Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

dün gece bende cok kötüydüm simdi daha iyiyim aksam nasil olurum allah bilir ama artik onsuzda mutlu olmak istiyorumm

Jelibonum benim.. biliyo musun bazen diyorum ki şu kızdan alayım adresini gideyim şu eşşşeğin saçını başını yolayım Çok üzgünüm çoook aynı şehirdeyiz ya.. sonra da diyorum ki kötüyle bir olunmaz.. bırak Allahından bulsun... hakikaten de bırak Allahından bulsun.

Bak sana ne diyeceğim. Allah o kadar büyük ki, kimsenin hakkını kimsede bırakmıyor. Sakın üzülme. Gün gelir ben acayip pişmanım diye dönerse, gelirse, Allah büyük işte dersin.. dönmezse de haketmişim demek ki der kabullenirsin... bu işler böyledir canım benim. Biz kendimizi bazen çok haklı, çok doğru görürürz ama belki de değilizdir. Belki de işlerin bu noktaya gelmesinde çok büyük payımız vardır. Belki de hak etmişizdir. Sen öylesin demiyorum. Kim öyle bilemem. Ama vardır bi hayır be gülüm. Her işte bir hayır vardır. Çok inanıyorum ben buna.

elma çok iyi bir yöntem..
evet neden kaçarsak o kovalıyor bizi...
o yuzden yüzleşmemiz iyi olacak...
acı tazeyken yaşanmalı herşey

elma çok iyi bir yöntem..
evet neden kaçarsak o kovalıyor bizi...
o yuzden yüzleşmemiz iyi olacak...
acı tazeyken yaşanmalı herşey

ben baya yüzleştim gerçeklerle..
onunla gittiğimiz bi çok yere gerek yalnız gerek yanımda birileriyle gittim.
oralarda içtim,ağladım.
sevdiğimiz şarkıları dinledim.
üzerine yeni anılar koymaya çalıştım.
yani ankarayı bilenler bilir gölbaşına gitmişliğim var sadece onunla gitmiştik diye.

artı elmacım birlikte gidelim prensesin sevgilisine.
bende hıncımı ondan çıkarayım.

bir de şeyden eminim..
o şahıslar şu anda üzerlerini örtüyorlar bu konunun.
mesela benim eski erkek arkadaşım yalnızca içiyordur beni düşünerek.
ne sevdiğimiz şarkıları dinler,ne resimlerimize bakar hiçbişi yapacağını sanmıyorum.
beraber gittiğimiz yerlere gitmek,birlikte oturduğumuz kanepede oturmak gibi bi derdi de yoktur eminim.
ama sonradan kor diyorum

benide çağırın .....
hemen onu haşlayalım...:mymeka::mymeka:Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

insahllah sonradan KOYSUNNNNNNNNNNNNN !!!!!!!!!!!!!

valla gidin dövün izin veriyorum :roflol:

Bu arada yaş sormuşsunuz... ben 36 yaşındayım, daha hayatımın baharındayım.. :1rolleyes: bir sürü aşk geldi geçti gönlümden... hepsi de geçti gitti ama. Şimdi gülümseyerek anıyorum. Biliyorum bir gün bir yerlerde beni de aslolan neyse o bulacak... o güne kadar görmem gereken neyse göreceğim bir şekilde. Görmezsem de önemli değil. Aşkı tatmış olmak bile bir meziyet bana göre. Bunun acısını yaşayabilmek bile insan olduğumun bir göstergesi. Hiç üzülmüyorum. Nihayetinde bir geçiş yeri, bir deneme tahtası bu dünya. Aslolan burası değil ki... Allah bana bir misyon vermiş.. bunları bunları yaşayacaksın demiş.. ben de yaşıyorum işte a.s kurban olduğumun vardır bir bildiği...

Anam kız çok ruhani gördüm kendimi bugün :roflol:

evet canım erkekler uzerını örtuyorlar konunun bızım gıbı eraber dınledıgımız sarkıyı dınleyım sevıstıgımız yere gıdeyım gıbı dertlerı yok, sadece oldu bıttı dıyıp unutuyorlar ustune sıva cekıyorlar
dıgerlerıne sans vermeyı secıyorlar, bız se yasını tutuyoruz uzun uzun laelaelaelaelae

Duyduk duymadık demeyın...........
Kim üzerse sizi burda hazır bir ekip var....,klava::dilcikar::mymeka:

ben avukatım ya...sizi kurtarırım merak etmeyın........:içelim::teytey:

aşk işte 16 dada aynıydık 26 da da aynıyız 36 da da işte aynı aşk aynı acı
yas farketmıyor bu konularda aah ah :enbuyukkk:

Princessim... şimdi biz senle buluşsak, bi güzel içsek, gülsek eğlensek... bizim kızlar ne kıskanır ama var ya :roflol: yapalım bi gün kaydirigubbakcemile3

Tamam beeee :tomato: vurmayın leyynnnn :sm_cool:

Duyduk duymadık demeyın...........
Kim üzerse sizi burda hazır bir ekip var....,klava::dilcikar::mymeka:

ben avukatım ya...sizi kurtarırım merak etmeyın........:içelim::teytey:

hehe dur kız evlenemedık kı daha, ılerde ıhtıyac olursa ama dur sen kenarda ehue
bızdekı bu dengesız sevgılı tutumuyla zaten ıhtıyac olur gıbı ılerde :jeyyar:

Princessim... şimdi biz senle buluşsak, bi güzel içsek, gülsek eğlensek... bizim kızlar ne kıskanır ama var ya :roflol: yapalım bi gün kaydirigubbakcemile3

Tamam beeee :tomato: vurmayın leyynnnn :sm_cool:

haha tamam şekerim. çok eğlenicez cokacimcoook kaydirigubbakcemile2
kaydirigubbakcemile5

ay canım ne güzel ya...
Valla çok iyi hissettim kendimi...
Evet hepimiz bir geçiş sürecindeyiz...
Ve biz şu anda bir hastayız...
Ama geçecek bu eminim...

ay canım ne güzel ya...
Valla çok iyi hissettim kendimi...
Evet hepimiz bir geçiş sürecindeyiz...
Ve biz şu anda bir hastayız...
Ama geçecek bu eminim...

hehe benımkısı gecmeyen burun akıntısı gıbı sureklı burnum ıslak ama grıp degılım ehuehue
arada grıp oluom sonra yıne devam burnum ıslak hep kaydirigubbakcemile2

gecer zaten gecmeyen kim kaldı ki dımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…