Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ohooo siz burda derdinizi unutmuşsunuz geyik yapıosunuz yahu :)
ben de sandım ki biri ağlıyo diğerleri teselli ediyo, damardan şarkı sözleri filan yazılıo.. peehhh alakası yok!

öyle zamanlarımız da oluyor... bugün neşeli günümüz işte ...
bir de mesela benim 7 ay ; fırtınamın da hemen hemen öle...
aphitritiemin 3. ay filan da filan ... diğer bacular kusura bakmayın...

hep ağlayacak değiliz ya... ama sen ağlamak istiyorsan ağla ; seni teselli ederiz...

şükür bir anda değişen ruh hallerine hala sahibiz -tatlicadiarzu-

Hayatacım bencede rahat bırak.Yani bırak o düşünsün ve kendi özgür iradesiyle bi karar versin.Hem böyle verdiği bi karar daha sağlam olur.

aynen boyle askerden geldı bunları yapmak istiyor haklısın olsa bıle normal bır ılıskımız olmayacak en son uzak kalmak ıstıyorum herseyden demıştı sanırım bunu yapıyor ama bsy yapmazsamda pişman olcam gıbı gelıyor ondan sızede sormak istedim...
bırde şu var.bugün aradım sadece sesini duymak için normalde hep teli kapalı oan açıktı gene kapattı yanı benden kaçıyor benle yüzleşemiyor.sanki yüzleşsek evet bunlar olcak ama bırlıkte olcaz gıbı gelıyor

ohooo siz burda derdinizi unutmuşsunuz geyik yapıosunuz yahu :)
ben de sandım ki biri ağlıyo diğerleri teselli ediyo, damardan şarkı sözleri filan yazılıo.. peehhh alakası yok!

geyıkte lazım anam..
hep agla hep agla olmaz yane..
istersen damardan yaşatalım
emrın olur canım..

aralarda sayfaları dolaş ıstersen bacım..
bız kadehleri tokuşturdugumuzdan tuttta bılegını jıletleyenler sonra aglayanlarrrr ooooooo hepsi var bu topıkte

tabi canım geyik de lazım.. amaan ağlamayalım yaa bi kere geliorus dünyaya; dert kahır üzüntü nereye kadar elin adamı için..sengözlerimebaksanab

ayy bana hatırlatma çok kızıyorum

neyse flirtouse canım (doğru yazamadım pardon ) istersen hemen bir damar şarkı yazalım...

galateia sen başlasana canım ; benim aklımda hiç yok valla -tatlicadiarzu-

sevemedim canım asla
senden başkasını
umutmadım söyledim ayrılık şarkısını
kaydirigubbakcemile3 benımkısıde pek olmadı ama içimden bu şarkı geldi şuanda kaydirigubbakcemile3

hayata sakın bır gırışımde bulunma canım

girişimci hatunlarız biz... bişi yapmazsak olmaz ... lülülülülülü

bende geldim kızlar nasılsınızzz.. a.s.

süperiz canım... :lepi: sen nasılsın...

tabi canım geyik de lazım.. amaan ağlamayalım yaa bi kere geliorus dünyaya; dert kahır üzüntü nereye kadar elin adamı için..sengözlerimebaksanab

budur işte ... kaydirigubbakcemile5
ama ciddi söylüyorum sen hemen ayrılık fikrine kaptırma kendini...
bence seninki pek masum olmamakla birlikte bir anda hatun tuzağına düşenlerden...
yine de aklı başında biri gibi ... o yüzden bir anda karar verme derim... :teselli:

Ben mesela üzgünüm ama işte geyik yapıp bastırıyorum üzüntümü :) Kafamızı dağıtmak için geyik yapıyoruz işte canım.Fakat sen tabiki içinden gelenleri acını, üzüntünü yaz buraya istersen.

hmm ii valla canm süper olun :1hug: ben çok karısıım son 1 haftadır tuhaf bi haldeyim -tatlicadiarzu-

flıtre sen anlat bakalım ne oldu nasıl oldu...
başla hıkayene dınlerız

kaçmış bile ... ama iyi olmuş... o konu açmıştı zaten canım...
sevgilisi başka şehirde... ama küçük bir yer...doktormuş...
doktorunun peşini hatunlar bırakmıyor... ahh bu hatun milleti :)
ufak bir huzursuzluk yaşamış bunlarla ilgili ... o yüzden kafası karışık...

ne güzel anlattım beee :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…