ben seni sevdigime gercekten cok pismanim..
keske hic karsima cikmasaydin, keske seni sevmeseydim,
keske bütün hayallerim seninle birlikte olmasaydi, keske sana dualarimda yer vermeseydim neden miii?? HAKETMIYORSUN cünkii sen benim sevgimi asla haketmiyorsun!!!
ben seni sevdim. seninle beraber olmadan sana sadik kaldim ama sen ne yaptin??
umutlarimi, dileklerimi, beni benden aldin..
senden NEFRET EDIYORUMMMM!!!! senağlama
güzelim sen niye böyle söylüyorsun, 2 gün önce onu çok seviyorum diyordun
nefret ediyorum deme, gerçekten böyle bişey olmadığını biliyoruz, kıyamayız sevdiğimiz insana..nefret edemeyiz, deme öyle..
Canım böyle kendini üzmekle eline ne geçiyor? Hiç birşey! Düşünmemeye çalış canım.Ayrıca beklemede.Ne kadar içten içe beklesekte bittiğini kabul etmemiz lazım. Gelen gelir zaten.İnan böyle sorgulayarak,kendimizi üzerek, neden niçinlerle hiç birşey düzelmiyor ki?Terkedildiğimiz gibi olanda bize oluyor.Dönecek ya da dönmeyecek bilemeyiz.Bak unut demiyorum sana farkındaysan fakat nasıl olsa Allahın bi bildiği var de bi rahat bırak kendini.Herşey olacağına varır de...Yoksa gerçekten ne acımız diner, bekle bekle ne zaman geçer canım.çok yoruldum.. boğazım bile düğüm düğüm oluyor yazarken yutkunamıyorum nasıl kıydı bize ikimize nasıl?? ben nası sevebilirim bana acı yaşatan birini nasıl yollarını gözlerim sevgilim aşkım derim olduda geldi geldiğinde nasıl yarim derim dayanamıyorum artık çok yoruldum gücüm yok onun sevgisi ile savaşmaya onu beklemeye galiba oyun bitti ve ben kaybettim...
milka çıtır gofret, sana ödev
koş bakalım, ablalarının fotolarına bak, bak nasıl eğlenmişler,
sonra not al, sonra gel bize anlat baken hadiiiii, çabık çabık....
çok yoruldum.. boğazım bile düğüm düğüm oluyor yazarken yutkunamıyorum nasıl kıydı bize ikimize nasıl?? ben nası sevebilirim bana acı yaşatan birini nasıl yollarını gözlerim sevgilim aşkım derim olduda geldi geldiğinde nasıl yarim derim dayanamıyorum artık çok yoruldum gücüm yok onun sevgisi ile savaşmaya onu beklemeye galiba oyun bitti ve ben kaybettim...
bilmiyorum esincim daha demin ondan nefret ediyordum şimdi deliler gibi onu özlüyorum dengesiz biri oldum çıktım.. ne onu unutabiliyorum nede onsuz yapabiliyorum nede başkalarına gönül verebiliyorum olmuyor yapamıyorum.. yok mu benim çaresizliğime bi çare
ya çaresizsiniz yada çare "siz"siniz
çare bnm ama adam bi adım atmıyor bnde adım atmam onca laftan sonra esincim napim sen söle çare bn isem??
canım, sen adım atma tabii, ama onu kıskandırmak yada sinir etmek için sakın bişey yapma, sadece sessiz kal..sizin durumunuz daha bi olur gibi sanki..
benim durumum gibi değil, biz tamamen bitirdik geri dönüş yok, arkadaş kalmaya çalışıyoruz, düşman olamayacağımıza göre..
sen ilk önce şunu düşün, tekrar bir araya gelseniz iyi olacak mı, sen mutlu olacakmısın tekrar ona eskisi gibi sarılabilecekmisin..ayrılık girince araya sanki bunlar yara almış olduğu için düzelmesi de zor ama başarabilenler vardır
ayrılık..şakası yok bunun
artık yorgunum biliyorsun
aldığım nefesim, yokluğun
verişi yok bunun, biliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?