ohooo siz burda derdinizi unutmuşsunuz geyik yapıosunuz yahu :)
ben de sandım ki biri ağlıyo diğerleri teselli ediyo, damardan şarkı sözleri filan yazılıo.. peehhh alakası yok!
bence biraz daha bekle... onun zamana ihtiyacı var canım...sana en son ne dedi arasam da açma... o hayatında en azından işini yoluna koymadan zaten yaşayacağınız ilişki seni mutlu etmeyecek... onun için şartlar ve dertler aynı çünkü... biraz uzak kalın bence... çünkü konuşmakla olacak şeyler değil... o şu anda bir erkek olarak güçlü olmak ; kendine ait sorumlulukları üstlenmek istiyor... bunlar olmadan sağlıklı bir ilişki yaşayamayacaksınız siz... :1no2:
en azından biraz bekle işlerini biraz yoluna koysun o zaman tekrar iletişime geçersin ; hem de onun kendine güveni de gelmiş olur...
ohooo siz burda derdinizi unutmuşsunuz geyik yapıosunuz yahu :)
ben de sandım ki biri ağlıyo diğerleri teselli ediyo, damardan şarkı sözleri filan yazılıo.. peehhh alakası yok!
ben hiç denemedım..
kızlar ya bende yuzumun bembeyaz gorunmesını ıstıyom varmı bır yontem yada fondoten
Bembeyaz derken canım nasıl yani? Normalde esmer misin?eğer öyleysen beyaz görünüp ne yapacaksın ki.Ben mesela bembeyazım. Bende biraz esmer olmak isterdim.ben hiç denemedım..
kızlar ya bende yuzumun bembeyaz gorunmesını ıstıyom varmı bır yontem yada fondoten
geyıkte lazım anam..
hep agla hep agla olmaz yane..
istersen damardan yaşatalım
emrın olur canım..
aralarda sayfaları dolaş ıstersen bacım..
bız kadehleri tokuşturdugumuzdan tuttta bılegını jıletleyenler sonra aglayanlarrrr ooooooo hepsi var bu topıkte
geyıkte lazım anam..
hep agla hep agla olmaz yane..
istersen damardan yaşatalım
emrın olur canım..
aralarda sayfaları dolaş ıstersen bacım..
bız kadehleri tokuşturdugumuzdan tuttta bılegını jıletleyenler sonra aglayanlarrrr ooooooo hepsi var bu topıkte
hayata sakın bır gırışımde bulunma canım
bende geldim kızlar nasılsınızzz.. a.s.
tabi canım geyik de lazım.. amaan ağlamayalım yaa bi kere geliorus dünyaya; dert kahır üzüntü nereye kadar elin adamı için..sengözlerimebaksanab
Ben mesela üzgünüm ama işte geyik yapıp bastırıyorum üzüntümü :) Kafamızı dağıtmak için geyik yapıyoruz işte canım.Fakat sen tabiki içinden gelenleri acını, üzüntünü yaz buraya istersen.
tabi canım geyik de lazım.. amaan ağlamayalım yaa bi kere geliorus dünyaya; dert kahır üzüntü nereye kadar elin adamı için..sengözlerimebaksanab
girişimci hatunlarız biz... bişi yapmazsak olmaz ... lülülülülülü
süperiz canım... :lepi: sen nasılsın...
budur işte ... kaydirigubbakcemile5
ama ciddi söylüyorum sen hemen ayrılık fikrine kaptırma kendini...
bence seninki pek masum olmamakla birlikte bir anda hatun tuzağına düşenlerden...
yine de aklı başında biri gibi ... o yüzden bir anda karar verme derim... :teselli:
tugba sende araya kaynama hoşgeldin canım
flıtre sen anlat bakalım ne oldu nasıl oldu...
başla hıkayene dınlerız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?