sen yine affedebilirim diyosun ben affetmicem onu hiçbi zaman.. benden sonra biri olmasını kabullenemem kaldıramam.. ama sen sineye çekebilirim diyosan baskaa hayırlısı olsun canım hakkındaa.. :1hug:
benden ayrıldıktan snra isteğini yapabilir bu bnm sorunm değil ki tubacım.. bnde başkası ile çıkarım snra geri dönerim bn bnden önceyle ilgilenmem hiç bi zmnda gurur meselesi yapmadm bunu.. bn önüme bakarım mutlu olmaya çalısırımyerimseniben
sen yine affedebilirim diyosun ben affetmicem onu hiçbi zaman.. benden sonra biri olmasını kabullenemem kaldıramam.. ama sen sineye çekebilirim diyosan baskaa hayırlısı olsun canım hakkındaa.. :1hug:
anladım tatlım gururla alakası yokta yapı meselesi işte ben benden sonra birisi olduysa kabullenmem en azından bukadar kısa bi sürede olan bişeyii.. biraz zman gecmiş olsa nesedee.. benim fıtratıma ayrıkrıı ben bu şekilde o kişiyle mutlu olabilceğimi sanmıyorum :1rolleyes: ama sen olabilrim diyosun inşta olursunn
ya zaten bu son:)) barışssak ya ciddiye bindrcem işi yada yok derse by by dicem bnde adam olmaz yoksa bu biran önce aklını başına toplaması lazm bni unutmak için çıkıo ama sonu hep hüsran oluo insan en uzun iliskisini unutamaz sildim dieyemez o ilk öle dedi ağır konuştu sonuç bnm ddğime geldi ona en son senn nazını bnden başkası hiç bi kız çekmez dedim güldü.. ama sözüme geldi inş kapımada gelecek:Saruboceq:
kızlar ben geldim:)
kızlar ben geldim:)
Niloşum kusura bakma msnden yazamadım canım. Böyle bi dert vardıda onunla uğraşıyordum kuşum.Kızlar öpüyorum hepinizi. Tatlı rüyalar hepinize...Benim biraz midem bulanıyoda
Niloşum kusura bakma msnden yazamadım canım. Böyle bi dert vardıda onunla uğraşıyordum kuşum.Kızlar öpüyorum hepinizi. Tatlı rüyalar hepinize...Benim biraz midem bulanıyoda
inş tubişim:))) fibrtcim bnde yatıom ya yarın okul war geniş geniş duruyorum finallrde war hiç çalşmadım bu sefer 1 2 hafta çalşim bol bol öptüm hepinizi kızlar allah hepimizin yüzüne gülsün sevdiklerimz ile kawuştrsun tez zmnda onlardan haber yollasın inşşş:Saruboceq:
kızlar kafamı toplamak istiyorum artık ya...
az önce benimkinin sevgilisi aradı, 2 haftadır hiçbi şekilde ulaşamıyorum, öldümü kaldımı onu bile bilmiyorum dedi...
abisini aramış bi kere, abisi ben söylerim o seni arar demiş, aramamış, telini falan değiştirdi kesin diyo
hiç bi şekilde telefonlarına mesajlarına cevap vermiyomuş, ağlaya ağlaya anlattı
ben de ağlama duvarı dinledim, nolur bişey yap bişekilde konuşmam lazım dedi...
benim tellerimi de açmadı, abisini aradım, tamam söylerim arar dedi.......
oof hiç yoktan başıma açılan işlere bakın ya, ben uzaklaşmaya çalıştıkça peşimi bırakmıyolar allahım sabır :Saruboceq:
kızlar ya farkettıysenız bu hafta bızım lalelerde hep bır haber var
bir şeyler duyyoruz ve görüyoruz
lalesınden haber olmayanlarda kısa zaman haber alacaklar bence
Gerçekten haklısın canım ya.Nil,sen,Milka,Çenebaz.Başka kim kaldı? Hep bi hbr aldınız.Bakalım bizler ne hbr alacağız. Hayırlı haberler alırız inşallah.
bakin kizlar son mailimi attim ama içim oyle huzursuz ki, mecburen yapmaliydim bunu yoksa hiç bir sonuca varamam. Ya belki bununla geri doner ki hiç sanmiyorum ya da sevinir ki kurtuldum diye :=/
BU SANA SON MAILIM ICIMDEKI BÜTÜN UMUTLARI HERSEYI ALIP GÖTÜRDÜN.
HIC BIRSEYE INANMAYIP SILIVERDIN, SÖYLEMESENDE BENI SEVEMEDIGINDEN EMINIM.
SEVEN INSAN BU KADAR CEKTIRMEZ, SEVDIGINI BU VAZIYETE GÖRÜP DAHA FAZLA DAYANAMAZ.
AMA ARTIK HAYATINDAN YOK OLUCAGIM, BIR GÜN BENI ANLIYACAKSIN,
BENIM DEGERIMI HIC BIR ZAMAN ANLAMADIN VE ANLAMIYACAKSIN.
SANA YAPTIGIM TÜM FEDAKARLIKLARI SENI SEVDIGIM ICIN YAPTIM.
BIRLIKTE HERSEYI ASABIRLIDIK AMA ISTEMEDIN.
HER SABRIN BI SONU VAR DERLER YA BENIM SABRIM DA TASTI, ANLADIM KI SENINLE BI HAYAT KURAMICAGIM MEHMET. NE YAPARSAM YAPAYIM SONU YOK. HERSEY TÜKENDI INANCIM KALMADI. BUNU SEN ISTEDIN.
ARTIK VICDANINLA BAS BASA KAL..
O DA BIRAZ ICINDE INSANLIK VARSA TABII.
HOSCAKAL
kızlar ya çok alakasız oldu ama
ben tatıle gıdecem ya şimdi..
ilk gun dıskoya gıtcez..
ben o ilk gun şey giymek istıyorum
yanı sıyah kısabır şort aldım .sonra onun altına sıvrı burun ınce topuklu bır çızme gıyecem
ustunde sıyah askılı siyah pullu bır buluz olcak.
sızce çorabım ten rengımı olsun sıyah duz renkmı yoksam file çorapmı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?