Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

hayırdır neden ki ?
30da hem sınav hemde düğün var ve ikisinide gitmek zorundayım asıl kötüsü 31dede sıvnavım var çalışmadığım için o günlerler bana işkence

amin:
)
leyleği havada görmüş o

kız çenabaz 18 mayız değilde şunu haziran temmuz yapsan izmir gezisini bende gelcem izmire niyetim var

kaydirigubbakcemile5

günaydin kizlar.. bakıyorum da kimse yok..
ankaradaki arkadaşlar bişi sorcam ya.. bugun bizim şenlikler başlıyor.
kolsuzla gidilir mi ince mi olur?
dışarı cıkmadım daha ben?

ohhh gez bakalım kuzu , benim içinde eğlen bencede bi tane hırka yada ceket al yanına akşam soğuk olur ankara alkisalkisalkis keşke bende gezsem ahhh üniversitem özledim bende gamyoncuiremsu

canım bende senin gibi giriyorum ana siteden girilmiyor

Ben yine depreştim ya.Bi gelsin Şeniz bundan daha beterini yapacağım ona :jeyyar: Amaaa önce bunu yapacağım tabi => :mymeka: sırnaşık şey

o çekilişle terlik gönderiyorlarmış galiba ben hala anlamadımda ama çıkarsa anneme güzel hediye olur:9

kızlar analamışsınız ama isimleri yazmışsınızkaydirigubbakcemile3

Bazen öyle depreşiveriyoruz işte kaydirigubbakcemile3 Gerçi bizim depreşik hallerimiz normal hallerimizden daha fazladır ya neyse :) Ya Galacım ben KPSSDen vazgeçtim sanırım. Zaten başvurmadımda yarın son.

ben başvurdum canım,2010 tekrar gircem ama bu hazırlık gibi kaydirigubbakcemile3

hadi hayırlı olsun inş içimizden birine çıkar inş aşkta kaybeden kumarda kaznır
önlisans mezunlarına bu sene kpss varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…