hiç bişey yapmıyorum esincim sessiz film izler gibi seyrediyorum hayatını.. bir araya gelsek ii olurmu biz 5 ay ayrı kaldık küllerimzden tekrar doğduk bilmiyorum onu barışınca düşünürüm.. ama eğer o geri gelirse bilki pişman oldu.. ama bilmiorum içimde bi umut war bkle diyor
başınmı ağrıyo ay kıyamam ben sana yoruldun tabi minnoşum iyi geceler bebeğim melekler başucunda olsun uyurken, seni korusun alkisalkisalkis
iyi geceler monamın hunilik kızceleri.....
iyi geceler baş ağrım.....
iyi geceler sessiz odam......
a.s.a.s.
bence de bekle canım, beklemek de üzücü bişey ama şuan için doğru olan bu
çare derken, onu en iyi tanıyan sensin, ilişkiniz nasıldır bilemem, bak diyorsun ki 5 ay ayrı kaldık yine çok güzel gitti, o zaman en doğru yolu sen bilirsin, ayrı kalmak iyi gelecek belki de size..İnşşallah pişman olur
iyi geceler monamın hunilik kızceleri.....
iyi geceler baş ağrım.....
iyi geceler sessiz odam......
a.s.a.s.
ben seni sevdigime gercekten cok pismanim..
keske hic karsima cikmasaydin, keske seni sevmeseydim,
keske bütün hayallerim seninle birlikte olmasaydi, keske sana dualarimda yer vermeseydim neden miii?? HAKETMIYORSUN cünkii sen benim sevgimi asla haketmiyorsun!!!
ben seni sevdim. seninle beraber olmadan sana sadik kaldim ama sen ne yaptin??
umutlarimi, dileklerimi, beni benden aldin..
senden NEFRET EDIYORUMMMM!!!! senağlama
kızlar ben geldim.
nasılsınız bakım?
dün yazıp cıktım cok uykum vardı.
bır ara fahrıyle barışmadan önce platonik bir insana karşı bırseyler beslıyordum platonık mı bılmıyorum oda benımle cok ılgılenıyordu bakalım zamana bırakıcam artık ama içimde bsyler uyandı yeniden.
o nerde peki ? ayy kafam karıştı benim :uhm:
canım senle aynı duyguları yaşıyorum, 3,5 sene ve yukarda dediğin gibi bütün hayallerim onla birlikte bitti. bende isyan ediyorum ama şu hissettiklerimiz bile bir aşama. Biz sevdik ve elimizden geleni yaptık.Şuan naptıklarına gelince ister başkasıyla beraber olsunlarki benimkinin kız arkadaşı var biliyorum umurlarında değiliz kısaca, onlar şuan bizi düşünmüyorlar ve mutlular sanırım istese bi telefon edemez mi senin sokağına kadar gelemez mi ama yapmıyor demekki mutlu...Bırak verdikleri kararı yaşasınlar bizde kaybettiğimiz değerlere kavuşalım.Biz onlardan kat ve kat üstünüz bi kere.Sevebilen sevdiği için mücadele eden bi yüreğe, dürüst kişiliğe, dediklerinin arkasında duran bir yapıya sahibiz.Onlar ise bütün bu hayalleri ve sevgilerini geride bıraktıklarına göre kesinlikle biz üstünüz ve gerçekten haketmiyorlar.şimdi sen kendi değerinin farkına varıcaksın. Belkide bastırdığın yada onun için yaptığın fedakarlıkları hayatında yaptığın kısıtlamaları görüceksin.Baştan kendini inşa edeceksin ve kesinlikle daha güçlü olucaz.Bizim pişmanlığımız yada vicdan azabımız yok, biz güçlüyüz ve güzel kızlarız şakkıdı Eminim mutlu olucaz belki bir burukluk kalıcak çünkü onlar gibi kolay silebilen yada hayata devam edebilecek kadar bencil yaratıklar değiliz.biz herşeyimizi yaşarız sevgimizi acımızı bunlar gerçek...bak bu aşamadayız işte kendi değerini farketme onun ise ne kadar aşağılarda olduğunu görmee yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?