Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

biz taze buluştuk canım, seni ankaralıların şevkatli kollarına bırakıyorum, ben burdan zırt pırt gelemiyorum da... senağlama
Canım sen gelemezsen bakarsın biz geliriz.Hem gönüller bir olsun cimcimem a.s.

ben de açarım, ooh canım sağolsun, usturubunu bildikten sonra, accuk yanlışlıkla açılmış gibiden zarar gelmez :lepi:
Sende aç tabi tatlım :jeyyar: ama sanki Fırtına azcuk açmıyor.Baya bi açıyor kaydirigubbakcemile3

ohhh gez eğlen toz biz napalım maşallah kuuzm aranzda ii al bakalım nazar boncuğunusarısı bnm gibi sevenlerin basına:teselli:

mersi şekerim amin inşallah..ama ben iyice paronayak oldum galiba düzeldimi kötü mü sü,rekli sorgulamaktan mutlu olamıyom agız tadıyla sanırım iyi bi dayaga ihtiyacım warklava:

mersi şekerim amin inşallah..ama ben iyice paronayak oldum galiba düzeldimi kötü mü sü,rekli sorgulamaktan mutlu olamıyom agız tadıyla sanırım iyi bi dayaga ihtiyacım warklava:

eevet ii bi dayak lazm kız sevgilin war değerini bileceğine böle saçma sapan şeyler yapıon keski bnm sevgilim warken buraya üye olsaydım sizlerden akıl alırdım belki suan bu durumda olmazdım artık barısında sizden fikr alırım bak allah söletti bana :)) barışınca dedimkaydirigubbakcemile3

Canım sen gelemezsen bakarsın biz geliriz.Hem gönüller bir olsun cimcimem a.s.

Sende aç tabi tatlım :jeyyar: ama sanki Fırtına azcuk açmıyor.Baya bi açıyor kaydirigubbakcemile3

gelin tabi ya delikafadulden hem ebruş da burda delikafadulden
fırtınam adı üstünde, kendine güvenen açsın :lepi:

Teşekkürler canım.Sen o fotolara aldanma.bide kızları canlı canlı görecektin.Çok şekerler çoookkkyerimseniben Sanada hbr veririz tabiki olduğu zaman.

iveet hepsi şepşeker, pamuk helva, kaymaklı kadayıf, revani cokacimcoook

Aklıma ne geldi.Benimkisi benim tayt giymemi bile kıskanırdı :) O beni terk ettikten sonra inadına işte güya kendimce öc alıyorum ya her dışarı çıktığımda mini mini etekler giyip çıkmıştım sırnaşık şey Çok gülüyorum şimdi kendime öc almaya bak :)))

kızlar ya çok alakasız oldu ama
ben tatıle gıdecem ya şimdi..
ilk gun dıskoya gıtcez..
ben o ilk gun şey giymek istıyorum
yanı sıyah kısabır şort aldım .sonra onun altına sıvrı burun ınce topuklu bır çızme gıyecem
ustunde sıyah askılı siyah pullu bır buluz olcak.
sızce çorabım ten rengımı olsun sıyah duz renkmı yoksam file çorapmı olsun.

bnde açıldım fibritcim bnde tayt giymeme kızardı bnde tuttum tayt giydim üstünede tunik gibi beyaz bi gömlek ohhh efil efil esti walla alttan alttan rüzgarlarkaydirigubbakcemile3

iide tatlım çizme nie giyiyorsun o sıcak havada:1shok:bn pişerim walla bnce açık bi ayakkabı tercih et üstün iide bide çorap giyiceksin kız walla pişik olursun

Canım siyah düz çorap hoş olmaz kesinlikle.Benim tercihim kesinlikle file çoraptan yana.Hem çok seksi hemde iddialı.Kesinlikle file çorap derim.

fıbrıtım aynı şeylerı bende yaptım

bnde açıldım fibritcim bnde tayt giymeme kızardı bnde tuttum tayt giydim üstünede tunik gibi beyaz bi gömlek ohhh efil efil esti walla alttan alttan rüzgarlarkaydirigubbakcemile3
Demek ki hepimiz aynı şeyleri yapmışız kaydirigubbakcemile3

:sm_cool:aman inşallah ay ne bilim çewremdeki herkes bi süre artık sizin aranız dü,zelmez die beynimi yedi alıstırmısım kendimi galiba beynim almıyo i,nanamıyorum benim bu klawyede kafayı yedi herseye wirgül atıyo ,delircemkötükedihüso

iide tatlım çizme nie giyiyorsun o sıcak havada:1shok:bn pişerim walla bnce açık bi ayakkabı tercih et üstün iide bide çorap giyiceksin kız walla pişik olursun

ama ben farklı olmak istıyom..
orda herkes açık ayakkabı gıyecek zati.
ben bıraz wamp olmak istıyom.
çizmeler falanşakkıdı

milleti dinlemyeceksin cnm bn eğer barışırsam kimseye bişey anlatmycem öle kalcak yani ikimz yasıycaaz herşeyi :))) ahh bi barıssam neler yapıcam ona neler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…