Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

fibritim ben burdayım kaydirigubbakcemile3
daha işten çıkmadım, birazdan çıkıcam tatlım, öpüyorum a.s.

fibritim, ajanım, nilim, ne iyi ettik de tanıştık yaa... alkisalkisalkis :asigim:

fibritim ben burdayım kaydirigubbakcemile3
daha işten çıkmadım, birazdan çıkıcam tatlım, öpüyorum a.s.

fibritim, ajanım, nilim, ne iyi ettik de tanıştık yaa... alkisalkisalkis :asigim:
Boncuk gözlüüüm sen burda mıydın :) Hadi çık evine git artık geç oldu.Evet çok çok iyi ettik. Son zamanlarda kendim için yaptığım en güzel şey oldu. Umarım diğeriylede biraraya gelmek kısmet olur. Öpüyorum bende a.s.

delikafadulden delikafadulden görmüş görmüş Şeniz Şeniz
benim de öyle oldu valla :sm_cool: :sm_cool:
geç olmadan çıkayım, kurtlar kapmasın sositososito

slm böcüküm fibritcim çenebazım ya üstümde bi mutsuzluk war anlatamam ders çalışamıyorum gülemiyorum off yine başladı benm hasret çekmelerim..sizler nasılsınız

ben iyiyim valla ... ama kaçmam lazım abim geldi... net onundur artık ...
yarın görüşürüz kızlar...

ben de gidip son 2 bölüm lostumu izleyeyim :))

slm böcüküm fibritcim çenebazım ya üstümde bi mutsuzluk war anlatamam ders çalışamıyorum gülemiyorum off yine başladı benm hasret çekmelerim..sizler nasılsınız

Anlıyorum canım. Birkaç gün öncesine kadar bende öyleydim. Hepimizin oluyor böyle zaman zaman mutsuzluklarımız, hüzünlerimiz,umutsuzluklarımız..Bazende tam tersi mutlu,huzurlu,umutlu oluyoruz...Dalgalı kur gibiyiz hiç istikrar yok :)))

bnmkindende hiç bi ses yok unuttu bni hatta belki şuan sevgilisi ile msjlaşıyor..içim daralıo artık yeni biriside istemiyorum.. neden ben ya anlamıyorum neden:1no2:

bnmkindende hiç bi ses yok unuttu bni hatta belki şuan sevgilisi ile msjlaşıyor..içim daralıo artık yeni biriside istemiyorum.. neden ben ya anlamıyorum neden:1no2:

hooop :mymeka: yanlış soru...
yok öle neden ; niye ; nasıl diye sormak...

hem güzelim önce sen bir kendine gel sonra yeni birisini düşünürsün...
şimdi istememen çok normal... inşallah sonra da istemen gerekmez tabii ama...
bunlar şimdi düşünelecek şeyler değil ... başka bişey düşünmeye çalış ; oyala kendini :teselli:

Neden ben ya neden diye düşünme canım. Bak bende sen gibiyim :) Burda biçok arkadaşımızda sen gibi.Bak birşey bilmeden emin olmadan, böyle acaba sevgilisiyle mi mesajlaşıyor, beni unuttu mu...v.s şeyler düşünme. Sadece kendini üzdüğünle kalırsın. Akışına bırak yaşa hayatı sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…