Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

evet haklisin cnm, yaaa hala kafam almis degil hem bunu soyluyor hem oofff yaa aglamaktan gozlerim sisti iyice..Bu nasil vicdansizlik ya, hakimi kesinlikle almaz, hakketmis biri degil ki alsin , hepiniz sahitsiniz konusmamiza bu kadar insafsiz olur mu yaa..Nisanli oldugu da yalan ben bunu biliyordum bastan beri hissetimm

ağla canım için rahatlar belki...yalanlar zamanla açığa çıkıyor işte,sanırım bu insanlar ilişkiyi bitirmenin düzgün yolunu bulmayacaklar sen olsan karşına alıp söylerdin bu kadar arada derede bırakmazdın ben ne kadar zaman sonra konuşabildim o sürede çektiğimi bir ben bir allah bilir ama konuşuncada sonuç değişmiyor sadece kabul etme sürecin başlıyor yani bende açıkçası şuanda hem özlem hem nefret var..

aynen cnm su an nasil nefret geldi bir bilsen, çektigimin 2 mislisini çeker insallah, yarin bi gun ayni sey basina gelince yine anlamaz ama , adam degil cunku..O kadar destek ol, yine bi bahane bu seven insan bu kadar çektirmez yaa.
Seninde mi maddi yuzunden bitmisti?

Kızlar kısa ve öz sanırım seven insan böyle yapmaz.
Ben artık kısaca çok mu acımasızım bilmiyorum ama.
Bizi SEVMıYORLAR diyorum.
Tek sebep bu, sevmiyorlar işte!!!Başka neden aramaya yok.

haklisin sevmiyorlar, seven insan bu kadar konusmadan sonra en azindan yumusardi ama boyle vicdansizlik olmazzz yaaa, sevmiyorum diyemiyor bunlari bahane ediyor, ve birden ciki veriyor ! hala msnden silmis degil onuda anlamis degilim yaa

Sevmek böyle olmaz ya.Seven insan herşeye göğüs gerer.Ne olursa olsun sevdiğinin yanında olur.Onu üzmeye kıyamaz.hiç mi seven görmedik.ışte biziz sevenler.Sevmek bizimki gibi olur.Her türlü fedakârlığı yapmıyor muyuz?Yapmaya hazır değil miyiz?Bilmiyorum cidden bende sinirliydim iyice sinirlendim şimdi.Zoraki bi gülüş atayım bari :)

yok canım benim sebepler seninkinden farklı, daha kötü aslında...benimki yurtdışına gitti geldi 5 ay sonrasında değişmiş içinde boşluk oluşmuş beni eskisi gibi sevmiyormuş ben istanbul o ankarada görüşemiyoruz ayda bir görüşmek ona bişey ifade etmemeye başlamış bide ben iş konusunda çok depresiftim ona çok yansıtmışım sevgilisini yanında istiyormuş konsere gitmek gece çıkmak istiyormuş artık herşeyi yapabilceğine inanıyormuş yanında benim gibi negatif birini istemiyormuş seviyormuş ama insan olarak seviyormuş arkadaş kalbilirmişiz ve bide yeni biri lişkisi varmış artık öleee gidiyor işte artık beni sevmiyormuş açıkçası

kızlar ya... alakasız dalıyosam özür dilerim...
ama okuyacak vaktim yok (

facete 2si de arkadaşlarım arasında görünmüyo

hesaplarını mı kapadılar, beni mi sildiler, bunu nasıl öğrenebilirim :sm_confused:

haklisin sevmiyorlar, seven insan bu kadar konusmadan sonra en azindan yumusardi ama boyle vicdansizlik olmazzz yaaa, sevmiyorum diyemiyor bunlari bahane ediyor, ve birden ciki veriyor ! hala msnden silmis degil onuda anlamis degilim yaa
Neden silsin ki canım.Ne de olsa kendini deli gibi seven biri var.Neden elinin tersiyle itsin.Bide özür dilemeler falan.Özür dilemeyi bırak da adam gibi mert ol dürüst ol neyse sorun ne düşünüyorsan söyle!

