Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

bizi koymuş kızlar listeyee :) benim şansım yoktur ama düdüklü tnecere belki uğur getirir :roflol:

böcüşüm bu gidişle öyle olacak delikafadulden
ya napim ne zamandır fırsat kolluyorum, geçen hafta istifa dilekçesi verince
nazım daha bi geçmeye başladı kaydirigubbakcemile3
bi dudaklarımı büzdüm mü aman nereye istersen git moduna geçiyolar :roflol:

kız cenebazzzz gezginciii hatun yaaa:)

gezici timim ben, halkın nabzını yokluyorum yerinde :roflol:

yaaaaaaaaaaa delikafadulden
eferin kız çenebazz sana fıstıkımmmm, gel gelll ama banada haber vermeyi sakın unutmayın böcükkkkk

senden saklamıyom kendimi ben böcükkkkkk, sefiyom seniii

hiç unutur muyuz fıstıkım, kesinleşirse ilk siz duyacaksınız, zaten duymayan kalmayacak delikafadulden delikafadulden

leyleği havada görmüş o

aynen öyle oldu böcüşüm :roflol:

kuzum ya zor zar izin alıyorum, öyle her istediğimde izni nerde bulacam,
haziran temmuzda bayram yokki :sm_confused:
gençlik bayramımı kutlucam, morale ihtiyacım var kızlar fazlasıyla...

Bi Ankara daha yapın siz ya :)))

ankaraya yeni geldik kız :))) şimdi izmirimi özledim delikafadulden

bende yazdım oraya, heyecan olsun kaydirigubbakcemile3

ay kazanmışım çok sevindim amritride çıkmış bana çıkmazsada kıazlardan birisine çıkmasını çok istemiştim iki isteyimde oldu böcüğüm öpemek istiyom bu haber için seni:1hug:

ay kazanmışım çok sevindim amritride çıkmış bana çıkmazsada kıazlardan birisine çıkmasını çok istemiştim iki isteyimde oldu böcüğüm öpemek istiyom bu haber için seni:1hug:
Ya aşkta hepimiz topluca kazanalım ama. İnşaallah yani toplu halde topyekün bi hâlde aşkta kazanırızsırnaşık şey

ben çıkıyorum bebişler........ kocaman öpüldünüz a.s.
buarada burda yazmadım galiba, izni kaptım kızlar delikafadulden

:teytey: :teytey:

Ya aşkta hepimiz topluca kazanalım ama. İnşaallah yani toplu halde topyekün bi hâlde aşkta kazanırızsırnaşık şey

QUOTE=Umudum;6714427]ay kazanmışım çok sevindim amritride çıkmış bana çıkmazsada kıazlardan birisine çıkmasını çok istemiştim iki isteyimde oldu böcüğüm öpemek istiyom bu haber için seni:1hug:[/QUOTE]

tebrikler kızlar :) güle güle kullanınn :sm_cool:

dün sevgilimden ayrildim
topigi görünce bi girim yazim dedim off

hoşgeldin mervecim, anlat istersen fındıkkurdum :1hug:
hee buarada ne zamandır yoktun ortalarda beni tanımazsın, ben sahsima_munhasirdim, nickimi değiştirdim...
anlatmak, içini dökmek, dertleşmek, akıl almak ne istersen biz burdayız şeker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…