gezin gezin gençlik tabi... ahh ahh...
böcüşüm 18 mayıs için izin alabilirsem izmire gelicem hihoyyyt
tamamdır o zaman bi de hırka aliyim cantama.
bu arada kizlar beni merak edenler olursa:) gece giremeyebilirim. mümkün olduğunca az evde durma modunu açtım gene.
şenlikten sonra da dışarı çıkabilirim arkadaşlarla.
daha bi hafta önce ankaradaydı hatun
bide bize gezin ah ah diyo yaa:)sengözlerimebaksanab
daha bi hafta önce ankaradaydı hatun
bide bize gezin ah ah diyo yaa:)sengözlerimebaksanab
hadi bakalım kuşum hihoyyyt
ben 19 mayısta çalışabilirim ama sen haftasonundan gelirsin artık ; öyle uzun izin al...
ohh havalar da güzelleşecek ... açık havada bira - patates yaparız senle :içelim:
kaydirigubbakcemile3 inşallah yaa.... çok istiyorum, şu anda bir istek sadece....
cesaretimi toplayıp pazartesi için izin alabilirsem 4 gün tatilim olacak delikafadulden delikafadulden
ayyy ne güzel olur böcüşüm yaaa :asigim:
yeşil köşkte otururuz... ama yeşil köşk deyince aklımaşaraptan başka bişey gelmiyo :içelim:
yaaa nolur gelebileyim, lütfen :Saruboceq: :Saruboceq:
Kızlar ben anlamadım cidden. Sitenin ana sayfası yani Kadınlar Kulübü kapalı ordan giremiyorum ama google'a sevgilisinden ayrılanlar kulubü yazınca orda çıkan linkten girebiliyorum.Sizde mi öyle girdiniz? Bu arada selam herkese ama kimsecikler yine yok ya(( Offffff ((
Kızlar ben anlamadım cidden. Sitenin ana sayfası yani Kadınlar Kulübü kapalı ordan giremiyorum ama google'a sevgilisinden ayrılanlar kulubü yazınca orda çıkan linkten girebiliyorum.Sizde mi öyle girdiniz? Bu arada selam herkese ama kimsecikler yine yok ya(( Offffff ((
Canım bu arada kolsuzla akşam üşüyebilirsin :) Yanına uzun kollu bişeyde al derim ben. Bende kardeşimle Hacettepe'nin şenliklerine gideceğim bu sene :)aa çok şaşırdım. neden direkt açınca girmiyor ki..
ben yer imlerine eklemiştim bu forumun adresini.ondan direkt sevgilisinden ayrılanlar kulubune giriyorum.
şimdi fark ettim o uyarıyı...
kapanacak ne var ki bu sitede..
gerçi hanımlarımız aldatma konulu diziler yasaklansın, cinsellikten söz edilmesin,cinsel içerikli siteler kapansın, programlarda kapalı giyinilsin vs diyorlardı.
bu kapanış koymaz herhalde kimseye
nese ben sinirlenmiyim. gidiyim kuaförüme..
aa çok şaşırdım. neden direkt açınca girmiyor ki..
ben yer imlerine eklemiştim bu forumun adresini.ondan direkt sevgilisinden ayrılanlar kulubune giriyorum.
şimdi fark ettim o uyarıyı...
kapanacak ne var ki bu sitede..
gerçi hanımlarımız aldatma konulu diziler yasaklansın, cinsellikten söz edilmesin,cinsel içerikli siteler kapansın, programlarda kapalı giyinilsin vs diyorlardı.
bu kapanış koymaz herhalde kimseye
nese ben sinirlenmiyim. gidiyim kuaförüme..
yeşil köşke girmek için öğrenci bulmak lazım yanımıza ... :)))
ama çok güzel bir yer var canlı müzik yapan...
böyle yeni türkü ; bülent ortaçgil filan çalan bir çocuk var... solo gitar... olmadı oraya gideriz... :)))
kuzum üşürsün, hele akşam olunca donarsın valla... çantana minik bi hırka atıver.
şimdi öyle çık,üşürsen giyersin, süslü kıntırım :1hug:
şekerlerr ben geldimmm
bende anasayfadan giremedim forumdan girdim, bi deneyeyim ne olcak dedim bi baktım girdi ben şoookkkk
hayrola çenebazzzz nereye gidiyonuz bkemmmm, burayamı geliyon yoksaaaa
küçük böcükkkk ne iş bakıyom bana hiç bişey demiyonuzzzz
kız 1 sayfa önceyi oku görürsün ... bişi saklamıoz merak etme yerimseniben
çenebazın gezi planında izmir grünüyor mayıs ayı içersinde... bakalım ... böyle böyle tüm yurdumu gezecek yurdum insanı :roflol:
kız cenebazzzz gezginciii hatun yaaa:)
hadi bakalım kuşum hihoyyyt
ben 19 mayısta çalışabilirim ama sen haftasonundan gelirsin artık ; öyle uzun izin al...
ohh havalar da güzelleşecek ... açık havada bira - patates yaparız senle :içelim:
kaydirigubbakcemile3 inşallah yaa.... çok istiyorum, şu anda bir istek sadece....
cesaretimi toplayıp pazartesi için izin alabilirsem 4 gün tatilim olacak delikafadulden delikafadulden
ayyy ne güzel olur böcüşüm yaaa :asigim:
yeşil köşkte otururuz... ama yeşil köşk deyince aklımaşaraptan başka bişey gelmiyo :içelim:
yaaa nolur gelebileyim, lütfen :Saruboceq: :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?