Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Kizlar bu arada biz iyi gidiyoruz hatta super gidiyoruz...
Yine nazar degmesin.. Biktim cunku herseferinde yine bi terslik cikmasindan..
Ama bu sefer baska hissediyorum:tomato:
Anneme anlattim gecen gun. Baya olumlu karsiladi...
Bu sene bisiler olucak gibi... Soz yada nisan..
Bakalim...

Herseferinde ayrildik baristik diye haber vermekten sIkldim...
Ama bu son haber...
Insallah artik kotu haber yok:Saruboceq:

hakkaten çok sinir bi durum bende üni mezunuyum 5 ay oldu işe başlayalı evde otururken kimleri yakıştırdılar kimlere bi görsen ölürsün gülmekten sinir oluyordum bende anlıyorum cnm seni çok iyi hemde

aman boşwer fibritcim sen ne takıosun milettti üzdümü salla gitsin yni :))
Öyle kızlar haklısnız. İnsanların kendi kompleksleri artık ne yapayım.Allah yardımcıları olsun delikafadulden

gülelim eğlenelim tabii hayat boş dünya hoş :)
:içelim:

heaa yaa bosalttım dükkanlar rugan bi ayakkabı alcam simdi meral saldım bi siyah bide kırmızı kotların altına süper oluo helede petrol mavisi kotların altına evet kızzz özledim seni napıon:)) bnmki hala dönmedi ayoll bekle bekle kök saldımkaydirigubbakcemile3

İnşallah canım bu son olsun.Artık birbirinize sıkıca kenetlenin ve sevginizin değerini bilin. Senin adına çok sevindim gerçekten.

bende uzun zamandır bu konuyu gündeme getirmemiştim stresimi yine bu sitede attım sohbette bıktırmıştım milleti 2 sene dinlediler sonunda kurtuldum bu illetten

kuzm çok sevindim allah dualarını kabul etti inş bidaha üzülmessin tabi hemen yap nişan söz resmiyete binsin oda biraz sorumluluk altına girsin çukulatam bakarsın söz sana uğur getirir hersey mükemmel oluraman diyim bn sana nazr değmesin poponu kasıkaydirigubbakcemile3

Ya valla bende oramı buramı gÖstermesem olmaz yanı
ılla bır yerımı gÖsterecem
yakında rtÜk kapatır benı.
Acaba Çocuklugumdan kalma bır Şeymı

Her zamanki gibi vahşetül dehşetsün yani canım kaydirigubbakcemile3Seni seksi şey seniiii :jeyyar:
Seksilik senin kanında var galiba canım kaydirigubbakcemile3

AY EVET CANIM YA
GUNLUK YAŞAMIMDADA OYLE ILLA SEKSU OLMALIYIM BİRAZ WAMP OLMALIYIM FALAN..
AMA DEKOLTEYI ÇOK SEVİYORUM

AH AHHH ABDÜLUM OLSA ONA NELER YAPARDIM AHHHH

ay çukulatam tatlim inan çok sevindim bende allah dualarini kabul etti, insallah bizimkilerde kabul olur
bizde burda ii haberler veririz, darisi bizlere kizlar

dur bi nazar boncugu gondereyim sana a.s.

aman yapıyım benimki aradı mutlu oldum aramadı mutsuzum die günlerim geçiyo böle şimdide makaraya katılıyım dedim amanda kök ,salarmış arada geliyim seni suluyım ,kız kurursun yoksadelikafaduldendelikafaduldensende hiç aramadın dimi inatçı-tatlicadiarzu-

İnşallah canım bu son olsun.Artık birbirinize sıkıca kenetlenin ve sevginizin değerini bilin. Senin adına çok sevindim gerçekten.

Artik oyle yapiyoz canim..
Bide kavusmamiza az kaldi ondan galiba..
Eskiden baya stres yapiyoduk yanyana olamadigimiz icin..
Ama artik degisiyo durumlar.. Insallah...

Ayy insallah kuzu valla...
Kasimaz olur muyum. Kac kere kasidim hemdekaydirigubbakcemile3

Kızlar nasılım

Sexi hatunumuz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…