Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ben de daha bişey yemedim ya..... tıkınmayla olmıyacak, doğru düzgün yemek yiyim :)))
öpüyorum sizi, yarın perşembe, öbür gün ankaraaaaaaaaaaa delikafadulden
özledim ankaramı :asigim:

gel gel yimeğini yide gel hadin öptümmm tosunum hihihi amann ne tosun ne tosun tatlı anniş

:roflol:herkes elindeki anahtarı alsın bilegindeki kelepçeyi çıkarsın herşeyin bi sonu war bu son olsun ondan kurtulsun:çok üzgünüm:beklemesin kimse yoluna baksınşutarafagitti
güzelimmmmm h.g kuzmdelikafaduldenne çıkcam ayrıca yoluna:dilcikar bnm yoluma çıksın artık onun için savaşmıycam o savaşsın bnm için:dilcikar:

ii geceler kizlar nasilsiniz?? kaç gundur yoktum ama çokta kotuyum bugun mehmetin d gunuydu kutlamadim hiç birsey yapmadim o benimkini kutlamadi geçen hafta, ama içim bi tuhaf anlatamam huzursuz ama en iyisi boyle olmasi.. Zaten yoklugumu anlamamistir o, geçen sene birlikteydik ilk kutlayan sabirsizlikla bendim simdi ise (((( senağlama
Geçenlerde arkadasimin d gunununu kutlamistim msnde ileti de ' II KI DOGDUN CNM' yazmistim o gun girdi ve hemen çikti anlamadim, bir gun once de ben pc basinda degildim bana yazmis slm nslsn diye çok sasirmistim

canım o kutlamadığına göre senin kutlamaman normal olmuş:teselli:

evet galateiacim neyse ki basardim dayanamicagim diye korktum, eger ki msnde de denk gelirsem sorarsa cvbini da alir zaten yuzu olmaz kendisi yapti basta hatayi, umarim farkeder ya

evet galateiacim neyse ki basardim dayanamicagim diye korktum, eger ki msnde de denk gelirsem sorarsa cvbini da alir zaten yuzu olmaz kendisi yapti basta hatayi, umarim farkeder ya

cnm olayini basindan bilmiyorum ama kutlamamakla iyi yapmissin...nede olsa oda seni kutlamamis...ben cok kiziorum böle seylere...en azindan gecmisteki günlerin hatrina bi zariflik gösteripte kutlanmali bence..tabi bu ilk kimin dogum günü olmus olursa...yani mesela ilk senin dogum günün o kutlamaliymis ama yapmamisklava:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…