Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

canım o seninkini kutlamadıysa sende onunkini kutlamıcaksın tabi. en doğrusunu yapmıssın :teselli:

günaydın kızlar çenebazsım ben gelemem canım o gün işteyim malesef işten izin alsam bile annem iş var diye göndermez malum ben köydeyim köydede iş hiç bitmiyor pazar olsa gelirdim bir yalan bulup

günaydın kızlar nasılsınız..........
çenebaz...........006............böcük...........fırtına .umudum........ve diger arkadaşlar iyisinizdir işallah herşey yolundadır........işalla canlarım........

günaydın tatlışkolar hihoyyyt hihoyyyt
umudum ya pazar da öğlen gibi dönmem gerekecek benim, yeğenimi de getiriyorum kızlar hihoyyyt

duyguçıkmazım öpüyorum seni, aşağılarda gördüm........

konyada olsan sen de gelirdin demi.......

böcük ..........kız kaç kere sana laf attım .....sen bana laf atmadın laf attın attın atmadın ben kendimi atıcam ha.........
sesime ses verrrrrrrrrrrrrrr:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

böcük ..........kız kaç kere sana laf attım .....sen bana laf atmadın laf attın attın atmadın ben kendimi atıcam ha.........
sesime ses verrrrrrrrrrrrrrr:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

çocuuum rep verdim ben sana...
günaydın dedim...

bak mayısta konyaya dönüyorsun... mayıs sonuna kadar zamanın var ona göre ayarla kendini...

konya buluşması da mayıs ayı sonunda haberiniz olsun ... :)

ana valla..........bensiz olmaz konya ............gelicem............
ayrıca böcük lafı attın ...repi bastın.......teşekkürler.........
ben kendimi atmaktan vazgeçiyorum..ve öpüyorum..........Şeniz

kızlar ankaradan binin uçaga gelin vana..ne olucak 1,5 saatlık yol..........
vanıda görürüsünüz...........
:lepi:

böcüşüm hepinizle görüşebilsek keşke delikafadulden
hepiniz için fotolar çekiliriz delikafadulden
duygum monam, ajanım, nilim kesin, jeli inşallah, princess bişey demedi, ama gelmesi lazım delikafadulden
benim bildiğim bu kadar...... fırtınam da ses versin yaa..... konyadan atlasın gelsin delikafadulden

kızlaaar bi yardımm yaa aşık olmamak için napmak lazım nasıl bi yol izlemem lazım yasakkelimeaşık oluyorum diyorumm acil durum..:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…