30da hem sınav hemde düğün var ve ikisinide gitmek zorundayım asıl kötüsü 31dede sıvnavım var çalışmadığım için o günlerler bana işkencehayırdır neden ki ?
amin:böcükcüm umudum günaydın kizlar..
ya ben ne giyeceğime karar verdim aslında. ki çok da özeniyorum. ama ama üzerime giyeceğim şey kolsuz. üzerinede kolsuz yelek mont giycem. e öyle olunca kollar açık oluyo tabi..
bide benim arkadaşlarım pek eleştirirler..
dalga geçmeyi cok severler. o yüzden cekiniyorum.
artı umudum allah bozmasın :) hep boyle mutlu ol
leyleği havada görmüş o
çoook güzel bu şarkı yaaa... aaaaaaaaaaşşşşşşşşşşkkk bir kapı çalarsın çalarsın açılmaaz kiiiiiiii yerimseniben
günaydın balım... Şeniz
herkeslere günaydın... ya toplaşalım artık yaa... site yavaş diye kimsecikler uğramıyor ama maşşallah çok hızlı...
günaydin kizlar.. bakıyorum da kimse yok..
ankaradaki arkadaşlar bişi sorcam ya.. bugun bizim şenlikler başlıyor.
kolsuzla gidilir mi ince mi olur?
dışarı cıkmadım daha ben?
Kızlar ben anlamadım cidden. Sitenin ana sayfası yani Kadınlar Kulübü kapalı ordan giremiyorum ama google'a sevgilisinden ayrılanlar kulubü yazınca orda çıkan linkten girebiliyorum.Sizde mi öyle girdiniz? Bu arada selam herkese ama kimsecikler yine yok ya(( Offffff ((
Bi Ankara daha yapın siz ya :)))
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-koleksiyon/251668-yeni-sezon-carla-verdeler-sizlerle-50.html
kızlar yazın bakim isimleri çıkarsa bana veririsinizkaydirigubbakcemile3
Bu ne ki ben anlamadım canım yahttp://www.kadinlarkulubu.com/kk-koleksiyon/251668-yeni-sezon-carla-verdeler-sizlerle-50.html
kızlar yazın bakim isimleri çıkarsa bana veririsinizkaydirigubbakcemile3
Ben yine depreştim ya.Bi gelsin Şeniz bundan daha beterini yapacağım ona :jeyyar: Amaaa önce bunu yapacağım tabi => :mymeka: sırnaşık şey
Bu ne ki ben anlamadım canım ya
Bazen öyle depreşiveriyoruz işte kaydirigubbakcemile3 Gerçi bizim depreşik hallerimiz normal hallerimizden daha fazladır ya neyse :) Ya Galacım ben KPSSDen vazgeçtim sanırım. Zaten başvurmadımda yarın son.depreşelim canım beraber depreşeliimmm
Bazen öyle depreşiveriyoruz işte kaydirigubbakcemile3 Gerçi bizim depreşik hallerimiz normal hallerimizden daha fazladır ya neyse :) Ya Galacım ben KPSSDen vazgeçtim sanırım. Zaten başvurmadımda yarın son.
Yazdıralım dedik :) Gerçi bende şans yoktur ama olsun :)kızlar analamışsınız ama isimleri yazmışsınızkaydirigubbakcemile3
hadi hayırlı olsun inş içimizden birine çıkar inş aşkta kaybeden kumarda kaznır
önlisans mezunlarına bu sene kpss varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?