hımmm o zmn bnde diyim :))) gelse kabul etmem pırlantalar alsa takmam kapımn önünde kamp kursa inip bi kahve yapmam ona avcunu yalasın o derim:dilcikar:sevmiyorum zaten ben onu ıyyyy tipsiz şey hiç güzel değil ayrıcada pasaklıkaydirigubbakcemile3oldumu acaba geri gelir mi şimdi:roflol:
Benimde cildim üzüntüden stresten berbat oldu.Ergenlikte çıkarmadığım sivilceleri çıkarttım. Ağlamaktan yüzüm tahriş oldu ya :)canlar azcık bakım yapalım yaaa ben kil maskesi hazırlamaya gidioomm ama burdayıım kaydirigubbakcemile3
kuzum anlamadın sen ama...
biz büyük konuşalım da sonra da başımıza gelsin die şeyettiydik ama yaaa..
böyle açık açık yazınca da tüm olayı kaçıyor... ayy akıllı hatun istiyorum ben bu topikte ; çalıştır saksıyı :mymeka: kaydirigubbakcemile3
ararsa umrumda olmaz telefonu açmam.
içinde yaşadığı sorunları anlatsa dınlemem.
sonumuz yok desem hemen kabul etse evlenmesek bır daha asla görüşmesek.
canlar azcık bakım yapalım yaaa ben kil maskesi hazırlamaya gidioomm ama burdayıım kaydirigubbakcemile3
nie gelmesin böcüküm bnde bnmkinden için gelmez diyorum ama allahın bileceği iş :)) gelirse kapım açık gelmezsede eyw derimsengözlerimebaksanab
ararsa umrumda olmaz telefonu açmam.
içinde yaşadığı sorunları anlatsa dınlemem.
sonumuz yok desem hemen kabul etse evlenmesek bır daha asla görüşmesek.
süper oldu kaydirigubbakcemile5
ben de ısırgan suyu sürmeye başladım bugün ...
bak yaaa olmuyor ; olmuyor ...
gelirse tüm kapılar kapalı ... bahçe kapısını dahi açmayacağım diyeceksin... sengözlerimebaksanab
hah tam oldu işteeeeeeeeeeee:lepi:
Benimde cildim üzüntüden stresten berbat oldu.Ergenlikte çıkarmadığım sivilceleri çıkarttım. Ağlamaktan yüzüm tahriş oldu ya :)
ay kızlar alemsiniz valaaaaaaa
aha aşagıda kımı gordum..
mtfcr
kızlar ya bana yaptıgı seyler benımkısının cok mantıksız gelıyor bızım çalıştığımız yerler cok yakın yarın bır arkadaşımı aratıyım sankı farklı bır sırketten arıyormış dıye sonrada ben gıtsem dıyorum ısyerıne cıkışta gercekten ordaysa oturup konuşmayı düşünüyorum yorumlarınız bu konuda nedir sizce mantıklımı bıterse bıter bıtmezsede devam ederız ama boyle durmaktan ,iyiymiş gibi geliyor
ben de bu topiğe göz atmaya başlayayım yavaştann..
ben de bu topiğe göz atmaya başlayayım yavaştann..
kızlar ya bana yaptıgı seyler benımkısının cok mantıksız gelıyor bızım çalıştığımız yerler cok yakın yarın bır arkadaşımı aratıyım sankı farklı bır sırketten arıyormış dıye sonrada ben gıtsem dıyorum ısyerıne cıkışta gercekten ordaysa oturup konuşmayı düşünüyorum yorumlarınız bu konuda nedir sizce mantıklımı bıterse bıter bıtmezsede devam ederız ama boyle durmaktan ,iyiymiş gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?