Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

formundasınnn

kizlar vicdan azabi çekemeye çekiyor çeksin benden kesinlikle helalimi almaz,
tugbacim ben bunu 1 senedir bekliyorum ve yine adim atan ben oldum ama ayni durumu aldim, ve nsl rahat oldu ya yalan soyledi bana nisanli oldugunu, ben hep dedim degil diye her zmn inat ettim amaci sogutmakti ve gerçekten dogruydu en sonunda soyluyebildi.

Sizce bu konusmadan sonra daha gelmez diye dusunuyorsunuz sizde dimi kizlar ?

Canım başka birinin facebook hesabından gir ve isimlerini ara.Eğer isimler çıkmazsa hesaplarını dondurmuşlardır fakat isim çıkarsa seni silmişlerdir ve engellemişlerdir canım.

help mee delikafadulden
başka hesaptan aradığımda da kendi hesabımdan aradığımda da resimsiz mesimsiz arkadaşsız mavi mavi kafalar çıkıyo...
tıklanmıyo falan...

sadece engelliyecegim kizlar silmeye silemiyorum bu sefer o da siler beni, onuda daha su anda istemiyorum

Merhabalar kızlar! size bir soru sormak istiyorum, lütfen fikirlerinizi belirtirseniz
sevinirim. :1hug: sizce seven bir erkek sevdiği ne olursa olsun kızı bekler mi?
yoksa gurur diyip,ailesini bahane edip hemen vazgeçer mi? Arkadaşım şuan çk zor durumda, Allah kimsenin başına vermesin!:Saruboceq:

çenem ksr bkm kendi derdimden seni unutum, kendi hesabindan ya da baskasindan bakiyorsan birsey yoksa demek ki dondurdular facelerini

anladım tatlım. bence tekrar seninle konuşmak isticek şuan çok dolduğu için sana sölicek kelimede bulamamıstır. yüzüde yoktur ondan birden çıktı.. ama ne amaçla gelir bilemem, belkide vicdanını rahatlatmak için son bi konusma yapıcak seninle hani onu affetmeni beklieckki kafası rahat olsunn die.. buna kendide pek inanmasada dener bence :teselli:

help mee delikafadulden
başka hesaptan aradığımda da kendi hesabımdan aradığımda da resimsiz mesimsiz arkadaşsız mavi mavi kafalar çıkıyo...
tıklanmıyo falan...

canım o zaman iki durum var birincisi başka hesaptan aradığında da çıkmıyorsa hesaplarını kapatmışlar demektir
ikincisi ki o salak kızın bunu becerebileceğine inanmıyorum gizlilik ayarlarından kimsenin seni aradığın bulamaması gibi bir seçenek işaretliyorsun o zaman facedekiler seni görmüyor sadece arkadş listendekiler görüyor ama o bunu becereemz kaydirigubbakcemile3

gerçekten seven ne olursa olsun bekler çabalar.. ben gerçekten seviyodum erkek arkadasımı onun için herşeyide göze alabilridim kız olduğum halde ama kısmet.. eğer bi erkek bu bahanelere sığınıp beklemiyosa ben onun sevgisinden şüphe ederimm!

help mee delikafadulden
tıklanmıyo falan...
Canım sanırım dondurmuşlar facelerini ama mesaj alabiliyorlar sanırım.Öyle birşey vardı.Bi defasında bende dondurmuştum hesabımı.Dondurmadan önce altta mesaj almaya devam etmek istiyor musun diye bi seçenek vardı.Onu işaretlemişlerse profillerini dondurmuşlardır fakat mesaj almaya devam ediyorlardır.

sadece engelliyecegim kizlar silmeye silemiyorum bu sefer o da siler beni, onuda daha su anda istemiyorum
Madem silemiyorsun canım eh bu da bi adım.Fakat eğer sen silmeden o seni silerse ne hissedeceksin?

Ben bu konuda çok dar mı düşünüyorum bilmiyorum ama gerçekten seviyorsa bekler bence.

:roflol: :roflol:

belkide çok birden ustune gittim diye olabilir dedigin cnm , o kadar dolmusum ki ne yapayim
umarim iyice bi dusunur dediklerim kafasina bi yerlesir, neler hissetigimi anlar tabii anlarsa o da

Madem silemiyorsun canım eh bu da bi adım.Fakat eğer sen silmeden o seni silerse ne hissedeceksin?

Engeledim cnm, o silerse anlarim ki zaten hersey bittigini o anda da kendi çizgime bakarim bu saaten sonra:çok üzgünüm:

Birini engelledigimiz zamn karsimizdaki gorur mu kizlar? hani silince gozukuyor ama engeleyince bilmiyorum

kuzucuk şimdi biraz bekle eğer bir hafta yanıt yazmazsa sil ben öle yapmıştım...bu arada şimdi arada görmek isteme krizin gelcek kaydirigubbakcemile3 siliyorsun ya msn şeceneklerinde bakarsın eğer sil tuşu aktif değilse o seni silmemiş oluyor ve sen eklediğinde uyarı gitmiyor öle profilini takip edebilirsin bi süre..biliyorum iyi bişe değil ama kendimi bir süre alıkoyamadım ben bakmak istedim.bu arada sen online oldunda onu görmicen ama o seni görebilir engelleyip silersen göremez bölee işte şeker süreci özetledim msn hakkında sorular varsa alimmm şakkıdı

belkide çok birden ustune gittim diye olabilir dedigin cnm , o kadar dolmusum ki ne yapayim
umarim iyice bi dusunur dediklerim kafasina bi yerlesir, neler hissetigimi anlar tabii anlarsa o da

kesinlikle öyle.. o sana karsı kendini çok suclu hissediyo ben eminim buna ve senin üzülmen onu rahatsız etmiş baktıki ne desem boş yine kaçtı.. bi süre yine kaçıcak canım öyle hemen bişey bekleme ondan, kafasındakileri bilmiyorum eğer senden ayrılmayı aklına koyduysa nekadar vicdan azabı çeksede bunu yapıcaktır. bide sen bidaha şans verelim dedin ya o bi taraftanda havaya girdii. bence onu silmen kafasında bişeylerin dank etmesini çabuklaştırcak. düzelmesini istiyosa o uğrassın artık sen elinden geleni yaptın. ama bence bekleme artık kendini toplarlamaya bak. sensizde olurum imajı ver ona sil onu canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…