canım çocukta elinden geleni yapmayı denemiş evet çok zor olmuş gerçekten yani anlatmış dolduruşu getirmiş belkide öyleydi senin ailende belkide istemediler tuhaf davrandılar oda olabilir.Kısmetten öte birşey yok ama çok kötü
selam kızlar. günaydın. uzun zamandır giremeiyordum döndüm.
diğer ayrılığımız dediğim gibi annesi yüzünden olmuştu yaşı bahane etmiş hakkımı helal etmem demiş o kızla evlenirsen.bide annesinin aklında başka biri varmış teyzesinin kızıyla evlenmesini istiyomuş.neyse 1hafta ayrı kaldık buzamanda ikna etmiş yalvar yakar barıştık.cuma günü istemeye geldiler beni annesi daha öncede gelmişti hiç yüzüme bile bakmadı doğru dürüst.cuma akşam babası falanda gelmişti.benim heyecandan elim ayağım birbirine dolandı zaten oda biliyodu.çok acayiplerdi böyle isteme görülmedi zoraki geldikleri çok belliydi.daha tanışmadan pat diye istediler.bunlar gittikten sonra konuştunmu sizinkilerle ne dediler dedim,bu iş olmaz ağzımdan girdi burnumdan çıktılar dedi.şaka yapıyo sandım.niye dedim,ben hoşgeldin dememişim kimseye babam babasını hor görmüş yaşlı demiş(babam sadece yaşınızdan fazla gösteriyosun benim gibi dedi bu hor görmekmi oluyo allah aşkına)daha olmayan birsürü şey anlatmışlar.inanamadım yıkıldım.aileme rezil ettiniz beni dedi.sonuçta ailem artık bişe yapamam bitti dedi olay bu işte.böyle bidengesizlik olabilirmi.zafer annesinin yani
hoşgeldin canım senin şu gelişlerine hastayım sitemli sitemliben geldim ama kimseler yok nasılsınız hayırsızlar.bakıyım.................
unutuldum unutuldum kurutulmuş güller gibi
yosun tutmuş duvarlara yazılmış günler gibi
gece bitmez gündüz bitmez bu yalnızlık hiç bitmez
ne kavgam bitti ne sevdam ömür geçer gönül geçmez
her ayrılık bir vurgun değmeyin yaşlarıma
benden selam söyleyin bütün aşklarıma
çiçeklerim dökülür her mevsim sonra yeniden açar
ümidimin boynu bükülür sonra deniz bir daha taşar
bin defa taşar…
şte böyle unuttunuz beni............zatı gurbetteyim memleketten uzak başka ellerde.......senağlamasenağlamasenağlamasenağlama...
ee konuşun be ben çok sıkılşıyom işida bıraktım yapasım yok geyik yapsak
aynen umudum benımde canım çok sıkılıyor.
duyguçıkmazı neden unutalım canım hoşgeldin.
hoşgeldin canım senin şu gelişlerine hastayım sitemli sitemli
canım ailelerin anlaşamaması kötü olmuş sizinkiler ne yorum yaptılar merak ettim, bi taraf bu kadar negatif elektrik alırken öbür tarafında olumlu düşünmesi mümkün değil gibi geliyor bana, kendiside yanlarındaydı herhalde neyin ne olduğunu aslında öle yaşlı falan diye ima edilmediğini anlamamış mı? kafam karıştı, yinede hayırlısı olsun canım eğer o senin alın yazınsa emin ol sizi ne ailesi nede bir başkası ayırabilir diye düşünüyorum böle olsun demek istiyorum...:1shok:
canım aynen bende iş devredıyorum bu hafta işim yok oyüzden......
bizimkilerde çok garipsediler tabi böyle biistememe olur falan dediler.çok kötü oldu herşey çok.o yktu iş nedeniyle şehir dışındaydı bende sözde gelirim artık diyodu keşke olsaydıda görseydi herşeyi diyorum şimdi.nasıl diner bu acı yada dinermi hasta olucam düşüne düşüne
cnm keşke olsaymış ben daha oğlanın olmadığı istemede görmedim yani, dimi çiçeğiyle gelcek kahvesini içcekikızarcak bozarcak amakeşke onunda gelebileceği uygun bir zaman ayarlasaymışın şimdi annesi ne derse ona inanacak -tatlicadiarzu-
nasılsın Galateia ? var mı bir gelişme?
kızlar haftasonu ankaradayım inşallah kısmetse delikafadulden delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?