ii saylır tubişim ne olsun ya posta yedi hala değeri anlamadı bu çocuk?? hiç bi haber yok bunalımda dediler.. döner olucak kızm sizin işiniz diyyenlere rağman hiç ses yok facebook ve gizli no haricii?? acaba 2 aydr aramıyorum oda başkasımı war sanıo hayatımda yada utanıyormu?? off napcam
Bugün aynen bende kötüyüm canımkızçelerim ben geldim :))) bugün moralim bozuk biraz geldi yine benmkiler
ahh canım yaa o daha olayın şokundadır.. sana dönermi bilmiyorum ama eğer anlayıp değerini dönme durumu varsada daha çok erken kendini toplarlaması lazımm.. hem dediğin gibi biraz gururda yapcak sensizliğin basına vurması lazımmki gururuda atsın kenara dönceksede. biraz zaman alır yllkacm başkası olmamıs olsa bişi demicemde biri girmiiş sonucta hayatna hemen bekleme bence.. hee dönermi dönmezmi onuda bilmiyrum bosuna ümit vermekte istemem ben çünkü kötü bocaladım sennde böle olmanı istemem tatlım hayırlısı olsunn.. :1hug:
bilmem ki ben olsam aynı durumda değerini anlardım onun bide haksız yere bi anlık sinirle öfkeyle bitirdi herkes döner bu ona ii ders oldu diyor ama başkası ile denedim olmuyor tuba istedğim hayatıma birini sokmayı olmadı.. nefret ettim hepsinden bi anda çıkardım tam çıkıcaktım snra dedim ki bn seni üzerim eski sevgilim döner bana ona geri giderim dedim çok açık konuştum ama hala aynı durum.. çocuk hala peşimde çok kararsızım
Bugün aynen bende kötüyüm canım
iide canım zaten çok erken birisini hayatına almak için.. onu kafandan çıkarmadan baskasınada kendinede zarar verirsin sacma sapan bişi olur..sen bekleme onu unutmaya calıs onunla mesgul etmemeye calıs kafanı inş dönerde biter tüm sıkıntıların ya ahh bende neler çektim çok iyi anlıyorum seni ama gelmezse bide, yine bi hayal kırıklığı yasamanı istemem kaldırabilrimisin bilmiyorumm. sabırlı ol akısına bırakk belki gercekten sevebilceğin biri çıkar, yada o hatasını anlar geri gelirr ama beynini sürekli kemirmekle eline bişi geçmicek zaten, ondan rahat olmaya bakk.. kes beklentini tamamen akısına bırak hersey olacağına varıyoo sonucta buna eminizz dimi :) :teselli:
milkacım eğer içinden o çocuğa bi şans vermek gelmiyorsa verme canım.
Canım kendini fallara fazla kaptırma :) İnsan etkileniyor.Ha güzel şeyler çıkmış ama boşver sen genede falları.Geleceği kimse bilemez.Bu arada bu falcı kim dermişim kaydirigubbakcemile3kesinlikle onunla sokağa bile çıkmam aynı havayı ble solumam.. nefret ettim bi an ya?? helede onun bizim odunun küçük çaplı şokundan snra:)) ya fal baktırıyorum eskiden hep hane ayrı çıkardı bi kız çıkardı şimdi kimse yok odun düşünüo bni ve yakın zmnda barış war hep aynı şeyler bu aralar
beynim durdu inan sağlıklı düşünemiyorum.. arasam o lafları bi daha yemek istemiyorum ama ya bnden bekliyorsa yine?? 2 3 zarf attı facebokk vs bilmiyorum düşün ya çıktığı kızla bile yapamadı oda bilio sevio bni ama neden bu inat neden bu gurur kin nefret yada??naptım ona uzaklaştı bnden
Milkacım senin aramanla dönecekse hiç dönmesin daha iyi.Bırak kendi dönecekse dönsün
sakın canım sakın sen bişey yapma.. ne bu yaa tek taraflımı gidicek ilişkilerr onlar çabalasınn.. aman duygu patlaması yasayıpta sakın taviz verme bikere daha.. seven adam sevdiğini üzmez kıyamaz ayrılmayı bırak ayrılık lafı bile delirtir.. sen ondan ayrılırmıydın canım hı? bırakırmıydın kıyabilrimiydin onaa.. damla gözyasına kıyamazdn bee çünkü gercekten samimi sevdin sen onuu. o naaptı herşeyi alt üst edip sacma sapan bi sebeble seni güyaa en sevdiğini yarı yolda bıraktı ağlattıı üzdüü kırdıı ve halada sana çektiriyorr.. sen bunları haketmiyosun kesinlikle hiçbirimiz haketmedikk.. biz değerliyiz bizim gibi onları sevecek değer verecek bulabilecekelrmii?sanmıyorumm.. sonunda hepsi pişmanlık yasıcakk!! umarım seninkinin kafasına dank eder gelir.. ama sen artık uğrasmaa..
Canım isyan etme sakın.Duaların inş kabul olur hayırlı ise.Fakat bunun zamanını bilemeyiz.Eğer o sana dönecekse en uygun zamanda dönecektir zamanında yani.Tabi sen şimdi sabırsız davranıyorsun anlıyorum ama bu işler öyle şıp diye hemen olmuyor.Zaman alıyor malesef.Sabırlı ol o yüzden.aramam asla fibrtcim hakaretlerinden snra istiyorum ki o geldin desin yapamadım olmadı affet vs vs ama bilmiyorum dönecek gibi bişey war üzülemiyorum ağlıyamıyorum allah öyle bi güç veriyo ki bana anlamadımı hala değerimi bilmiyorum okadar dua ettim ki dönsün die neler neler ama taşa bu kadar dua etsem karşına geçim tmm milkam bnde seni seviyorum der :))yani bu çocuk nie anlamıoyr sır küpü gibikaydirigubbakcemile3
Ayyy ben korkarım böyle insanlardan aman amankaydirigubbakcemile3kesinlikle bişey yapmıycam canım asla o gelicek köpek olucak inş bnde buraya yazıcam .)))
ayırca fibritim herşeyi bilio bu şahıs da bnm kuzenim 6. hissi kuvvetli :)) herşeyi dedim bak buraya dikkkat herşeyi söledi :)) nyse konuşmayalım bu konular yasak olmaz cızzzalkisalkisalkis
Canım isyan etme sakın.Duaların inş kabul olur hayırlı ise.Fakat bunun zamanını bilemeyiz.Eğer o sana dönecekse en uygun zamanda dönecektir zamanında yani.Tabi sen şimdi sabırsız davranıyorsun anlıyorum ama bu işler öyle şıp diye hemen olmuyor.Zaman alıyor malesef.Sabırlı ol o yüzden.
Bak işte Nilcimde arama diyorsa aramasırnaşık şeyyllkacım cok arayıpp pişman olmuş biri olarak tek diyebilcegim asla aramaa aslaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?