Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

prıncessem sen geçmişe bakma gelecege bak sana özet gecerım ben..

fırtına 23 31 mayıs arasında tatıle gıtmeye karar verdı.karar vermekle kalmayıp oy çokluguyla şortun altına file çorap giymyeye karar verdi.

ylka nın lalesı binbir pişman.çıktıgı kız ona bır guzel tekme vurdu.

nılım dun depreştı nobetı neyım geldi.çunku face bakmış bır arkadaşıyla sohbetine üzüldü.

elacık lalesıne vıcdanı sızlasın dıye mail gönderdi.yapmasa pişman olacakmış çünkü

çenemin lalesı ile sevgılısi 2 haftadır konuşmuyorlarmış çenemden hızır acıl yardım istedi.

çok güzel bi özetleme tebrk ederim fırtınamalkisalkisalkisbnim lalem pisman ama arayıp sormuo ağzını burnunu dağıtcam onunklava:

eee senınkı anlamıştır artıkın senın kıymetını
o sana gelır
artık senmı onu yersın yoksa omu senı yer bılemıyecem :icecream::icecream:
bak agzıma oyle kötü kelimelerı almıyozklava:
sonra cısss

ne intihar etcem ya soğuk su içerim anca ben:))) ayrıca döner mi bilmme ki fırtınam ya anlamşmdır değermi biliosun onca laf söledi yutarma acep?? seviyormuş bide bni:dilcikar:ayy kararsz kaldım

gülün be ya... gülmekten de mi korkucaz... :dilcikar:

bn güldümü hiç ii olmuo kuzuM tatildeyken gülmüştüm bizim sitedeki yaşlı teyzelerin evine hırsız girdi aynı gün amcamn arabasını kuzenm alıp gidiyor bi güzel çizdirio daha ne olsunkaydirigubbakcemile3aşırıya kaçmadan alttan alttan gülüom ben:roflol:

neyse ben kaçayım son kez diyim, napem artık bi boş vakitte okurum yazdıklarınızı... (
ben de 15i gecesi yola çıkmayı düşünüyorum fırtınam, hadi bakalım şimdiden ikimize de rast gele delikafadulden

ne intihar etcem ya soğuk su içerim anca ben:))) ayrıca döner mi bilmme ki fırtınam ya anlamşmdır değermi biliosun onca laf söledi yutarma acep?? seviyormuş bide bni:dilcikar:ayy kararsz kaldım

döner o şimdi sana
tabıkı anlamıştır canım
bakalım bu kız nasıl tekmeyı vurdu
erkekler yüzsüzdür canım.söylediği lafları yuta yuta gelir hiç merak etme

kızlar içerdeydim bnmki msnden sen buralarda cok takılmaya basladın haberin olsun yazmıs sesi duyup geldim ama kapatmıs şimdide caldırdım aramıyo, hem mutlu oldum hem durgunlastım nie aramıyo ya,,

tmm pııtırım kıtırım dışı çukulatalı içinde marşmelosu olan sevgili çıtırım:)) ayy saçmaladım resmenkaydirigubbakcemile3ask neler yaptırıo bana ahh odun ahhh yedin beni yedinnaniknanik

:

anam sende bir kaçamadın gitti
hadi kaç bakalım puhahaha
naz yapma delikafaduldendelikafadulden
inşallah ikimizede rast gele
öpuüyorummmmmmmm
sıcacık uyu kuşum :ecrin_bebek:

döner o şimdi sana
tabıkı anlamıştır canım
bakalım bu kız nasıl tekmeyı vurdu
erkekler yüzsüzdür canım.söylediği lafları yuta yuta gelir hiç merak etme

bayah tekme wurmuş en okkalısındansırnaşık şey hatta başkası ile konuşyurmuş hatta belki su saatlerde çıkıyordr ayy tek temennim barışmamız olur :)) inanmıyorum ilk defa bi kız onu bıraktı ne koymuştr kız bu şarkıyı söylüoyrdr ona nasılda koydum sana tekmeyi morda güzel yakıştı unuttum seni die bi eser seslendirirkaydirigubbakcemile3

prıncess umarım şenlıklerde iyi eglenmişindir...
moral olmuştur umarım sana
sende bir değişiklik varmı

yok valla bende değişiklik..
bi kaç kişiyle takılıyorum sadece.
okuldan biri vardı artık yok.
bir iki dışardan olanlar var..
öyle kendi halimde yaşıyorum.
not:şortun altına file corap süper fikir. bende şort aldım siyah ama hiç giymedim daha.

tmm pııtırım kıtırım dışı çukulatalı içinde marşmelosu olan sevgili çıtırım:)) ayy saçmaladım resmenkaydirigubbakcemile3ask neler yaptırıo bana ahh odun ahhh yedin beni yedinnaniknanik

kızlar bugün karadutlu frambuazlı magnum denedim, dibim düştü delikafadulden
hepiniz yiyin....
bi de bunun abisini aramak için evde rahat konuşamam diye sahile indim ya... klava:
o da söylerim arar dedi, oturdum o sinirle dondurmamı yedim benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…