Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

nie gelmesin böcüküm bnde bnmkinden için gelmez diyorum ama allahın bileceği iş :)) gelirse kapım açık gelmezsede eyw derimsengözlerimebaksanab

hah oldu şimdi... saksı çalıştı şükür kaydirigubbakcemile3

cnm sizin stratejiyi nerden bilim bn geçmişte yazdıklarınıza fazla baktım tmm çaktım ben :)) büyük konuşalım o zmnsositososito

ararsa umrumda olmaz telefonu açmam.
içinde yaşadığı sorunları anlatsa dınlemem.
sonumuz yok desem hemen kabul etse evlenmesek bır daha asla görüşmesek.

süper oldu kaydirigubbakcemile5

canlar azcık bakım yapalım yaaa ben kil maskesi hazırlamaya gidioomm ama burdayıım kaydirigubbakcemile3

ben de ısırgan suyu sürmeye başladım bugün ...

nie gelmesin böcüküm bnde bnmkinden için gelmez diyorum ama allahın bileceği iş :)) gelirse kapım açık gelmezsede eyw derimsengözlerimebaksanab

bak yaaa olmuyor ; olmuyor ...
gelirse tüm kapılar kapalı ... bahçe kapısını dahi açmayacağım diyeceksin... sengözlerimebaksanab

kızlar ya bana yaptıgı seyler benımkısının cok mantıksız gelıyor bızım çalıştığımız yerler cok yakın yarın bır arkadaşımı aratıyım sankı farklı bır sırketten arıyormış dıye sonrada ben gıtsem dıyorum ısyerıne cıkışta gercekten ordaysa oturup konuşmayı düşünüyorum yorumlarınız bu konuda nedir sizce mantıklımı bıterse bıter bıtmezsede devam ederız ama boyle durmaktan ,iyiymiş gibi geliyor

tmm kuzum ya kapalı olsun kapılar kapattım kapıları hatta kilit wurdum anahtarıda dipsiz kuyulara attım istesede alamaz giremezdeee :)))

Benimde cildim üzüntüden stresten berbat oldu.Ergenlikte çıkarmadığım sivilceleri çıkarttım. Ağlamaktan yüzüm tahriş oldu ya :)

aynen canım... benim de gözlerimin altı kötü olmuştu... tahriş oldu yaa... hemen su bazlı krem alıosun göz çevreni nemlendiriyosun... ve de güneş koruyucu krem sürüosun yoksa onlar yanık izi gibi kalır ... tuzlu su yakıyor sonuçta...

sivilceler için de ben ısırgan otuna başladım... işe yararsa sen de uygularsın... yerimseniben

ay kızlar alemsiniz valaaaaaaa

aha aşagıda kımı gordum..
mtfcr

geldiği gibi kaçmış sanırım... baktı tabii gördü bir grup hatun kafayı sıyırmak üzere kafamçokkarıştı

ben konunu bilmiorum ama bu fikir pek sıcak gelmedi açıkçası..

kızlar buğün yüzüme balmumundan ağda yaptırdım kullanan varmı daha önce?
çok önerdiler ve cok degısıık bırsey.sürüp,üstünden kazıyorlar.gözenekler açılıyormuş

ohooo siz burda derdinizi unutmuşsunuz geyik yapıosunuz yahu :)
ben de sandım ki biri ağlıyo diğerleri teselli ediyo, damardan şarkı sözleri filan yazılıo.. peehhh alakası yok!

bence biraz daha bekle... onun zamana ihtiyacı var canım...sana en son ne dedi arasam da açma... o hayatında en azından işini yoluna koymadan zaten yaşayacağınız ilişki seni mutlu etmeyecek... onun için şartlar ve dertler aynı çünkü... biraz uzak kalın bence... çünkü konuşmakla olacak şeyler değil... o şu anda bir erkek olarak güçlü olmak ; kendine ait sorumlulukları üstlenmek istiyor... bunlar olmadan sağlıklı bir ilişki yaşayamayacaksınız siz... :1no2:

en azından biraz bekle işlerini biraz yoluna koysun o zaman tekrar iletişime geçersin ; hem de onun kendine güveni de gelmiş olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…