kücük böcük haklisin canim zaman herseyin ilacidir
ama acim daha cok taze henüz 1 gün oldu inanin hic bir yere sigamiyorum
biseylerle oyalanmaya calisiyorum
gelecege dair umudum kalmadi
halbuki bitmesinide ben istedim acaba hatami yaptim diye defalarca sordum kendi kendime ama ilerde üzülecegime simdi üzülürüm daha iyi
sadece korkuyorum ve bosluk hissi cok kötü bisey..
ne sevgilimle barismak istiyorum nede ondan baskasiyla birlikte olmak istiyorum..
sizde bunlari yasamis görmüs kizlarsiniz beni sizden iyi hic kimse anliyamaz biliyorum
bugün mübarek cuma gecesi cok dua ettim allah bizim icin bizim istediklerimizi deil bizim icin herseyin hayirlisini versin..
hersey gönlünüzce olsun kizlar
iyiki varsiniz
günaydın kızlar hayılı cumalar
ya kızlar benim gözlerimin etrafında küçük küçük kırmızı noktacıklar çıktı ağlayınca çıkıyor önemli bişymidirki üzerinibişiyle kapatsam diyorum pudrayla falan sonrada zarra verirse diyorum birkaç sonra giderler ama sizce doktoramı gitsem sizinde oluyormu
iyiki okumamışsın hikayesini araştırdım biraz merak ettim bulursam ben okur özet geçerim sanakızlar elıf şafak ın kıtabı varya onu adresıme kargo ile gondermış. aşk dıye onu almış bana
okumadım bende
etkılencem dıye
verdım bır arkadaşa
bu arada pudra sürersen o böleyi kurutursun ve kırışıklıklar oluşmaya başlar... boşver kapatma... ağlama sadece geçecek zaten... ya da böle 1-2 dakika şeklinde ağla... saha fazla ağlama ...
ben öyle yapıyorum artık :)
hemen aklıma gözlerim geliyor... yapamam kendime diyorum... sonra susuyorum :)
hım tşk canım onun için değildi bu ağlama sinirsel bişiy onun için değmez zati ben sinirlenince ağlarım zaten ağlak bişiyim akşam babamla tartıştık sinirden uyyuncaya kadar ağladım ondan oldu :krem süreyim bari şimdilik başka bişiy yok yanımda bilgiler için çok tşk ederim
tamam sakin ağlıycam ama söyle tadı çıkmıyorkaydirigubbakcemile3 böyle bağıra bağıra daha güzel o zaman daha çok vicdan azabı çekiyorlaranladım... zaten ben kendim için öyle karar vermiştim canım...
ama daha az sakin ağlamaya çalış madem... amaç hani rahatlamak ya ondan uzaklaşma ; yorma kendini... bak sonra çirkin kız olursun kaydirigubbakcemile3
böcüşüm expodial miydi ilacın adı ???
günaydın güzellikler.........a.s.
aa eet expolu bişi sanırım...
hayırdır sende de mi var kaydirigubbakcemile3
Canım benim ya aynen benimde sen ve Böcükcüm gibi ağlamaktan gözlerimin altı etrafı haşat olmuştu.Yanık gibi. Kızardı tahriş oldu.Tek göz etrafım değil.Hatta geceleri öyle fena ağlıyordum ki akan gözyaşlarımdan yüzümün derisi bile tahriş olmuştu kızarık kızarık.Halende ağlayınca gözlerimin altı kızarır acırgünaydın kızlar hayılı cumalar
ya kızlar benim gözlerimin etrafında küçük küçük kırmızı noktacıklar çıktı ağlayınca çıkıyor önemli bişymidirki üzerinibişiyle kapatsam diyorum pudrayla falan sonrada zarra verirse diyorum birkaç sonra giderler ama sizce doktoramı gitsem sizinde oluyormu
Ben söyleyim kremin adını hemen kaydirigubbakcemile3 Excipial Hydroaa eet expolu bişi sanırım...
hayırdır sende de mi var kaydirigubbakcemile3
aynı anlattığın gibi gözlerin altıda üstüde kırmızı kırmızı nokta aynaya bakasım yok ay bi cahil ben kalmışım herkes kullanıyormuş ilacı akşama bende alayım faydası olur inşCanım benim ya aynen benimde sen ve Böcükcüm gibi ağlamaktan gözlerimin altı etrafı haşat olmuştu.Yanık gibi. Kızardı tahriş oldu.Tek göz etrafım değil.Hatta geceleri öyle fena ağlıyordum ki akan gözyaşlarımdan yüzümün derisi bile tahriş olmuştu kızarık kızarık.Halende ağlayınca gözlerimin altı kızarır acırAma tabi böğüre böğüre anıra anıra ağlamanın da tadı bir başka delikafadulden Böcükün dediği sakın birşey sürme pudra falan.
Ben söyleyim kremin adını hemen kaydirigubbakcemile3 Excipial Hydro
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?