Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kızlar bende kaçayım bari
uyuyayım bende inşallah uygun oldugumda görüşürüz.
sizleri seviyorum sizler benim için çok değerlisinizzzzzzzzzz
en güzel anlar sizin olsunnnnn

magnum musenağlamazaten ay başım yaklaşıo bu yapılır mı bana kuzum yaa dbim düştü hatta bi tarafım sisicekkaydirigubbakcemile3hamile gibi:CüvCüv:aş eriyorum nası bişey bu ya:teytey:

:

anam sende bir kaçamadın gitti
hadi kaç bakalım puhahaha
naz yapma delikafaduldendelikafadulden
inşallah ikimizede rast gele
öpuüyorummmmmmmm
sıcacık uyu kuşum :ecrin_bebek:

:roflol: :roflol: :a015:

Şeniz Şeniz

prensessssimmmmmmm sana msj attım özelden hala almadın mı bi istersen bak yani şu msj kutunakaydirigubbakcemile3

bende gelişme yok canım biliyosun zaten son olanlarıı.. aman çokta fifi -tatlicadiarzu- kendimi bunun içimi yorucam bennn kalbimi bunun içinmi kırıcamm benn sendede yok sanırım gelişmee inş daha çok çeker seninki her an hasretini çeksinn, aklından hiç çıkma, pişmanlıktan ağlaya ağlaya bi hal olsunn hihoyyyt

ayrıldım ama msnden sılmedım hala sımdı yazısıyoruz ama acı verıyo olmıycak bılıyorum cunkı sıl dıyceksınız ama kalbımdan sılmemj gerk msn ne kı offfff kızlar offffff

bnmkinin çıktığı değlemiş bizimkini bunalımda şuan bnm şevkatli kollarım lazm onu sarmak içinkaydirigubbakcemile3walla kim dedi bni bırak die o kıza dönmez % 100 yani başkası ile konuşan birine dönülmez bana dönsün bncesırnaşık şeybn onu eskisi gibi sararım kollarımı başka çaremi war hatasını anlicak:dilcikar:

sen yine affedebilirim diyosun ben affetmicem onu hiçbi zaman.. benden sonra biri olmasını kabullenemem kaldıramam.. ama sen sineye çekebilirim diyosan baskaa hayırlısı olsun canım hakkındaa.. :1hug:

ayrıldım ama msnden sılmedım hala sımdı yazısıyoruz ama acı verıyo olmıycak bılıyorum cunkı sıl dıyceksınız ama kalbımdan sılmemj gerk msn ne kı offfff kızlar offffff

msn den silmeden sürekli onu görerek nası silmeyi düşünüyosun ki canım. hep gözünün önünde acıtıcak canını süreklii.. eski seyeler gelicek aklına otur ağla zırlaa bumuu? yapma be tatlım bence sil gitsinn.. olucağı varsa bi şekilde oluyo zaten kendini bu şekilde yıpratma ona karsı güçlüyüm profili çiz kiii sana saygısını yitirmesinn.. ben böyle düşünüyorum ama sen bilirsin tabi :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…