Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

canım babamın zaten haberi yoktu bizden sadece annem biliyodu oda istiyodu.bilmiyorum ya dediğin gibi kısmet değilmiş diyorum bende ama keşke bu şekilde olmasaydı en azından aileler karışmasaydı offfffff

canım ailelerin anlaşamaması kötü olmuş sizinkiler ne yorum yaptılar merak ettim, bi taraf bu kadar negatif elektrik alırken öbür tarafında olumlu düşünmesi mümkün değil gibi geliyor bana, kendiside yanlarındaydı herhalde neyin ne olduğunu aslında öle yaşlı falan diye ima edilmediğini anlamamış mı? kafam karıştı, yinede hayırlısı olsun canım eğer o senin alın yazınsa emin ol sizi ne ailesi nede bir başkası ayırabilir diye düşünüyorum böle olsun demek istiyorum...:1shok:

kesınlıkle haklısın cnm ama dıyebılcek hıcbırsey yok demek ki kaderiniz böylemiş.
benimkide askerden geldi babasıyla çalışmaya başladı babası ne kazanırsam ıkımızın dediği için.ama sonrasından askere gıtmeden önceki gibi olmadı hiçbirşey ve maddi olarak depresyona girdi 13 martta barıştık 20 nısanda ayrıldık dediği şeyler tamamen saçmalıktı bahaneydi eminim.yüzyüze oturup konuşmak istiyorum dedim tamam müsait olunca dedi kendimde ancak 1 hafta sonra bulabildim bu cesaretı bakalım arayacagım bu akşam görüşürsek sanki herşey daha farklı olcak gibi geliyor banada.
seninde hakkında hayırlısı belkide zamanla gene herşey düzelir.

hoşgeldin canım senin şu gelişlerine hastayım sitemli sitemli

galateia cnm hoşgeldin.bana burçlar hakkında herşey başlığı altında bahsettiğin sitenin adresini yazabilirmisin rica etsem........

ee konuşun be ben çok sıkılşıyom işida bıraktım yapasım yok geyik yapsak

aynen umudum benımde canım çok sıkılıyor.
duyguçıkmazı neden unutalım canım hoşgeldin.

hoşgeldin canım senin şu gelişlerine hastayım sitemli sitemli

kızlar.......ne yapıyım arada bi ugruyorum nasılsınız diye..
koyu sohbet oluyor.....araya girmeyim deyip kaçıyorum ama özlüyorumda sizi......bi bakıyım iyilermi diyorum ............
yoksa sitem yaptıgım yok kızlar sevgimden o kadar.........ŞenizŞenizŞeniz

bizimkilerde çok garipsediler tabi böyle biistememe olur falan dediler.çok kötü oldu herşey çok.o yktu iş nedeniyle şehir dışındaydı bende sözde gelirim artık diyodu keşke olsaydıda görseydi herşeyi diyorum şimdi.nasıl diner bu acı yada dinermi hasta olucam düşüne düşüne

cnm keşke olsaymış ben daha oğlanın olmadığı istemede görmedim yani, dimi çiçeğiyle gelcek kahvesini içcekikızarcak bozarcak ama keşke onunda gelebileceği uygun bir zaman ayarlasaymışın şimdi annesi ne derse ona inanacak -tatlicadiarzu-

herşey başından sonuna yanlışlarla hatalarla oldu iştesenağlamasenağlama

nasılsın Galateia ? var mı bir gelişme?

yok canım bir gelişme, ben artık haber alamıyorum biliyorsun.

Gece çöktü yine
Düşlerimin üstüne
Sensiz; sesini duymadan, kokundan uzak
Üşüyorum yalnızlığımda.
Tek sıcak şey gözyaşlarım
Geceye inat gözlerim açık
Sessizliğe inat karanlıkta çığlıklarım
Kimse duymuyor
Ruhum alev alev yanıyor
Geçer mi söyle !!bu acı diner mi
Bu hasret beni benden geçirmeden
Dön artık sevdiğim
Bak kalbine
Ben gitmedim ki ordayım
Mesafeler engel değil seni sevmeme
Hala ordayım
Gücüm azalıyor
Gel artık…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…