Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

tsk ederim cnm , ben su an silmedim sadece engelledim ama bi mudet gormuyecek beni, belki daha ii olur gormemesi, beni silerse de anlarim ki o an hersey bittigini.
bu kadar laftan sonra insan bi kez daha dusunuru benim bildigim

tsk ederim cnm , ben su an silmedim sadece engelledim ama bi mudet gormuyecek beni, belki daha ii olur gormemesi, beni silerse de anlarim ki o an hersey bittigini.
bu kadar laftan sonra insan bi kez daha dusunuru benim bildigim

engelleyince yalnız sana msnde yazarsa sana gelmiyor yazdıkları canım

cnm simdi gordum yazdigini, zamanla ins bunuda yapicagim.
Allahtan tatil yaklsiyor kafami rahat topluyabilicegim.
Vicdan azabinida her zmn çeksin, simdi silemiyoruum daha cok yeni ya , silersem o da siler diye istemiyorum ama engelledim

Galateiacim haklisin engelemeyi çikartayim simdilik, off yapayim kendimi o zmn gormez beni birazdan girse bile

anneannem gibisin.... kaydirigubbakcemile3
eski zamanlara dönüp bir de aşklara bakacak olursak vay bizim halimize -tatlicadiarzu-

sadece engelliyecegim kizlar silmeye silemiyorum bu sefer o da siler beni, onuda daha su anda istemiyorum

canım sil bence... sildiğinde o konuşmak isterse zaten konuşur... sana gelir yazdıkları... engellerse gelmez... ama artık bir adım atman lazım... bu mailine bu şekilde değil başka türlü cevap vermeliydi... hala kaçak oynuyor ; noktayı koymuyor ; sana acımıyor ; yaşadığın bu acıları dile getirdiğin halde umursamıyor işte... aynen seni ? ile bırakıp gidebiliyor... daha sonra gelmek isterse seni uğraşmak zor tabii ; sen elinin altında kal öyle... acı çekmeye ; beklemeye devam et...

seven insanın gözü görmez bir şeyi... eğer bir şeyleri bahane edip sevgisinden vazgeçiyorsa yolu açık olsun... arkadaşın da kendine yeni bir yol çizsin...

çok fenasın sen yaaakaydirigubbakcemile3

elacik ; benimki bana ayrılmak istediğini söylediği günün ertesi ben onu msnden ; faceden sildim... ama engellemedim... bu arada kararını da gözden geçirecekti...ama o arada bana ulaşmak isterse telefonum vardı ; evimi biliyordu vs... msn şart değildi yani... ben sildim çünkü onu orda görüp benimle konuşmamasına dayanamazdım... ben kendim için sildim...

ara ara bakıyordum beni silmiş mi diye 3 ay filan durdum sanırım öyle ... sonra yeter dedim beni görmesin ; iletilerimi görmesin ... engelledim de... ama beni silmedi o ...

hatta ben onu engelledikten sonra da silmemiş... bir arkadaşıma söylemiş önceden görüyordum artık göremiyorum diye ... onlar için biz lazım olursa el altında duruyoruz yani...

ama sen kendin için yapmalısın bunu...

küçük böcük
çok fenasın sen yaaakaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

fenasın derken napim bilgisayar başında otura otura öğreniyoruz herşeyi kaydirigubbakcemile3 bide bizi maymuna çeviriyorlar aa kızız diye bilmeyecezmi :)
ah bide mailleri kırsam kaydirigubbakcemile2

Bende şuan bi kötü oldum kızlar ya.Benimkide ona özel aldığım msn adresimi silmiş ama engellememiş.Bi baktım online.Öyle görüpte yazamamak birşey söyleyememek o kadar kötü ki.Öyle görünce aktı gözyaşlarım gitti.

