Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

tamamdır ilk aşama için yarın bugün biletimi alayım... nerde kalmak istediğime karar vereyim...
şu mesaj işini sonraya bırakayım o zaman.....

tamamdır ilk aşama için yarın bugün biletimi alayım... nerde kalmak istediğime karar vereyim...
şu mesaj işini sonraya bırakayım o zaman.....

yok onu çıkar aradan... üzerinde fazla düşünme madem ...
o kadar izin veriyorum sana... kaydirigubbakcemile3

Sensizliğe öyle alıstım ki...
Gidiyorum geliyorum hala aynı noktada oldugumu farkediyorum...
Korkularıma yenik düserken, umutlarıma da yeniliyorum..
Düşen ben, kaldıran olmayan bir dünyada sensizlige tutunup savruluyorum...

Hiç birlesmeyecek yollarda uzaktan uzaga yeseren köklesen ağaclar gibiyiz...
Kök salmişız içimizde, kendimiz olduk sanmışız, bilmediklerimiz hep bildiklerimize galip gelmiş...
Bırak böyle kalalım diyemiyorum..
Gel değistirelim diyemiyorum..
Bir firtina kopuyor icimde.. Dindiremiyorum..

Kalbimi söktüm attım,
Sensizlikde yaşamamayacağımı biliyordun
Çıkış yok bize,
Çıkış yok kanayan sevgime...

günaydın kızlar
gateia artık güzel resimler ekle canım ha ne dersin nedenleri sorgulmayalım erkek işte sürünmeyei seviyor elde edince bırakıyor benimki hep inandırmaya çalıştı tam inandım ailesinin gelmesine razı oluyordum gitti sorgulama demekki gitmeleri daha hayırlıymış böyle düşün canım ha o zman daha az üzülürsün kader de geç

aynen bende aynı durumdayım bu sefer tam inanmıştım biz olduk demiştim ama gitti.nedenini sorgulamıyorum.neden niçin bize birşey kazandırmayacak.kadere razı olmak ,hayırlısı hakkımızda böyleymiş demek daha doğru,daha az üzülürüz.

günaydın kızçeler.nasılsınız ? :teytey:

günaydın aşkitolarım, sevgi pıtırcıklarım, bahar neşelerim, gözümün nurları........
:teytey:

birazdan bilet işimi halledicem, dün saf gibi unuttum, vukuatsız bi gece geçirdik, arayan soran laf sokan yok.....

ooo çenemm gelmiş sende hoşgeldin pıtırcıkk

gözün aydın aman sana dokunmasınlarda kendileri ne yaparlarsa yapsınlar şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…