aman yapıyım benimki aradı mutlu oldum aramadı mutsuzum die günlerim geçiyo böle şimdide makaraya katılıyım dedim amanda kök ,salarmış arada geliyim seni suluyım ,kız kurursun yoksadelikafaduldendelikafaduldensende hiç aramadın dimi inatçı-tatlicadiarzu-
fırtınanınkızı, Amphitrite+, Çenebaz+, çiğdem87, CuKuLaTa, elacik, eliftn, lysisss, pessss
fırtınanınkızı, Amphitrite+, Çenebaz+, çiğdem87, CuKuLaTa, elacik, eliftn, lysisss, pessss
Bende severim dekolteyi yarı çıplak gezmeyi kaydirigubbakcemile3 O yüzden tatilleri pek severim saldım çayıra mevlam kayıra kaydirigubbakcemile3 Ama tatlım Konya'da o kadar dekolte nasıl giyebiliyosun ya :jeyyar: Ben bi şort giymiştimde beni mevlanaya sokmamışlardı.Ayy o kadınların bakışları neydi ya Çok üzgünüm çoookAY EVET CANIM YA
GUNLUK YAŞAMIMDADA OYLE ILLA SEKSU OLMALIYIM BİRAZ WAMP OLMALIYIM FALAN..
AMA DEKOLTEYI ÇOK SEVİYORUM
AH AHHH ABDÜLUM OLSA ONA NELER YAPARDIM AHHHH
sırnaşık şey:icecream:firtunaaaaaaaaaa delikafadulden
üstüne rahat bişiler almış :jeyyar: sen gelsene az bu yana :roflol:
memeli fırtına ileti yazıyor :roflol:
anammm bn nerdeyim bak ya bni unutmuş bak ya walla intihar ederim fttına silikonlarını patlatırım hattakaydirigubbakcemile3bn nerdeyim kız:)))
ay çukulatam tatlim inan çok sevindim bende allah dualarini kabul etti, insallah bizimkilerde kabul olur
bizde burda ii haberler veririz, darisi bizlere kizlar
dur bi nazar boncugu gondereyim sanaa.s.
ama şey altta yazıyordu.ben kopyaladım:1no2:
aa hem sılıkon degıl kı o gerçek sahici laelaelaelaelae
hem onu patlatırsan bende abdülüme söylerim. kötükedihüso
artık gerisi ona kalmış şey..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ne arıyacağım ya:)) avcunu yalasın eskisi gibi değilim adam olcaksa gelir yni :)) aman onlamı uğraşcam diom ama seviom napamyaktın beni kızzzz odunum yaktın bniii nirelerdesinkaydirigubbakcemile3
kızlar burdan ayrılmak istemiyorum ama daha yemek yemedim ben ya gidip aç karnımı doyuruyım gelirim ben yine ankara buluşması olursa özelden mesaj atın bana olurmu :) hafta sonu olursa gelebilirim
ankara buluşması dedi kaydirigubbakcemile3
bu ne hal gene kız memeli salmışın çayıra:roflol::roflol:
Bende severim dekolteyi yarı çıplak gezmeyi kaydirigubbakcemile3 O yüzden tatilleri pek severim saldım çayıra mevlam kayıra kaydirigubbakcemile3 Ama tatlım Konya'da o kadar dekolte nasıl giyebiliyosun ya :jeyyar: Ben bi şort giymiştimde beni mevlanaya sokmamışlardı.Ayy o kadınların bakışları neydi ya Çok üzgünüm çoook
anam sende mevlanada :1shok::1shok:
kıss gıyyorum anacım ben yarı çıplak dolaşıyom delikafadulden
sırnaşık şey:icecream:
walla üç gün sewgilimle gezdim çatır çatır söledim soguyorum senden falan dedim karar werelim nasıl dawranıcamıza dedim tmm falan dedi gecen aradı sen cok degiştin dedi bana eskisi gibi muzip degilsin oturaklı oldun falan konustuk iyi gidiyo gibi ama aramadıgı gü,nler cok kötü ,hissediyorum misal bugun ,anneşiyle heralde:çok üzgünüm:beni hatırlamıyo hemen çocuk yapcam ona:roflol:ehliyete giriyorum bu arada haftaya kursum baslıyo atinadan anneannem geliyo yayam yanidelikafaduldenful doluyum çok yorulcam çokkkkkkkkkmirmirmirmir
ankara buluşması dedi kaydirigubbakcemile3
O buluşma oldu canım. Fotolarımıza bakabilirsin huhu Ama sen gel biz yine buluşuruz canım.ne oldu buluşma yokmu yoksam heves etmiştim bende
E ne yapayım Alanya'dan dönüyorduk.Bende Mevlana'yı çok severim.Ama işte gezemedim yahe saldım valla
anam bahar geldi geçiıyor valla
kışın kazak gıye gıye havasız kaldı her yerım.
şimdi açıldım saçıldım
saldım bende memeleri
ne oldu buluşma yokmu yoksam heves etmiştim bende
O buluşma oldu canım. Fotolarımıza bakabilirsin huhu Ama sen gel biz yine buluşuruz canım.
E ne yapayım Alanya'dan dönüyorduk.Bende Mevlana'yı çok severim.Ama işte gezemedim ya
Hem canım aç açabildiğin kadar gençsin güzelsin.şimdi açmayacaksında ne zaman açacaksın kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?