senı beklıyorum derse imkanı yok gormem açmam camımı penceremı

kız taktik yaptık çaktırmaaa aaa öle diozki tersi olsuunnndelikafadulden

büyük konuşmayın kızlar çıkmam etmem die bnde öle diyorum aramam ki aramıyorum ama ararsa 1. aramada açmam 2. aramada açarım duştaydım duymadım derim bahane olarak:roflol:ama ararsada ilk önce ağırdan satarım kendimi gerçekten istiyorsada azcık koşar peşimden snra hadi affedim seni der barışırımkaydirigubbakcemile3

ayy gelmez yahu benimkisi hayatta ...

bu da örnekli anlatım demi fırtınam...
hayatacım anladın mı ; hadi şimdi cümle içinde büyük konuş bakalım... kaydirigubbakcemile3

Canım siz ayrı mısınız şimdi ben anlamadım. Bi iyi bi kötü

canım sen anladınmı dersen bende anlamadm.bırbırımızı cok sevıyoruz ama o çalışmak falan ıstıyor dıye bunalıma gırdı babasından ayrı bır ıste calıscakmış askerden geldıgınde bunalıma gırmış falan ıste ayrıldık hala ayrıyız.

kızlarrrrrrr
aha olayı gordunuz degılmı
yavrum sonradan geldı geçmişi okumamış
demek bız dogru taktıgı bılmıyormuşuz.
dogru taktık buyuk konuşmak olsunnnnnnnnnnnn:roflol::roflol::roflol:

kız taktik yaptık çaktırmaaa aaa öle diozki tersi olsuunnndelikafadulden

hımmm o zmn bnde diyim :))) gelse kabul etmem pırlantalar alsa takmam kapımn önünde kamp kursa inip bi kahve yapmam ona avcunu yalasın o derim:dilcikar:sevmiyorum zaten ben onu ıyyyy tipsiz şey hiç güzel değil ayrıcada pasaklıkaydirigubbakcemile3oldumu acaba geri gelir mi şimdi:roflol:

kuzum anlamadın sen ama...
biz büyük konuşalım da sonra da başımıza gelsin die şeyettiydik ama yaaa..

böyle açık açık yazınca da tüm olayı kaçıyor... ayy akıllı hatun istiyorum ben bu topikte ; çalıştır saksıyı :mymeka: kaydirigubbakcemile3

ayy gelmez yahu benimkisi hayatta ...

bu da örnekli anlatım demi fırtınam...
hayatacım anladın mı ; hadi şimdi cümle içinde büyük konuş bakalım... kaydirigubbakcemile3

ararsa umrumda olmaz telefonu açmam.
içinde yaşadığı sorunları anlatsa dınlemem.
sonumuz yok desem hemen kabul etse evlenmesek bır daha asla görüşmesek.

canlar azcık bakım yapalım yaaa ben kil maskesi hazırlamaya gidioomm ama burdayıım kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…