Canım hava o kadar da kötü değil aslında.Hem bak bugün cuma haftasonu. Bunu düşünerek biraz motive olabilirsin mesela canım :)slm kızlar hava berbat keyifsizim bi ağırlık var üstümde,gözlerim kapanıyomirmirmirmir:a015:
Al canım ama göz altına sürülür mü bilmiyorum. Yani ben yüzüme ellerime falan kullanıyorum bazen ama. Sanırım olur. Genede sen bi eczacıya sor alırken. Çünkü göz çevresi hassas. Zaten ucuz bişey 6-7 lira mı ne :)aynı anlattığın gibi gözlerin altıda üstüde kırmızı kırmızı nokta aynaya bakasım yok ay bi cahil ben kalmışım herkes kullanıyormuş ilacı akşama bende alayım faydası olur inş
bilseydim şimdiye kadar sorardım size
Canım benim ya aynen benimde sen ve Böcükcüm gibi ağlamaktan gözlerimin altı etrafı haşat olmuştu.Yanık gibi. Kızardı tahriş oldu.Tek göz etrafım değil.Hatta geceleri öyle fena ağlıyordum ki akan gözyaşlarımdan yüzümün derisi bile tahriş olmuştu kızarık kızarık.Halende ağlayınca gözlerimin altı kızarır acırAma tabi böğüre böğüre anıra anıra ağlamanın da tadı bir başka delikafadulden Böcükün dediği sakın birşey sürme pudra falan.
Ben söyleyim kremin adını hemen kaydirigubbakcemile3 Excipial Hydro
slm kızlar hava berbat keyifsizim bi ağırlık var üstümde,gözlerim kapanıyomirmirmirmir:a015:
Bak şimdi benimde canımı kahve istettirdinhadi kendine güzel bir türk kahvesi yap ... kendine gel
Bak şimdi benimde canımı kahve istettirdinkaydirigubbakcemile3
galateia nasılsın kuzum ? :)
Kesinlikle katılıyorum canım. Evde olmak gerçekten çok sıktı artık benide.Çalışırken o bir günlük izin, hafta sonları falan ne kadar tatlı gelirdi aaah ahmerhaba canım iyiyim,ikimiz için uygun köprü arıyorum kaydirigubbakcemile3 ya kızı okuyunca dedim keşke şimdi ünide olsamda okul bitmemiş olsa en azından yapcak bişeylerim olurdu evde olmak inanın berbat bişe...
Kesinlikle katılıyorum canım. Evde olmak gerçekten çok sıktı artık benide.Çalışırken o bir günlük izin, hafta sonları falan ne kadar tatlı gelirdi aaah ah
merhaba canım iyiyim,ikimiz için uygun köprü arıyorum kaydirigubbakcemile3 ya kızı okuyunca dedim keşke şimdi ünide olsamda okul bitmemiş olsa en azından yapcak bişeylerim olurdu evde olmak inanın berbat bişe...
Bende özledim o günlerimi. Bide çalışırken daha zayıftım şimdi kilo aldım hareketsizlikten :) Ama nasıl olsa o günlerde gelecek canım.O zamanda bugünlerini özleyeceksin :) Hem bu ne köprüsü ben anlamadım olayıCADIARZUşöleee süslü püslü giyinip topukluları ayağıma geçirip kii ben pek topuklu giyemem ama niyeyse hayalim hep öledir işe gitmek istiyoruummm:roflol:
arama yaaa... dur ben daha gencecik ; küçücük bi böcüküm... yazık olur valla bana...
daha neler neler yaşıcam... makyaj topiğinden de öğreneceğim çok şey varmış daha... kaydirigubbakcemile3[/QUOTE
Benimde tek derdim önceden süsüm püsümdü, saçlarımdı :) Makyaj topiğinden hiç ayrılmazdım :))) Şimdi nadiren bi uğruyorum.Ama Böcükcüm en önemlisini unuttun bil bakalım neyi :) Daha birlikte çeyiz, nişan, evlilik hazırlığı topiklerinde gezeceğiz yaaa delikafadulden
şöleee süslü püslü giyinip topukluları ayağıma geçirip kii ben pek topuklu giyemem ama niyeyse hayalim hep öledir işe gitmek istiyoruummm:roflol:
Bende özledim o günlerimi. Bide çalışırken daha zayıftım şimdi kilo aldım hareketsizlikten :) Ama nasıl olsa o günlerde gelecek canım.O zamanda bugünlerini özleyeceksin :) Hem bu ne köprüsü ben anlamadım olayıCADIARZU
arama yaaa... dur ben daha gencecik ; küçücük bi böcüküm... yazık olur valla bana...
daha neler neler yaşıcam... makyaj topiğinden de öğreneceğim çok şey varmış daha... kaydirigubbakcemile3[/QUOTE
Benimde tek derdim önceden süsüm püsümdü, saçlarımdı :) Makyaj topiğinden hiç ayrılmazdım :))) Şimdi nadiren bi uğruyorum.Ama Böcükcüm en önemlisini unuttun bil bakalım neyi :) Daha birlikte çeyiz, nişan, evlilik hazırlığı topiklerinde gezeceğiz yaaa delikafadulden
daha neler neler yaşıcam... makyaj topiğinden de öğreneceğim çok şey varmış daha... kaydirigubbakcemile3
ben arada bakıyorum makyaja falan bi hatun çok güzel göz makyajı yapıyor biraz abartılı ama gece için iyi :) çeyizlere gelince ben tek alyanslara baktım canım
ben arada bakıyorum makyaja falan bi hatun çok güzel göz makyajı yapıyor biraz abartılı ama gece için iyi :) çeyizlere gelince ben tek alyanslara baktım canım
hmm kaçmış yine herkes, bugünü bakım günü ilan ettim kendimee :1closedeyes:
kafama turpumu sürdüm oturuyom hıhh:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?