Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

adamda neye uğradığını şaşırır
bu kadar öfkeli bi kalabalık gider dalarsa sengözlerimebaksanab

Duyduk duymadık demeyın...........
Kim üzerse sizi burda hazır bir ekip var....,klava::dilcikar::mymeka:

ben avukatım ya...sizi kurtarırım merak etmeyın........:içelim::teytey:

ayy süpersiniz yaaa...
gözümde canlandı da bir an gazete manşetleri ;

" ankarada bir grup kadın ; xx adlı adamı evire çevire dövdüler gündüz vakti dövdüler... neye uğradığını şaşıran xx ; savcılığa şikayet dilekçesi verdi... ama savcılıkta da bir sürprizle karşılaştı ... aynı kadınlar bu sefer yanlarında avukatlarıyla dehşet saçtılar ... " :roflol:

len kambersiz eglencemi olur......
Ben ankaraya gelırım var..........
Zaten duruşmam var...
Kazanırsam paracıklar benden

Aaa gerçekten mi?
Gel kız gellll... biraz dağıtalım, dedikodu yapalım, erkekleri yerden yere vuralım... stres atarız valla.

Jelibonum bu arada sana özelden mesaj attım, oku bi ara.

evet şekerim yaş 27 ama genelde 23-24 sanarlar...
abartıp liselimisin diye de sorarlar bazen ... -tatlicadiarzu-

gezicem elbet ohhhh ... hep beraber gezelim... :içelim:

Hah hoşgeldin kaydirigubbakcemile3 bana da yaşını hiç göstermiyorsun derler.
Ben de Cüneyt Arkın gibi bi gecede yaşlanacağım galiba... sabah bir uyanacağım saçlar bembeyaz. naniknanik

Bu arada İzmiri öyle çok severim ki... evliyken senelerce tatile gittim oraya.. çok ayrıdır bende yeri. Çok da sevdiğim arkadaşlarım vardır orda. Bi gün sana ceeeee diyebilirim bi kahve molasında :)

valla süper olur hihoyyyt

bu arada bodur tavuk piliç kalır hesabı benim ki ... minyonum azcuk ... :))

skldım yanı düşün düşün agla falan
kader hep kısmet walla gelecek varsa gelır kım gelrse gelır bakarız
yeter cırpalandım ben aylarca, sızle de takılırım ama aradayanlız bırakmam zaten hehe

bakın sehır dısına cıktı bugun ınsan arar sorar hıcc.. kendı bılır bende bıttı

ayrıca ben ailemde cok cok rahata kavusuncaya onlar baskı yapmayıncaya kadar evlenmemeye karar verdım
bakalım kac yasıma kadar durabılcem onların bana karısmaması gerektyıgını ogrenmelerı lazım o yasa kadar durucam zaten sevgılı de edınmıyorum edınınce boşuyorum felan, evlenmeyecem hem onlara ınat hem herkese ınat. oh devam. ama bu defa daha kararlılıkla.

Zaten en büyük hatamız da bu değil mi?
Karşımızdakinin bir "erkek" olduğunu unutarak hep beklentilere giriyoruz...
Yok işte hamurlarında yok....

GİDENE KAL... GELENE GİT DEMEK YOK BİZDE... O KADAR...

prenses006 canım ne yapalım ne istersin mesala şu anda...
bak böcük saymış...
fıkra anlatayımmı sana

canlarıımmm,çok teşekkür ederim,iyiki varsınız senağlama uzandım yatağa yarı uykulu aşkı memnuyu seyrediyorum,hani böle çok üzgün olunca bi uyku bi ağırlık çöker ya öleyim ben de şimdi,dün gecedende yorgunum,uzandım diziye bakıyorum öle,mirmirmirmir bu durumlara alışığım,yıllardıırr 5 yıldır bi öle bi böleyim,çok tanıdık bu durumlar,her seferinde çok üzüyor yalnız,bu da geçicek biliyorum birazdan iyi hissedcem,sonra yine kötü böle böle gitcek bu artık nereye gitceğini kestiremiyorum 5 seneden sonra..en yakın arkadaşımı da kırdım bu konudan dolayı,kız çok kırıldı tabi konuşmuyor artık benle,defolun hayatımdan dedim,onu da erkek arkadaşımın taifesine kattım tabi,bu aşk neler yaptırıyo insana bu çaresizlik...oysa böle biri deilimdir ki ben,çaresizlikten ondan haber almıyım diye kalbime saplanan o bıçak gibi acının etkisiyle yaptım bunu... oysa hiçbi suçu da yoktu aslında,ondan haber duydukça getirir bana,iyi ya da kötü haberleri,ve evlenmemizi barışmamızı beraber olmamızı çok istiyodu, kendi sevgilisi benimkinin kuzeni,o anlıyodu en iyi durumumdan.ama artık konuşmuyo benle herkesi kırıyorum bunun yüzünden.:çok üzgünüm: canlarım ankarayamı geliyosunuz,ben de ankaradayım biliyosunuz dimi :sm_cool: süper çok sevindim okuyunca

süperrrrrrr :roflol: :roflol: :roflol:

Zaten en büyük hatamız da bu değil mi?
Karşımızdakinin bir "erkek" olduğunu unutarak hep beklentilere giriyoruz...
Yok işte hamurlarında yok....

GİDENE KAL... GELENE GİT DEMEK YOK BİZDE... O KADAR...

evet wallaneler beklıyoruz erkek sonucta
er ve kek - kek yani hehuehue vur dıbıne wallahı oof bır de bunlar yuzunden buhrana mı gırıcem hıc gıremem daha bıttı bu kadarmıs o da bende bıttı. ısterse yesın ıstemesse yemesın walla, :dilcikar: içimden gelmıyor artık onu sevmek beklemek dşünmek

kizlar ya bakiyorum bazen bizim topici misafir kullanicilarda okuyor...
ne dersiniz acaba biri bizimi gözetliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…