nasıl ve kime canım?
ya dalga geçme çenebazım yaaaa çok vahim durumdayım,o da itiraf etti ilgisini,ama olamaz asla hiçbir şartta,olmaması için gereken hertürlü koşul var valla ciddiyim ben nasıl aşık olmayı engellerim off sinirlerim çok bozuk günlerdir
ayrılamam umudum işimi seviyorum bu yüzden asla ayrılmayı düşünmem şartları bana çok uygun buranın.ordan ayrıl prenses olumsuz yönlerini düşün ona bakma
ve aşık olmamak için şöyle düşün ilerde birşey olursa millet arkandan konuşcak aynı şirkette çalışma koşulların senin aleyhine değişecek.insanlar o müdür olduğu için,özel bir ilgi olduğunuzu anlarlarsa hakkında olmadık dedikodular yapacaklar canım bunları düşün.
canım sen başarabilirsin bak sana kendi durumumu anlatıyım ben.
şehirdışı operasyona gitmiştik.odalarımız yanyanaydı otelde.işte o müdür ben onun yardımcısıydım heryerde birlikteydik anlayacağın.adam 11 yaş büyük birisi idi.birşey için aradıgımda adam özledinmi beni falan diyordu.sürekli akşamları bana çok ilgili davranıyordu.aşık olmak üzereydim.ama düşündümki onun farklı amaçları olabilir sonuçta büyük benden.olmaması gereken özellikleri düşündüm.o güldürmeye çalışırken inadıma işime yoğunlaştım.o yemeğe götürcekse önceden ona söylemeden kalkıp gittim.ne gerekiyorsa yaptım ve kendimi uzak tutmaya çalıştım.2 ayın sonrasında kendiside anladı olmayacağını hareketlerimden hiçbirşey yapmadı aynı ortamda olmayalım diye beni farklı bir operasyona yönlendirdi.
o zamanlar yıkım zannettim.napcaktım düşünsene yanında birtek o var felaket bir durumdu.seni oyüzden çok iyi anlıyorum ama kendin üzülmek istemiyorsan bayan olarak sen kendini geri çekmek zorundasın.
oyüzden bence dırek bır arkadaşını ara sevgılın varmış gibi onla konuş ona bahset durumdan ben onu da yapmıştım mesela benimkiylen ayrı oldugumuz dönemde benımkını arayamadıgım için başka bir arkadaşımı arayıp sevgilimmiş gibi konuşuyordum o da işe yarıyor yanı ne gerekıyorsa onu yap.
evet hayatacım sevgilimle barıştım demeyi düşündüm ona direkt,ama şimdi deil biraz zaman geçmesi gerekiyo yoksa inanmayabilir,anca böle uzaklaşır heralde o uzaklaşırsa benimde uzaklaşmam daha kolay olur heralde:çok üzgünüm:
direkt sevgilimle barıştım deilde tekrar görüşmeye başladık birşeyler olabilir gibisindenmi konuşsam acaba biraz zaman geçince onun uzaklaşması lazımki bende uzaklaşayım,off uzaklaşıncada üzülüyorumm çok üzülüyorum :çok üzgünüm:senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?