Boncuk gözlüüüm sen burda mıydın :) Hadi çık evine git artık geç oldu.Evet çok çok iyi ettik. Son zamanlarda kendim için yaptığım en güzel şey oldu. Umarım diğeriylede biraraya gelmek kısmet olur. Öpüyorum bende a.s.fibritim ben burdayım kaydirigubbakcemile3
daha işten çıkmadım, birazdan çıkıcam tatlım, öpüyorum a.s.
fibritim, ajanım, nilim, ne iyi ettik de tanıştık yaa... alkisalkisalkis :asigim:
Boncuk gözlüüüm sen burda mıydın :) Hadi çık evine git artık geç oldu.Evet çok çok iyi ettik. Son zamanlarda kendim için yaptığım en güzel şey oldu. Umarım diğeriylede biraraya gelmek kısmet olur. Öpüyorum bende a.s.
ben de buralardayım pıstıklarım......
ama daha yemek yemedim, şimdi geldim eve delikafadulden
ben geldim kızlar ama forum bnde çok ağır işlio nie ya??(( giremiyorum bazen hata verio offf
slm böcüküm fibritcim çenebazım ya üstümde bi mutsuzluk war anlatamam ders çalışamıyorum gülemiyorum off yine başladı benm hasret çekmelerim..sizler nasılsınız
Abi geldi Böcük kaçar :))) Öpüyorum canım bende...ben iyiyim valla ... ama kaçmam lazım abim geldi... net onundur artık ...
yarın görüşürüz kızlar...
ben de gidip son 2 bölüm lostumu izleyeyim :))
Anlıyorum canım. Birkaç gün öncesine kadar bende öyleydim. Hepimizin oluyor böyle zaman zaman mutsuzluklarımız, hüzünlerimiz,umutsuzluklarımız..Bazende tam tersi mutlu,huzurlu,umutlu oluyoruz...Dalgalı kur gibiyiz hiç istikrar yok :)))
bnmkindende hiç bi ses yok unuttu bni hatta belki şuan sevgilisi ile msjlaşıyor..içim daralıo artık yeni biriside istemiyorum.. neden ben ya anlamıyorum neden:1no2:
Neden ben ya neden diye düşünme canım. Bak bende sen gibiyim :) Burda biçok arkadaşımızda sen gibi.Bak birşey bilmeden emin olmadan, böyle acaba sevgilisiyle mi mesajlaşıyor, beni unuttu mu...v.s şeyler düşünme. Sadece kendini üzdüğünle kalırsın. Akışına bırak yaşa hayatı sen.bnmkindende hiç bi ses yok unuttu bni hatta belki şuan sevgilisi ile msjlaşıyor..içim daralıo artık yeni biriside istemiyorum.. neden ben ya anlamıyorum neden:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?