Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

sen yine affedebilirim diyosun ben affetmicem onu hiçbi zaman.. benden sonra biri olmasını kabullenemem kaldıramam.. ama sen sineye çekebilirim diyosan baskaa hayırlısı olsun canım hakkındaa.. :1hug:

benden ayrıldıktan snra isteğini yapabilir bu bnm sorunm değil ki tubacım.. bnde başkası ile çıkarım snra geri dönerim bn bnden önceyle ilgilenmem hiç bi zmnda gurur meselesi yapmadm bunu.. bn önüme bakarım mutlu olmaya çalısırımyerimseniben

anladım tatlım gururla alakası yokta yapı meselesi işte ben benden sonra birisi olduysa kabullenmem en azından bukadar kısa bi sürede olan bişeyii.. biraz zman gecmiş olsa nesedee.. benim fıtratıma ayrıkrıı ben bu şekilde o kişiyle mutlu olabilceğimi sanmıyorum :1rolleyes: ama sen olabilrim diyosun inşta olursunn

ya zaten bu son:)) barışssak ya ciddiye bindrcem işi yada yok derse by by dicem bnde adam olmaz yoksa bu biran önce aklını başına toplaması lazm bni unutmak için çıkıo ama sonu hep hüsran oluo insan en uzun iliskisini unutamaz sildim dieyemez o ilk öle dedi ağır konuştu sonuç bnm ddğime geldi ona en son senn nazını bnden başkası hiç bi kız çekmez dedim güldü.. ama sözüme geldi inş kapımada gelecek:Saruboceq:

ahh tatlım inşş inşş :teselli:

Niloşum kusura bakma msnden yazamadım canım. Böyle bi dert vardıda onunla uğraşıyordum kuşum.Kızlar öpüyorum hepinizi. Tatlı rüyalar hepinize...Benim biraz midem bulanıyoda

canım inşallah dediğin gibi olur ama sana şunu söyliyim evet insan en uzun ilişkisini unutamaz ama birisini terketmiş ve başka bırısıyle başlamışsa o uzun ilişkiye ve ilişki yaşadığı ınsana hiç saygısı yok demektir.bunuda düşün ama seviyorum affedebilirim diyorsan ayrı tabi.

inş tubişim:))) fibrtcim bnde yatıom ya yarın okul war geniş geniş duruyorum finallrde war hiç çalşmadım bu sefer 1 2 hafta çalşim bol bol öptüm hepinizi kızlar allah hepimizin yüzüne gülsün sevdiklerimz ile kawuştrsun tez zmnda onlardan haber yollasın inşşş:Saruboceq:

inşş canmm ii geceler öptüm kocaman.. Şeniz

canım sen o kızı dinleme, açma telefonunu da

canım mailin çarpıcı olmuş , bi yanıt gelirmi bilmiyorum bana gelmişti ama bişey değişmedi inşallah sende farklı olur

bence file çorap giy hem terletmez hemde tarz olur :) altına ben topuklu tercih ederdim ama çizmede güzel kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…