Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ne aşkı be :mymeka:
ben geliyoruuum delikafadulden
ajanım yeğenimin elinden tutucam, onu da getiricem delikafadulden

jeli de gelir gelir ben de anlamam valla delikafadulden

kimmiş şanslı zatı muhterem, de hele........

nasıl ve kime canım?

nasılı mı olur hayatım basbayağı aşık olmak üzereyim,kesinlikle asla hiç olmamam gereken birine hemde benden 24 yaş büyük nolur yardım hergün gözümün önünde hemde müdürüm üstelik bana bi yol gösterinsenağlamasenağlama

ya dalga geçme çenebazım yaaaa çok vahim durumdayım,o da itiraf etti ilgisini,ama olamaz asla hiçbir şartta,olmaması için gereken hertürlü koşul var valla ciddiyim ben nasıl aşık olmayı engellerim off sinirlerim çok bozuk günlerdir

ajanım ciddisin yani, yok yok aşık falan olmazsın zaten, aklı başında kızsın
öyle bi an gaza gelmiş olabilirsin, o kadar :sm_confused:
ben geliyim ilgilenicem senle a.s.

canım aynı şeyi bende yaşamıştım.temmuz-ağustos ayında mümkünse iş dışında onla yemeğe çıkma,çok resmi davran,hiçbir şekilde ilgilenme.ve canım inan bana bir süre sonra içinde parçalar kalsada olmaması gerektiğini anlıyorsun.gerçi bizimkisi mecbur bırakılmıştı farklı operasyonlara bizi geçirmişlerdi ama hala müdürüm kendisi ama mümkün olduğunca az aynı yerde duruyoruz.ve kesinlikle ama kesinlikle göz teması kurmamaya çalış.
çok zor bir durum umarım başarabilirsin.

kızlar ben uzak durayım diyorum mesafeli davranayım diyorum geliyo yanıma beni güldürmeye çalışıyo espriler yapıyo gül falandiyo mesafelide olamıyorum,çok ani gelişen bi durum oldu bu asla aklımızda böle bişi yoktu napmam gerekir aşık olmamak için o da farkında asla olamayacağının

ve aşık olmamak için şöyle düşün ilerde birşey olursa millet arkandan konuşcak aynı şirkette çalışma koşulların senin aleyhine değişecek.insanlar o müdür olduğu için,özel bir ilgi olduğunuzu anlarlarsa hakkında olmadık dedikodular yapacaklar canım bunları düşün.

ordan ayrıl prenses olumsuz yönlerini düşün ona bakma
ayrılamam umudum işimi seviyorum bu yüzden asla ayrılmayı düşünmem şartları bana çok uygun buranın.
tabiki bunları da düşünüyorum en büyük rezalet o zaten,günlerdir kafamı kurcalayıp duruyo hatta paranoyak oldum nerdeyse,biri bişi konuşsa üstüme alınıyorum anladılarmı acaba diye kendimi yiyorum çok asabım bozuk ben uzak dursam mutlaka o sırnaşıyo güldürmeye çalışıyo laf atıyo,bin kere karar verdik uzak durucaz diye yine olmuyo olmuyo

ajanım bi anlık meyillenmiş olman normal, ama geçicek etkisi eminim....
olamıcağını ifade et, fazla da muhatap olmamaya çalış. eliyle bulmuş yine kaydirigubbakcemile3

canım sen başarabilirsin bak sana kendi durumumu anlatıyım ben.
şehirdışı operasyona gitmiştik.odalarımız yanyanaydı otelde.işte o müdür ben onun yardımcısıydım heryerde birlikteydik anlayacağın.adam 11 yaş büyük birisi idi.birşey için aradıgımda adam özledinmi beni falan diyordu.sürekli akşamları bana çok ilgili davranıyordu.aşık olmak üzereydim.ama düşündümki onun farklı amaçları olabilir sonuçta büyük benden.olmaması gereken özellikleri düşündüm.o güldürmeye çalışırken inadıma işime yoğunlaştım.o yemeğe götürcekse önceden ona söylemeden kalkıp gittim.ne gerekiyorsa yaptım ve kendimi uzak tutmaya çalıştım.2 ayın sonrasında kendiside anladı olmayacağını hareketlerimden hiçbirşey yapmadı aynı ortamda olmayalım diye beni farklı bir operasyona yönlendirdi.
o zamanlar yıkım zannettim.napcaktım düşünsene yanında birtek o var felaket bir durumdu.seni oyüzden çok iyi anlıyorum ama kendin üzülmek istemiyorsan bayan olarak sen kendini geri çekmek zorundasın.
oyüzden bence dırek bır arkadaşını ara sevgılın varmış gibi onla konuş ona bahset durumdan ben onu da yapmıştım mesela benimkiylen ayrı oldugumuz dönemde benımkını arayamadıgım için başka bir arkadaşımı arayıp sevgilimmiş gibi konuşuyordum o da işe yarıyor yanı ne gerekıyorsa onu yap.

çenebazım olmayacağını defalarca ikimizde birbirimize ifade ettik zaten,bir deil iki deil binlerce kere karşılıklı olamayacağını söyleyip durduk.kaçınılamaz bi şekilde kendiliğinden gelişen bişi oldu bu.50 yaşımdan sonra sersem ettin beni diyor, bende tam gönül defterlerini kapatmışken bu da nerden çıktı yaaa senağlama

canım benim, olabilir, hemen telaş yapma....
bi arkadaşımın da başına gelmişti, şu anda keyfi yerinde, bir anlık meyillenme
sonra saçma gelecek zaten, korkma tatlım benim :1hug:

evet hayatacım sevgilimle barıştım demeyi düşündüm ona direkt,ama şimdi deil biraz zaman geçmesi gerekiyo yoksa inanmayabilir,anca böle uzaklaşır heralde o uzaklaşırsa benimde uzaklaşmam daha kolay olur heralde:çok üzgünüm:

:teselli: inan onu inandırmakta senin elinde sevgilimle barıştım dersen tabikide inanmaz ama bunu destekleyen şeyler yapman gerekir.
ya düşünsene ben konuşurken yanında adamın acı çektiğine şahit oldum.bir keresinde hele I want ,you want but sen numara yapıyorsun demişti eğer o anda evet numara yapıyorum diyerek barışmadım etmedim.diye kartlarımı açık oynasaydım bılıyorum ki bugun çok acı çekicektim.hatta ben evlenme teklifi bile aldım.o dereceydi.ama kartlarımı kapalı oynadım dıyorum ya barıştım diyerek başka bır arkadaşımla sevgilim gibi konuştum.sende yapabilirsin.

direkt sevgilimle barıştım deilde tekrar görüşmeye başladık birşeyler olabilir gibisindenmi konuşsam acaba biraz zaman geçince onun uzaklaşması lazımki bende uzaklaşayım,off uzaklaşıncada üzülüyorumm çok üzülüyorum :çok üzgünüm:senağlama

canım şuanda hayatında birisi yok diye üzülüyorsun.onun ilgisi bir erkeğin seninle ilgilenmesi hoşuna gidiyor.bırak sırf o uzaklaşıyor diye üzül canım.
yarın öbür gün hakkınızda çıkan dedikodulara üzülmektense bırak şimdi üzül.inan daha az acı çekersin.çok zor bir durum keşke elimden bsyler gelebilseydi senin için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…