gel gel yimeğini yide gel hadin öptümmm tosunum hihihi amann ne tosun ne tosun tatlı anniş
Aslında biz bisürü kız seninkini bulsak da bi güzel pataklasak :)))yaa ankara ankara anlatıp duruyonuuzzz :1no2:
güzelimmmmm h.g kuzmdelikafaduldenne çıkcam ayrıca yoluna:dilcikarbnm yoluma çıksın artık onun için savaşmıycam o savaşsın bnm için:dilcikar:
Aslında biz bisürü kız seninkini bulsak da bi güzel pataklasak :)))
..............................................
..............................................
ii geceler kizlar nasilsiniz?? kaç gundur yoktum ama çokta kotuyumbugun mehmetin d gunuydu kutlamadim hiç birsey yapmadim o benimkini kutlamadi geçen hafta, ama içim bi tuhaf anlatamam huzursuz ama en iyisi boyle olmasi.. Zaten yoklugumu anlamamistir o, geçen sene birlikteydik ilk kutlayan sabirsizlikla bendim simdi ise (((( senağlama
Geçenlerde arkadasimin d gunununu kutlamistim msnde ileti de ' II KI DOGDUN CNM' yazmistim o gun girdi ve hemen çikti anlamadim, bir gun once de ben pc basinda degildim bana yazmis slm nslsn diye çok sasirmistim
evet galateiacim neyse ki basardim dayanamicagim diye korktum, eger ki msnde de denk gelirsem sorarsa cvbini da alir zaten yuzu olmaz kendisi yapti basta hatayi, umarim farkeder ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?