çok fenasın sen yaaakaydirigubbakcemile3

fenasın derken napim bilgisayar başında otura otura öğreniyoruz herşeyi kaydirigubbakcemile3 bide bizi maymuna çeviriyorlar aa kızız diye bilmeyecezmi :)
ah bide mailleri kırsam kaydirigubbakcemile2[/QUOTE]

sorma canım yaaa... ben de ne çok şey öğrendim... teknolojik şeyleri hep o yapardı... burda otura otura ; tabii iş başa da düşünce öğrendim valla... kaydirigubbakcemile3

işte kuzum bunu diyorum ben... ben bunu yaşamak istemediğimden sildim hemen...
siz de yapın yaaa... zaten birşey farketmiyor sevmeye devam ediyoruz tam gaz...
marifetmiş gibi -tatlicadiarzu-

Canım benim adresim yani kullandığım msn adresimden sildim ben.Diğer ona özel aldığım ve sadece onun msn adreslerinin kayıtlı olduğu msn adresimi açtım öylesine baktım.Orda gördüm.yoksa ben o adresi kullanmıyorum.

cnm simdi gordum yazdigini, zamanla ins bunuda yapicagim.
Allahtan tatil yaklsiyor kafami rahat topluyabilicegim.
Vicdan azabinida her zmn çeksin, simdi silemiyoruum daha cok yeni ya , silersem o da siler diye istemiyorum ama engelledim
* elacık

canım seni suan çok iyi anlıyorum. onu seviyosun bitmesini istemiyosun bi umudun hala var ondan bu çaban ve silmek istememenn..

biraz empati ve mantık suanki ruh halinle nekadar yapabilrisin bunu bilmiyorum ama herkes senin üzülmemen için bişeyler söylüyo bende hepimiz bi şeklde geçtik oralardan.. şimdi sen onu silemiyosunya o yüzden kaybediyosun. adam bakıyoki ben ne yaparsam yapayım bu kız benim. bi şekilde yine alırım gönlünü diye kafası rahat. sen ona diyosunki ne olursa olsun yanındayım para önemli değil benim senin sevgine ihtiyacım var.. tamam bi yandan sana üzülüyo ama bi yandanda egoları tavan yapıyo.. adamda seni kaybetme korkusu yok.. eğer öyle olsa sana daha çok değer verirdi sensizlikten korkardıı.. sen ona kendisini çok değerli hissettierdiğin için kendini bişey sanıyo, daha iyileri neden olmsın diye düşünüyo belkdee..

şimdi sen karar ver ya onu silersin, sen olmadanda yaşarm ben değerliyim imajı çizer onun kendine gelmesini gerçekten senin nekadar özel olduğunu hissetirir endişelere sokarsın.. yada mehmet olmuyo sensiz ne olursan ol yine gel bana ben sensiz hiçim gibi bi imaj verirsin ona buda onu daha çok uzaklaştırır..

düşünsene tatlım hep senin ittirmenle nereye kadar gidicekki bu ilişkii.. kiii bu sevgililik daha ilk adımlar bunun sözü var nişanı var evliliği var en önemlisi evlendikten sonraki süreç.. peki bu zamanlarda hep senmi çabalıcaksın hep senmi uğascaksın.. yorulmucakmısın biyerden sonra bunalmıcakmısn? tek taraflı olmaz onunda gerçekten istemesi mücadele etmesi lazım..hem sevgililik süreci erkeklerin kızı ikna etme, elde etme sürecii değilmi rollerimi değiştii?. böyle olduğu halde bile sen bişeyleri aşmışsın adam tabi rahat olur.. senin artık kendni geri çekmen lazım..

ben böyle düşünüyorum artık sen bilrisin tabii..
:teselli:

ben de tuğbaya ve fibritime katılıyorum elacik... gelecekse kendiliğinden gelsin...
ama bunu yaparsan gelecek diye de bekleme artık...
kısaca bekleme artık... yeter canım yaa...

o zaman sorarım sana ; niye açtın o msni :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…