Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

slm kızlar hava berbat keyifsizim bi ağırlık var üstümde,gözlerim kapanıyomirmirmirmir:a015:
Canım hava o kadar da kötü değil aslında.Hem bak bugün cuma haftasonu. Bunu düşünerek biraz motive olabilirsin mesela canım :)

Al canım ama göz altına sürülür mü bilmiyorum. Yani ben yüzüme ellerime falan kullanıyorum bazen ama. Sanırım olur. Genede sen bi eczacıya sor alırken. Çünkü göz çevresi hassas. Zaten ucuz bişey 6-7 lira mı ne :)

aynen öyle kremin adı ... kaydirigubbakcemile5
ben sürüyorum canım göz çevreme ... bir problem yok... tabii abartmadan sür ...
fiyatını 11tl diye hatırlıyorum ama emin değilim... ama 11den fazla değil ona eminim ... 6-7 de olabilir... :uhm:

slm kızlar hava berbat keyifsizim bi ağırlık var üstümde,gözlerim kapanıyomirmirmirmir:a015:

hadi kendine güzel bir türk kahvesi yap ... kendine gel

benimde kahve canım istedi kızlar falıma kim bakcak ben çaycıdan söyletip gelim bari

Kesinlikle katılıyorum canım. Evde olmak gerçekten çok sıktı artık benide.Çalışırken o bir günlük izin, hafta sonları falan ne kadar tatlı gelirdi aaah ah

Kesinlikle katılıyorum canım. Evde olmak gerçekten çok sıktı artık benide.Çalışırken o bir günlük izin, hafta sonları falan ne kadar tatlı gelirdi aaah ah

şöleee süslü püslü giyinip topukluları ayağıma geçirip kii ben pek topuklu giyemem ama niyeyse hayalim hep öledir işe gitmek istiyoruummm:roflol:

arama yaaa... dur ben daha gencecik ; küçücük bi böcüküm... yazık olur valla bana...
daha neler neler yaşıcam... makyaj topiğinden de öğreneceğim çok şey varmış daha... kaydirigubbakcemile3

şöleee süslü püslü giyinip topukluları ayağıma geçirip kii ben pek topuklu giyemem ama niyeyse hayalim hep öledir işe gitmek istiyoruummm:roflol:
Bende özledim o günlerimi. Bide çalışırken daha zayıftım şimdi kilo aldım hareketsizlikten :) Ama nasıl olsa o günlerde gelecek canım.O zamanda bugünlerini özleyeceksin :) Hem bu ne köprüsü ben anlamadım olayıCADIARZU

ya topuklu süpre bişi aslında... giyebilsem tabii kaydirigubbakcemile3
en son arkadaşımın nikahında giymiştim ya nasıl değişiyor havan...

ben de koşturma zorunda olmasam giymek istiyorum... ama az daha büyüyeyim küçük topuklarla başlıcam salına salına yürümeye alkisalkisalkis

Benimde tek derdim önceden süsüm püsümdü, saçlarımdı :) Makyaj topiğinden hiç ayrılmazdım :))) Şimdi nadiren bi uğruyorum.Ama Böcükcüm en önemlisini unuttun bil bakalım neyi :) Daha birlikte çeyiz, nişan, evlilik hazırlığı topiklerinde gezeceğiz yaaa delikafadulden[/QUOTE]

ayy hadi bakalım... yıllaaaar yıllaaaar sonra o da olur belkim ... KISMET :roflol:

ben arada bakıyorum makyaja falan bi hatun çok güzel göz makyajı yapıyor biraz abartılı ama gece için iyi :) çeyizlere gelince ben tek alyanslara baktım canım

Bi kere ben de bakmıştım.. itiraf ediyorum

kuzucum ; galateia ile beraber atlayabileceğimiz yüksek bir köprü...

topiğin birinde 23 yaşında gencecik bir kızımız hayatta bişi yapamadan yaşlanıyorum ; üniversite okuyorum ; evlenemiyorum ; işim yok ; amanııın hayata geç kaldım diye kendini hırpalıyordu da akşam... biz bir dönüp kendimize bakınca... hemen bir köprüden atlamamız gerektiğine karar verdik ... -tatlicadiarzu-

hmm kaçmış yine herkes, bugünü bakım günü ilan ettim kendimee :1closedeyes:

bak tabii kendine kaydirigubbakcemile5

ayy hadi bakalım... yıllaaaar yıllaaaar sonra o da olur belkim ... KISMET :roflol:

Bi kere ben de bakmıştım.. itiraf ediyorum

kuzucum ; galateia ile beraber atlayabileceğimiz yüksek bir köprü...

topiğin birinde 23 yaşında gencecik bir kızımız hayatta bişi yapamadan yaşlanıyorum ; üniversite okuyorum ; evlenemiyorum ; işim yok ; amanııın hayata geç kaldım diye kendini hırpalıyordu da akşam... biz bir dönüp kendimize bakınca... hemen bir köprüden atlamamız gerektiğine karar verdik ... -tatlicadiarzu-

bak tabii kendine kaydirigubbakcemile5[/QUOTE]
o kızı bende okudum bende 23 yaşındayım halada okuyorum 30 yaşımda anca biter okulkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…