beni mi öptün öele kocaman büsbüyük kız Şeniz Şeniz ben seni çıtır gofret diye gazozla yerim Şeniz Şeniz
kıss fıbrıt sende bır degışıklık yok degılmı
benide öp:çok üzgünüm:hatta dönmeyen bi türlü inat yapan sevgilim adınada öp ayy 2 buçuk aydr öpemiyorum zaten onu nasılda özledim öpim koklim böle ayy intihar ederim yaa tipimi değiştrdi bu çocuk bnm
fibritim bugün herşeye gülüyo kaydirigubbakcemile3
ben çok güldümü başıma bi hal gelir kötü bişey olur muhakkakkaydirigubbakcemile3fibritte gülmesin:roflol:
eee senınkı anlamıştır artıkın senın kıymetını
o sana gelır
artık senmı onu yersın yoksa omu senı yer bılemıyecem :icecream::icecream:
bak agzıma oyle kötü kelimelerı almıyozklava:
sonra cısss
gülün be ya... gülmekten de mi korkucaz... :dilcikar:
ne intihar etcem ya soğuk su içerim anca ben:))) ayrıca döner mi bilmme ki fırtınam ya anlamşmdır değermi biliosun onca laf söledi yutarma acep?? seviyormuş bide bni:dilcikar:ayy kararsz kaldım
neyse ben kaçayım son kez diyim, napem artık bi boş vakitte okurum yazdıklarınızı...(
ben de 15i gecesi yola çıkmayı düşünüyorum fırtınam, hadi bakalım şimdiden ikimize de rast gele delikafadulden
neyse ben kaçayım son kez diyim, nartık bi boş vakitte okurum yazdıklarınızı...(
ben de 15i gecesi yola çıkmayı düşünüyorum fırtınam, hadi bakalım şimdiden ikimize de rast gele delikafadulden
döner o şimdi sana
tabıkı anlamıştır canım
bakalım bu kız nasıl tekmeyı vurdu
erkekler yüzsüzdür canım.söylediği lafları yuta yuta gelir hiç merak etme
prıncess umarım şenlıklerde iyi eglenmişindir...
moral olmuştur umarım sana
sende bir değişiklik varmı
tmm pııtırım kıtırım dışı çukulatalı içinde marşmelosu olan sevgili çıtırım:)) ayy saçmaladım resmenkaydirigubbakcemile3ask neler yaptırıo bana ahh odun ahhh yedin beni yedinnaniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?