benide yakinda izdivaça gonderecekler sırnaşık şey
hakkaten çok sinir bi durum bende üni mezunuyum 5 ay oldu işe başlayalı evde otururken kimleri yakıştırdılar kimlere bi görsen ölürsün gülmekten sinir oluyordum bende anlıyorum cnm seni çok iyi hemde
Öyle kızlar haklısnız. İnsanların kendi kompleksleri artık ne yapayım.Allah yardımcıları olsun delikafaduldenaman boşwer fibritcim sen ne takıosun milettti üzdümü salla gitsin yni :))
:içelim:gülelim eğlenelim tabii hayat boş dünya hoş :)
Şenizay cok mu özledin bakimmm.kk da sorun ,wardı ya bı kac gün ondan giremedim sonra bi bunalıma girdim bi çıktım keyfim yok tu pek arada actım kimseler yoktu bende hiç yazmadım..hawalar ısındı ya iyice dengesizleştimkafamçokkarıştımagazaların hepsi boşalmış ben sana demedim mi bizede alıcak bişiyler bırak dieklava::roflol:
İnşallah canım bu son olsun.Artık birbirinize sıkıca kenetlenin ve sevginizin değerini bilin. Senin adına çok sevindim gerçekten.Kizlar bu arada biz iyi gidiyoruz hatta super gidiyoruz...
Yine nazar degmesin.. Biktim cunku herseferinde yine bi terslik cikmasindan..
Ama bu sefer baska hissediyorum:tomato:
Anneme anlattim gecen gun. Baya olumlu karsiladi...
Bu sene bisiler olucak gibi... Soz yada nisan..
Bakalim...
Herseferinde ayrildik baristik diye haber vermekten sIkldim...
Ama bu son haber...
Insallah artik kotu haber yok:Saruboceq:
Kizlar bu arada biz iyi gidiyoruz hatta super gidiyoruz...
Yine nazar degmesin.. Biktim cunku herseferinde yine bi terslik cikmasindan..
Ama bu sefer baska hissediyorum:tomato:
Anneme anlattim gecen gun. Baya olumlu karsiladi...
Bu sene bisiler olucak gibi... Soz yada nisan..
Bakalim...
Herseferinde ayrildik baristik diye haber vermekten sIkldim...
Ama bu son haber...
Insallah artik kotu haber yok:Saruboceq:
Her zamanki gibi vahşetül dehşetsün yani canım kaydirigubbakcemile3Seni seksi şey seniiii :jeyyar:Kızlar nasılım
Ya valla bende oramı buramı gÖstermesem olmaz yanİ
İlla bİr yerımİ gÖsterecem
yakında rtÜk kapatır benİ.
Acaba Çocuklugumdan kalma bİr Şeymİ
:roflol: Koptuğum an bu andır.Gözümün önüne o avatarın geldi birden.Özendim bak bende biyerlerimi göstereceğim şimdi aaaadelikafaduldenAjanım gÖrse yıne memelı fırtına dıyecek ha...
Her zamanki gibi vahşetül dehşetsün yani canım kaydirigubbakcemile3Seni seksi şey seniiii :jeyyar:
Seksilik senin kanında var galiba canım kaydirigubbakcemile3
heaa yaa bosalttım dükkanlar rugan bi ayakkabı alcam simdi meral saldım bi siyah bide kırmızı kotların altına süper oluo helede petrol mavisi kotların altına evet kızzz özledim seni napıon:)) bnmki hala dönmedi ayoll bekle bekle kök saldımkaydirigubbakcemile3
İnşallah canım bu son olsun.Artık birbirinize sıkıca kenetlenin ve sevginizin değerini bilin. Senin adına çok sevindim gerçekten.
kuzm çok sevindim allah dualarını kabul etti inş bidaha üzülmessin tabi hemen yap nişan söz resmiyete binsin oda biraz sorumluluk altına girsin çukulatam bakarsın söz sana uğur getirir hersey mükemmel oluraman diyim bn sana nazr değmesin poponu kasıkaydirigubbakcemile3
Kızlar nasılım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?