Canım, msn'de karşındakini engellediğinde engellediğin kişi seni göremiyor,Birini engelledigimiz zamn karsimizdaki gorur mu kizlar? hani silince gozukuyor ama engeleyince bilmiyorum
kuzucuk şimdi biraz bekle eğer bir hafta yanıt yazmazsa sil ben öle yapmıştım...bu arada şimdi arada görmek isteme krizin gelcek kaydirigubbakcemile3 siliyorsun ya msn şeceneklerinde bakarsın eğer sil tuşu aktif değilse o seni silmemiş oluyor ve sen eklediğinde uyarı gitmiyor öle profilini takip edebilirsin bi süre..biliyorum iyi bişe değil ama kendimi bir süre alıkoyamadım ben bakmak istedim.bu arada sen online oldunda onu görmicen ama o seni görebilir engelleyip silersen göremez bölee işte şeker süreci özetledim msn hakkında sorular varsa alimmm şakkıdı
tsk ederim cnm , ben su an silmedim sadece engelledim ama bi mudet gormuyecek beni, belki daha ii olur gormemesi, beni silerse de anlarim ki o an hersey bittigini.
bu kadar laftan sonra insan bi kez daha dusunuru benim bildigim
kesinlikle öyle.. o sana karsı kendini çok suclu hissediyo ben eminim buna ve senin üzülmen onu rahatsız etmiş baktıki ne desem boş yine kaçtı.. bi süre yine kaçıcak canım öyle hemen bişey bekleme ondan, kafasındakileri bilmiyorum eğer senden ayrılmayı aklına koyduysa nekadar vicdan azabı çeksede bunu yapıcaktır. bide sen bidaha şans verelim dedin ya o bi taraftanda havaya girdii. bence onu silmen kafasında bişeylerin dank etmesini çabuklaştırcak. düzelmesini istiyosa o uğrassın artık sen elinden geleni yaptın. ama bence bekleme artık kendini toplarlamaya bak. sensizde olurum imajı ver ona sil onu canım..
Bencede canım kesinlikle sil msnden.Yoksa onu online gördükçe üzüleceksin.Bide bişey yazmazsa daha fena olacaksın.O yüzden sil. Hem eskiden msn mi vardı.Bırak aramak isterse telefondan ulaşır her şekilde ulaşır yani.
sadece engelliyecegim kizlar silmeye silemiyorum bu sefer o da siler beni, onuda daha su anda istemiyorum
Merhabalar kızlar! size bir soru sormak istiyorum, lütfen fikirlerinizi belirtirseniz
sevinirim. :1hug: sizce seven bir erkek sevdiği ne olursa olsun kızı bekler mi?
yoksa gurur diyip,ailesini bahane edip hemen vazgeçer mi? Arkadaşım şuan çk zor durumda, Allah kimsenin başına vermesin!:Saruboceq:
canım o zaman iki durum var birincisi başka hesaptan aradığında da çıkmıyorsa hesaplarını kapatmışlar demektir
ikincisi ki o salak kızın bunu becerebileceğine inanmıyorum gizlilik ayarlarından kimsenin seni aradığın bulamaması gibi bir seçenek işaretliyorsun o zaman facedekiler seni görmüyor sadece arkadş listendekiler görüyor ama o bunu becereemz kaydirigubbakcemile3
çok fenasın sen yaaakaydirigubbakcemile3[/QUOTE]küçük böcük
çok fenasın sen yaaakaydirigubbakcemile3
Bende şuan bi kötü oldum kızlar ya.Benimkide ona özel aldığım msn adresimi silmiş ama engellememiş.Bi baktım online.Öyle görüpte yazamamak birşey söyleyememek o kadar kötü ki.Öyle görünce aktı gözyaşlarım gitti.
Sana ağlayan kimdi?
Seni kim candan sevdi?
Ne hâle düştüm şimdi
Gözyaşlarım anlatır...
* elacıkcnm simdi gordum yazdigini, zamanla ins bunuda yapicagim.
Allahtan tatil yaklsiyor kafami rahat topluyabilicegim.
Vicdan azabinida her zmn çeksin, simdi silemiyoruum daha cok yeni ya , silersem o da siler diye istemiyorum ama engelledim
Canım benim adresim yani kullandığım msn adresimden sildim ben.Diğer ona özel aldığım ve sadece onun msn adreslerinin kayıtlı olduğu msn adresimi açtım öylesine baktım.Orda gördüm.yoksa ben o adresi kullanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?