Canım başka birinin facebook hesabından gir ve isimlerini ara.Eğer isimler çıkmazsa hesaplarını dondurmuşlardır fakat isim çıkarsa seni silmişlerdir ve engellemişlerdir canım.

durun yaw dağılmayın bakıım... ama sonuna kadar haklısınız sevmek bizim yaptığımız gibi olur... sonuna kadar... son ana kadar ... başkasını sevmeye direnmek niye sanki... herkesler aşık olurken biz niye böyle hüzünlüyüz... çünkü sevgimizi sonuna kadar tüketmeden özgür olmayacağız...

onların sevgisi de bitti işte ... bu kadar basit... başka birşey aramaya gerek yok...

seven insan sevdiğini mutlu etmek ister ; üzmek değil...

elacık canım çok üzüldüm... yani bilmiyorum... özür diliyor ; haklısın diyor... ama adam gibi geleceğimiz yok diyemiyor... bence sen sil canım... sana bu anları yaşattıktan sonra bekleme... biliyorum çok zor ama sil gitsin msnden... zaten içinden bir süre atamayacaksın... ulaşmak isterse elbet ulaşır... bunu hepimiz biliyoruz...

gelmek isteyen gelir ... zaten bak sen gel dedin yine ama o kaçtı... bırak kendisiyle hesaplaşsın... sen de yaralarını sarmaya başla artık... :teselli: yoksa bu böyle devam edip gidecek ... olan sana olacak...

buda iyimis ya, allahim ya ne bu çektigimiz, boyle erkeklik olur mu ya adam degiler sen bekle onu sonra bosluk hisset..Ne çabuk unutu ki yeni bi iliskiye basladi..
Hem o istedi diye herseyi de yapicak degilsin kendi sorumluklarinda var, hayirlisini dilerim senin için cnm ama hakliisn bunlar sevmiyorlar ve herseye bi bahane uyduruyrolar

*elacık

canım okudum bende konuşmanızı feci halde vicdan azabı çekiyo.. kafasıda çok karısık.. sen artık elinden geleni yaptın hatta fazlasını bile.. beklemeye geç başkada bişey yapma.. onada söyle bu şekilde olmucağını ve sil onu msn dnde.. şimdi sıra onda toparlasın kafasını.. eğer seni seviyoda kaybetmek istemiyosa zaten gelicek bişeyleri toplarlamaya çalışcak. he eğer sevmiyosada böle kaçmaya devam edicek çektiği vicdan azabından. ama sen artık kararlı olduğunu belli et aklını başına toplasın. erkek adamın ayakları yere sağlam basmalı böyle ufacık şeylerden pes ediyosa şimdiden ilerde daha büyük bi sorun çıktığında nası olucakk.. olmaz olmazz!! kendine gelsinn..
:teselli:

canım ortak başka arkadaşın varsa onun listesinde bak yada arattır bakalım kapalı olunca hiç bişe gözükmüyor ama sildilerse çıkarlar facede sende yoktur

canım yaaa elacik zaten 1 senedir bekliyordu ki... düşünsene ... daha ne kadar bekleyecek bu çocuğun adam olmasını...

bocugum artik dayanamiyorum ay cidden cok kotuyum yaa, siz bir tek beni anlarsiniz.
Açikçasi silemiyorum onu; elimde kucuk bir umut vardi onu da alip goturdu benden.
Farkindaysan son sozumde yine bir sanstan bahsetim yine dedim hersey cok geç sayilmaz diye ama yine birden msnden çiki verdi :çok üzgünüm:

Bencede canım kesinlikle sil msnden.Yoksa onu online gördükçe üzüleceksin.Bide bişey yazmazsa daha fena olacaksın.O yüzden sil. Hem eskiden msn mi vardı.Bırak aramak isterse telefondan ulaşır her şekilde ulaşır yani.

canım yaaa elacik zaten 1 senedir bekliyordu ki... düşünsene ... daha ne kadar bekleyecek bu çocuğun adam olmasını...

hmm ben olayı tam bilmiyorum canım ama 1 senede çokmuş.. ozman gercekten daha nekadar bekliceksin canım bu konusmadan sonra bişi demeden çıkıyosa sen daha ne yapabilirsinn.. zor ama sil onu sen bence artık daha fazla çabalama sanada yazık tek başınamı uğrascaksın.. benneyaptımki

sen cidden sinirlenmişsin canım yaaa... :teselli:
Sinirlendim canım gerçekten.Şu yaptıklarımızı sevgimizi gerçekten hak etmiyorlar.Bide böyle net bişey söylemiyorlar mı iyice delleniyorum -tatlicadiarzu-
Bencede artık bekleme canım.Aslında hiç birimizin beklememesi lazım.Zaten bunlar ne zaman umudunu kesersin o zaman dönerler.
Bence silersen bu ona daha çok koyar canım.Yani erkekler ancak bişeyi değerini kaybedince anlıyorlar ya o yüzden ben silmenden yanayım.Görmesin seni.Ve kararlı olduğunu anlasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…