Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

canım maalesef ki bu zamanlar biraz zor geçecek... sığamayacaksın hiçbir yere ; saniyeler saatler gibi gelecek... gözünü korkutmak değil amacım... ama böyle böyle alışacaksın... şu an zaten başka birini düşünmek için çok erken... bırak onlar sonraya kalsın... inşallah Allah dualarını ; dualarımızı kabul eder... bizim için hayırlı olanları verir...
ben de hep öyle dua ederim zaten ; istediğim hayırlısı ise olsun diye...

bir abla ya da bu acıyı 7 aydır azalarak yaşayan biri olarak gör beni ve sana tavsiyem canım ; umudunu hiç yitirme tamam mı ... o kadar küçüksün ki sen daha neler öğrenecek ; neler yaşayacak ve kendine neler katacaksın bu hayatta... daha çok başındasın... ve umud edecek ; hayal edecek çok fazla zaman var önünde...

amaç mutlu olmak unutma ... umut yitirmek ; pes etmek yok...sadece üzülmeye ; özlemeye ; sessizce beklemeye izin var :teselli:

günaydın kızlar hayılı cumalar
ya kızlar benim gözlerimin etrafında küçük küçük kırmızı noktacıklar çıktı ağlayınca çıkıyor önemli bişymidirki üzerinibişiyle kapatsam diyorum pudrayla falan sonrada zarra verirse diyorum birkaç sonra giderler ama sizce doktoramı gitsem sizinde oluyormu

amanııın ... sakın ağlama artık...
aynısı bende de oldu... benim bi de altları yanık gibi olmuştu... neler çektim geçene kadar..

bundan sonra ağlamak yok ... :mymeka:

güzelliğin sırrı erkeksiz yaşam diye karar vermiştim ben o zaman :1closedeyes:

canım pudra filan sürme... nemlendir ... hani yağlı değil de su içerikli olanlardan al... ben almıştım ama adını hatırlamıyorum... lipo bişi ama ... beyaz büyük bir şişede... göz çevreni onla nemlendir...

ama ağlama da nolur... artık bak vücudumuz bile isyan ediyor ; yeter diyor bize... :teselli:

bu arada pudra sürersen o böleyi kurutursun ve kırışıklıklar oluşmaya başlar... boşver kapatma... ağlama sadece geçecek zaten... ya da böle 1-2 dakika şeklinde ağla... saha fazla ağlama ...

ben öyle yapıyorum artık :)

hemen aklıma gözlerim geliyor... yapamam kendime diyorum... sonra susuyorum :)

kızlar elıf şafak ın kıtabı varya onu adresıme kargo ile gondermış. aşk dıye onu almış bana
okumadım bende
etkılencem dıye
verdım bır arkadaşa
iyiki okumamışsın hikayesini araştırdım biraz merak ettim bulursam ben okur özet geçerim sana
kitabın arka özeti fazla bişiy anlamadım ama konyayala iligili bişiylerde geçiyor kitapta
"Ya ortasındasındır AŞK’ın merkezinde; ya da dışındasındır, hasretinde.. Ella Rubinntain (40) Amerikalı bir ev kadınıdır. Tipik burjuva değerlerinin hâkim olduğu oldukça varlıklı bir ailesi, düzenli ve görünüşte “sorunsuz” bir evliliği vardır. Üç çocuğunu da büyüttükten sonra bir yayınevinde editör-asistanı olarak iş bulur; görevi A. Z. Zahara adlı tanınmamış bir yazarın tasavvuf felsefesini konu alan tarihi romanını değerlendirmektir. Ancak hayatının kritik bir döneminde eline aldığı bu kitap, hiç beklemediği bir şekilde Ella’yı derinden sarsacak, dünyevi aşkı keşfetmek adına zorlu ve tehlikeli bir yolculuğa çıkmasına neden olacaktır. Hayatlarımızın durgun gölünü dalgalandıran taş misali, yüzleşmek zorunda olduğumuz sıkıntılar, acılar… ve aşkın peşinde kat etmek zorunda olduğumuz zorlu yollar, ödediğimiz bedeller…
Aşk… kitap içinde bir kitap, hayatın anlamı peşinde bir aşk macerası…
Aşk…
Elif Şafak’tan arayışa, gerçeğe ve keşfetmeye dair bir roman.

hım tşk canım onun için değildi bu ağlama sinirsel bişiy onun için değmez zati ben sinirlenince ağlarım zaten ağlak bişiyim akşam babamla tartıştık sinirden uyyuncaya kadar ağladım ondan oldu : krem süreyim bari şimdilik başka bişiy yok yanımda bilgiler için çok tşk ederim

anladım... zaten ben kendim için öyle karar vermiştim canım...

ama daha az sakin ağlamaya çalış madem... amaç hani rahatlamak ya ondan uzaklaşma ; yorma kendini... bak sonra çirkin kız olursun kaydirigubbakcemile3

tamam sakin ağlıycam ama söyle tadı çıkmıyorkaydirigubbakcemile3 böyle bağıra bağıra daha güzel o zaman daha çok vicdan azabı çekiyorlar

şu ilacın adına aklınıza gelse alsam daha iyi olacak galiba bir ara ilacın adını veririmisin devamlı lazım bişiy

Canım benim ya aynen benimde sen ve Böcükcüm gibi ağlamaktan gözlerimin altı etrafı haşat olmuştu.Yanık gibi. Kızardı tahriş oldu.Tek göz etrafım değil.Hatta geceleri öyle fena ağlıyordum ki akan gözyaşlarımdan yüzümün derisi bile tahriş olmuştu kızarık kızarık.Halende ağlayınca gözlerimin altı kızarır acır Ama tabi böğüre böğüre anıra anıra ağlamanın da tadı bir başka delikafadulden Böcükün dediği sakın birşey sürme pudra falan.

aa eet expolu bişi sanırım...
hayırdır sende de mi var kaydirigubbakcemile3
Ben söyleyim kremin adını hemen kaydirigubbakcemile3 Excipial Hydro

aynı anlattığın gibi gözlerin altıda üstüde kırmızı kırmızı nokta aynaya bakasım yok ay bi cahil ben kalmışım herkes kullanıyormuş ilacı akşama bende alayım faydası olur inş
bilseydim şimdiye kadar sorardım size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…