dün gece bende cok kötüydüm simdi daha iyiyim aksam nasil olurum allah bilir ama artik onsuzda mutlu olmak istiyorumm
Valla kızlar sizi bilmiyorum ama ben disko partizani'de koptum valla... zaten bizim şarkımız bu.. ne anılarım var bu şarkıda aaah ah.
Sizde nasıl bilmiyorum ama ben böyle korkuların üzerine giden bir insanım. Mazohist miyim neyim bilmiyorum ama. Özellikle anısı olan şarkıları dinlerim, özellikle anısı olan yerlere giderim. Üzerine üzerine giderim yani. Çünkü bilirim ki kaçtıkça kovalar beni kaçtıklarım. Er ya da geç yüzleşmem gerekir. O yüzden zaten acım doruklardayken yüzleşeyim de o da aradan çıksın diye düşünüyorum galiba.
elma çok iyi bir yöntem..
evet neden kaçarsak o kovalıyor bizi...
o yuzden yüzleşmemiz iyi olacak...
acı tazeyken yaşanmalı herşey
ben baya yüzleştim gerçeklerle..
onunla gittiğimiz bi çok yere gerek yalnız gerek yanımda birileriyle gittim.
oralarda içtim,ağladım.
sevdiğimiz şarkıları dinledim.
üzerine yeni anılar koymaya çalıştım.
yani ankarayı bilenler bilir gölbaşına gitmişliğim var sadece onunla gitmiştik diye.
artı elmacım birlikte gidelim prensesin sevgilisine.
bende hıncımı ondan çıkarayım.
bir de şeyden eminim..
o şahıslar şu anda üzerlerini örtüyorlar bu konunun.
mesela benim eski erkek arkadaşım yalnızca içiyordur beni düşünerek.
ne sevdiğimiz şarkıları dinler,ne resimlerimize bakar hiçbişi yapacağını sanmıyorum.
beraber gittiğimiz yerlere gitmek,birlikte oturduğumuz kanepede oturmak gibi bi derdi de yoktur eminim.
ama sonradan kor diyorum
bir de şeyden eminim..
o şahıslar şu anda üzerlerini örtüyorlar bu konunun.
mesela benim eski erkek arkadaşım yalnızca içiyordur beni düşünerek.
ne sevdiğimiz şarkıları dinler,ne resimlerimize bakar hiçbişi yapacağını sanmıyorum.
beraber gittiğimiz yerlere gitmek,birlikte oturduğumuz kanepede oturmak gibi bi derdi de yoktur eminim.
ama sonradan kor diyorum
insahllah sonradan KOYSUNNNNNNNNNNNNN !!!!!!!!!!!!!
valla gidin dövün izin veriyorum :roflol:
Bu arada yaş sormuşsunuz... ben 36 yaşındayım, daha hayatımın baharındayım.. :1rolleyes: bir sürü aşk geldi geçti gönlümden... hepsi de geçti gitti ama. Şimdi gülümseyerek anıyorum. Biliyorum bir gün bir yerlerde beni de aslolan neyse o bulacak... o güne kadar görmem gereken neyse göreceğim bir şekilde. Görmezsem de önemli değil. Aşkı tatmış olmak bile bir meziyet bana göre. Bunun acısını yaşayabilmek bile insan olduğumun bir göstergesi. Hiç üzülmüyorum. Nihayetinde bir geçiş yeri, bir deneme tahtası bu dünya. Aslolan burası değil ki... Allah bana bir misyon vermiş.. bunları bunları yaşayacaksın demiş.. ben de yaşıyorum işte a.s kurban olduğumun vardır bir bildiği...
Anam kız çok ruhani gördüm kendimi bugün :roflol:
ben baya yüzleştim gerçeklerle..
onunla gittiğimiz bi çok yere gerek yalnız gerek yanımda birileriyle gittim.
oralarda içtim,ağladım.
sevdiğimiz şarkıları dinledim.
üzerine yeni anılar koymaya çalıştım.
yani ankarayı bilenler bilir gölbaşına gitmişliğim var sadece onunla gitmiştik diye.
artı elmacım birlikte gidelim prensesin sevgilisine.
bende hıncımı ondan çıkarayım.
Duyduk duymadık demeyın...........
Kim üzerse sizi burda hazır bir ekip var....,klava::dilcikar::mymeka:
ben avukatım ya...sizi kurtarırım merak etmeyın........:içelim::teytey:
bakin yine bir hafta olucak halen birsey yapmadi artik gülmem geliyor uzak kalalim al iste kaliyoruz mutlumusun gicik yaaaaaaaa
Princessim... şimdi biz senle buluşsak, bi güzel içsek, gülsek eğlensek... bizim kızlar ne kıskanır ama var ya :roflol: yapalım bi gün kaydirigubbakcemile3
Tamam beeee :tomato: vurmayın leyynnnn :sm_cool:
bu arada yaş sormuşsunuz... Ben 36 yaşındayım, daha hayatımın baharındayım.. :1rolleyes: Bir sürü aşk geldi geçti gönlümden... Hepsi de geçti gitti ama. şimdi gülümseyerek anıyorum. Biliyorum bir gün bir yerlerde beni de aslolan neyse o bulacak... O güne kadar görmem gereken neyse göreceğim bir şekilde. Görmezsem de önemli değil. Aşkı tatmış olmak bile bir meziyet bana göre. Bunun acısını yaşayabilmek bile insan olduğumun bir göstergesi. Hiç üzülmüyorum. Nihayetinde bir geçiş yeri, bir deneme tahtası bu dünya. Aslolan burası değil ki... Allah bana bir misyon vermiş.. Bunları bunları yaşayacaksın demiş.. Ben de yaşıyorum işte a.s kurban olduğumun vardır bir bildiği...
Anam kız çok ruhani gördüm kendimi bugün :roflol:
ay canım ne güzel ya...
Valla çok iyi hissettim kendimi...
Evet hepimiz bir geçiş sürecindeyiz...
Ve biz şu anda bir hastayız...
Ama geçecek bu eminim...
haha tamam şekerim. çok eğlenicez cokacimcoook kaydirigubbakcemile2
kaydirigubbakcemile5
elma çok iyi bir yöntem..
evet neden kaçarsak o kovalıyor bizi...
o yuzden yüzleşmemiz iyi olacak...
acı tazeyken yaşanmalı herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?