Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

canım inan herşey geçecek... sana şunu söyleyeyim ilk sevgilimi 25 yaşımda buldum...o da 28di... 2 sene sonra ayrıldık... yani o 30 iken... ama sorarsan sorumluluk sahibi olsa da çocuktu... erkekler böyle ... 24 yaş çok da olgunluk beklenebilecek bir yaş değil erkeklerden...

inan ne hissettiğini hepimiz çok iyi biliyor ; taaa içimizde hissediyoruz... bakma sen burda bol bol geyik yapıyoruz... çünkü çoğumuzun ayrılığının üstünden aylar geçti... artık geleceğe dair umudumuz var... hatta başka aşklara dair... kimimiz için erken bu umutlar ; senin için de öyledir... acele etme ; acını yaşa ve iyileş...

zaman kesinlikle ilaç ... :teselli:

Birde benle Umudum çekilişten terlik kazandık :)))

gelişme diye ben buna derim :roflol:

fibrit benı aglattın canımmmmmmmmmmsenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

yaaaa ben geldim hepiniz gitmişsin... fırtınam gitmiş yaaa senağlamasenağlama
kuzum benim... yeni işin hayırlı olsun... sana bol bol şans getirsin inşallah a.s.

bu arada inanamıyorumm yaa ... adamın yaptığına bak... aradığında konuştunuz mu ne anlattı allahaşkına... söyleyecek ne sözü varmış... Allah ömür boyu vicdan azabıyla yaşatsın onu ; son nefesinde bile aklında sen ol ne diyeyim

galetem napıyosun tatlım :1hug: nasılsın kuşum :1hug:

ben sonuna gelene kadar gitmişiniz :1closedeyes: napim canım aynı bi değişiklik yok kpss için arada test çözüp bol bol uyuyorum, bazen doluyorum ama ağlamalarım azaldı yinede içim buruk... senağlama

canım ben aramasına ,kitap göndermesine de sevindim...en azından sana iyi gelmiştir süründüğünü görmek.kitabın içine bişeler yazmış mı merak ettim

canım ben aramasına ,kitap göndermesine de sevindim...en azından sana iyi gelmiştir süründüğünü görmek.kitabın içine bişeler yazmış mı merak ettim

bak bunu hiç düşünmemiştim ben... dedektiflik KKdan sana da bulaştı galiba canım kaydirigubbakcemile3

Canım yani benim korkum bağlı kalmak.Hadi bye bye deyip çıkamam.Zaten öz amcam gibi sevdiğim biri.Deneyim konusunda da canım ben stajer değilim ki :) 3,5 yıl çalıştım zaten oldukça yoğun.Ha tabi hukuk derya deniz ama çoğu şeyi öğrendim zaten canım.Yani yeterince donanıma sahibim aldığım her işi kendim yürütecek kadar.Ama tabi tek cezada yapmak istemem.İcra dışında hepsini yaparım işte amaannn bakalım işte :)

fibrit benı aglattın canımmmmmmmmmmsenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
Ayrıca of ya valla seni üzmeyi asla istemezdim keşke yazmasaydım içimden geçenleri.Dur öpeyim ben bi seni Şeniz

kızlarr resimler süper yaa özendimmm :) nasılsınız herkes iyimi? :)
Sağol Tubacım.Belli olmaz gün gelir aynı karede birlikte foto çektiririz :)

gelişme diye ben buna derim :roflol:

QUOTE]
Deli kız kaydirigubbakcemile3

kücük böcük haklisin canim zaman herseyin ilacidir
ama acim daha cok taze henüz 1 gün oldu inanin hic bir yere sigamiyorum
biseylerle oyalanmaya calisiyorum
gelecege dair umudum kalmadi
halbuki bitmesinide ben istedim acaba hatami yaptim diye defalarca sordum kendi kendime ama ilerde üzülecegime simdi üzülürüm daha iyi
sadece korkuyorum ve bosluk hissi cok kötü bisey..
ne sevgilimle barismak istiyorum nede ondan baskasiyla birlikte olmak istiyorum..
sizde bunlari yasamis görmüs kizlarsiniz beni sizden iyi hic kimse anliyamaz biliyorum
bugün mübarek cuma gecesi cok dua ettim allah bizim icin bizim istediklerimizi deil bizim icin herseyin hayirlisini versin..
hersey gönlünüzce olsun kizlar
iyiki varsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…