hoşgeldin mervecim, anlat istersen fındıkkurdum :1hug:
hee buarada ne zamandır yoktun ortalarda beni tanımazsın, ben sahsima_munhasirdim, nickimi değiştirdim...
anlatmak, içini dökmek, dertleşmek, akıl almak ne istersen biz burdayız şeker
sasecimmm senmiydinn Şeniz
nasilsin iyimisin
valla canim sag ol iyiki varsiniz ya
ne anlatayimki bitürlü olmuyo ne onunla ne onsuz olmuyo iste..
tek derdim hayatimin hicbizaman bidaha düzene girmicegini düsünüyorum dünden beri
sözlenicektik yazin istanbula geldigimde ama olmadi kismet deilmis
Tatlım canını sıkma.Öyle hiç birşey düzene girmeyecek diyede düşünme. Herşey olacağına varıyor şu hayatta.Su akar yolunu bulur demişler hem.sasecimmm senmiydinn Şeniz
nasilsin iyimisin
valla canim sag ol iyiki varsiniz ya
ne anlatayimki bitürlü olmuyo ne onunla ne onsuz olmuyo iste..
tek derdim hayatimin hicbizaman bidaha düzene girmicegini düsünüyorum dünden beri
sözlenicektik yazin istanbula geldigimde ama olmadi kismet deilmis
sen de iyi ki varsın mervecim :)) bundan sonra da ne zaman kafan atarsa bekleriz :))
burda illa ki birileri olur...
hepimiz hemen hemen aynı dertleri gördük geçirdik....
inşallah herkesin sonu hayırlı olsun :Saruboceq:
geldiğinde daha iyi anlarsınız herşeyi canım, sorumsuzluğa gelince hangisi sorumlu ki :sm_confused:
hatun kişilik çekip çevirir her zaman... a.s
Canım daha çok gençmişsin. Fakat genç ya da yaşlı aşk acısı hep aynı aslında.Birde erkekler daha geç olgunlaşıyor canım. Sen 18 yaşındaysan o da pek büyük değildir sanırım.O yüzden sorumluluk sahibi olmayışı yaşı gereği normal aslında.Sen akışına bırak herşeyi ve sakın sorgulama, isyan etme canım.Emin ol hayat daha ne kapılar açacak onunla ya da onsuz.
Bende bi konuda içimi dökmek istiyorumOF ya kızlar açıkcası sınavım iyi geçmiş olsa da kazanamayacağımı biliyorum.Annemle babam ise sınavım iyi geçti dediğim için öyle uöut dolu ve keyifli ki kendimi çok suçlu hissediyorum.Yani malesef hayal kırıklığına uğrayacaklar.Ha ben kazanamam diye bir-iki gün üzülürüm sonra geçer.Yani sınav ne ki sevdiğim insandan ayrı olmanın acısının yanında. Hani komik gelebilir ama resmen öyle. Sınavı kazanamzsam avukatım zaten bi şekilde çalışırım sorun değil. Fakat sevdiğim kişi için bişey yapamıyorum işte.Neyse ya kendimi aileme karşı suçlu hissediyorum.Ve gerçekten şuan için geleceğim çok belirsiz.Yani keşke bitanemle birlikte olsaydık keşke...Alıp götürseydi beni öyle hazırdım ki
Hayatımda sanki hep başkalarını mutlu etmek için bişeyler yapıyorum. Kendi mutluluğumu bile hep ikinci plana atıyorum.İlişkimde de öyleydi.Hiç bir zaman kendi isteklerimi düşünmedim. Hep duyarlı oldum ince oldum. Farklı şehirlerdeydik. Deli gibi özledim hep özledim ama hiç bir gün gel demedim.Derdim bende bilirdim sitem yapmayı, küsmeyi.Demedim çünkü onu zor duruma sokmak istemedim hiç bir zaman.Belki parası yoktur, belki sorunları vardır, işi vardır falan filan...Ne oldu başkasının mutluluğunu düşünürken ben böyle of neyse yaa..
Aynen öyle canım. Hani deseler bana da, hâkim olup ankara'da kalmak istersin yoksa sevdiğin kişiyle evlenip onun memleketinde mi yaşamak istersin deseler. Bende ikinciyi seçerdim hiç düşünmeden.Valla kim ne derse desin.canım benim, bazen insana başkaları için büyük büyük gelen şeyler bile bi bakıyosun küçülüvermiş
sende hiçbi kıymeti yok,
büyük plazalarda büyük yerlere gelmek mi, sevdiğine kavuşmak mı deseler
tereddütsüz sevdiğime kavuşmak derdim
mutluluk zannedildiği gibi öyle ulaşılmaz yerlerde değil...
sen yüreğini korumaya bak canım, o yürek seni mutlu edicek bak görüceksin...
hepimizin yüreği temiz, bunu hep gördüm, eminim hepimiz mükafatını alıcaz :1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?