Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

tünaydınlarrrr

yaa yeni kalktım benn cnm bişe yemek istemıyoorrrrrrrrrr

birde kendimi cok işe yaramaz hissedıyorum sanırım artık işe girmemin zamanı geldi:S

çenem sen yeterki gelirim de bizde bakarız sana iş

nilimmm sana noldu şimcikkk, çalışan demir ışıldar, bi iş bul madem kendine
gerçi biz çalışıyoz ışıldamak yerine hep yoruluyoz ama kaydirigubbakcemile3

iş bulmak kolay diilki basvurdugum yerlerden cevap gelmıyorkii keşke öyle ha diyince bulunsa:S

kizlar ya offf yaa offf artikk; kahvaltidaydim
pc basinda degildim mehmet girmis msne 20 dk durdu, msnim açikti hic konusmamis, ama kesin maili gordu ve hiç bir cvp yok simdi, yine çeliskedeyim.
Beni de silmemis msnden, icim huzursuz iyice zaten huzursuzdu

Ne istediğini tam olarak ne diyeceğini bilmiyor bence canım.O yüzden birşey dememiştir.Çünkü o bişey söylemedikçe senin onu bekleyeceğini biliyor ve kaybetmek istemiyor.Ha bi taraftan kaybetmek istemiyor ama diğer taraftan olumlu birşeyde söyleyemiyor.
Bu arada tünaydın kızlar.Ben bugün çok negatifim.O yüzden şimdi çıkıyorum.Kendimi pozitif hissettiğim zaman gelirim.Kimseye burdan negatij elektrik göndermeyeyim. Öpüyorum hepinizi muck muck muck muck muck muck...

cnm bende seni çok opuyorum, dikkat et kendine bende de negatif enerji var zaten, sabah ne kadar iyidim

yaa dusunuyorum daa beni istemese bi kere bu mailden sonra beni silerdi msnden dimi kizlar, ya ben oyle dusunuyorum benneyaptımki

ıyıyım cnm sen nasılsın?
bu arada okudum dayan sakın bsy yazma ınan bana aylar geçsede seni arayacaktır bırsey soyleyecektır.arama bsy deme.hatta engelleki msnden bsy yazmaman daha kolay olsun canım.

cnm yazmaya yazmam artik bu mailden sonra kosmam artik pesinden, bir seyleri farketsin artik biktim cunku..O sanmistir ki o ara yazardim belki allahtan pc basinda degildim, ama silmemesi beni bi yandan rahatladi açikçasi. Umarim dedigin gibi olur hayatacim; cok kotu oldum yine yaa off

amannn kuuzm ben buranın eskılerındenim sen yenisin galıba
ben oyle eseerim geçerim
kimleri eskkittimn burda ben ey gimi eyyy:roflol:
hofff neyse yaaa
uyus oluyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…