kız 1 sayfa önceyi oku görürsün ... bişi saklamıoz merak etme yerimseniben
çenebazın gezi planında izmir grünüyor mayıs ayı içersinde... bakalım ... böyle böyle tüm yurdumu gezecek yurdum insanı :roflol:
kız cenebazzzz gezginciii hatun yaaa:)
yaaaaaaaaaaa delikafadulden
eferin kız çenebazz sana fıstıkımmmm, gel gelll ama banada haber vermeyi sakın unutmayın böcükkkkk
senden saklamıyom kendimi ben böcükkkkkk, sefiyom seniii
leyleği havada görmüş o
30da hem sınav hemde düğün var ve ikisinide gitmek zorundayım asıl kötüsü 31dede sıvnavım var çalışmadığım için o günlerler bana işkence
amin:
)
kız çenabaz 18 mayız değilde şunu haziran temmuz yapsan izmir gezisini bende gelcem izmire niyetim var
Bi Ankara daha yapın siz ya :)))
kuzular ben çıkıyorum soru çözim azcık saat 6 ya doğru gelirim bakarız çekiliş sonucuna 15 kişiye veriyorlarmış sanırım
http://www.kadinlarkulubu.com/ozel-duyurular-site-paylasimlari/277494-kkda-carla-verde-cekilisi.html
burda yazıo
ciddimisin böcüğüm sizde katıladınızmı
Ya aşkta hepimiz topluca kazanalım ama. İnşaallah yani toplu halde topyekün bi hâlde aşkta kazanırızsırnaşık şeyay kazanmışım çok sevindim amritride çıkmış bana çıkmazsada kıazlardan birisine çıkmasını çok istemiştim iki isteyimde oldu böcüğüm öpemek istiyom bu haber için seni:1hug:
ben çıkıyorum bebişler........ kocaman öpüldünüz a.s.
buarada burda yazmadım galiba, izni kaptım kızlar delikafadulden
:teytey: :teytey:
Ya aşkta hepimiz topluca kazanalım ama. İnşaallah yani toplu halde topyekün bi hâlde aşkta kazanırızsırnaşık şey
dün sevgilimden ayrildim
topigi görünce bi girim yazim dedim off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?