Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

elacım kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap bende benımkine helallik vermedım cunku haketmıyordu onun helallik almak umrunda bile olmadı cunku sanırım pektee önemsemedi sadece engellediysen o girdiginde sen onu görebilceksin demektirr bencee kendini hazır hissettıgın an silmelisin elacım cunku gördukcee daha fazla sinirlenebilir dayanamaz yazabılırsın buda kendine acı ve eziyet verirr

allah gönlune versin cnm sen elinden geleni yaptın cunkuuu zor anında destek olmayı kabul ettin umursamadın parayı pulu ama erkekler idrak edemıyor bu kadarını iştee!!!!!!!

ben benimkinee helal etmıyorum dedim bişey demedii sonra bisüre sonraa helal et hakkını ali bana cunku ben sana hiçbişey yapmadım dediim o da helal olsun sende et dedi etmem dedimm cokda ustunde durmadıı

Bende ayrıldım.
Sanırım son zamanlarda yaptığım en iyi şey olucak bu...
Malum bi ömür onla geçmezdi...
Ömrümün sonuna kadar mutsuz olup sinir olucağıma bi süre üzülürüm sonra unuturum...
Ölüm acısı unutluyor.. bu mu unutulmicak..

* elacık..

canm yaa gözlerim doldu okurken çok kötü oldum bizim son konusmamız geldi aklıma off off sen çok güzel konusmussun bundan sonra bişey yapamazdın oda hiçbi çaba göstermemiş zaten hayırlısı olsunn çok üzülme tamam mı :teselli:

* düş..

sen neden ayrıldın canım anlatırmısın? çok üzüldüm ben her ayrılan çifte kendim kadar üzülüorum nerdeyse ama her işte bi hayır vardır.. ve sende böyle doğru olduğunu düşünüyosan böyle yapıcaktın tabi canım.. inş en kısa zmanda toparsın kendini :teselli:

slm kızçelerim geldim ama çıkcam yine aşk-ı memnu war :))) napıosunz geçmişe bakamdım ama elacım en iisini yapmışsın uyuz oldum ama o ne ya hakkını helal et helal et bilmem ne etme kız ne ediyorsun.. vicdan azabı çekmemek için senden bunu istiyor salla gitsin

tuğbacım bende her ayrılan çifte çok üzlüyorum.Ama bazen ayrılık en iyi yol oluyor...
01.01.2006 dan bu yana giden bi ilişkim vardı ama dediğim gibi bitti..
ılk zamanlar ne yaparsam yapayım ne dersem diyeyim hep alttan alırdı hatalı bende olsam kendi özür diler gönlümü almak için elinden geleni yapardı aman kavga olmaasın aman uzamasın diye çaba harcayan o olmuştu... Ben deli dolu umursamaz acayip sinirli ve kızdığım zaman ağzımdan çıkanı kulağı duymayan biriydim yani en kötü zamanımda benim bu şekilde davranan insan ben kendimi düzeltmeye başlayınca bu sefer onda garip davranışlar başladı...
1.5 sene geçtiği zaman bu sefer o hatalı olduğu zaman özür dilemez oldu... birşeye kızdığı zaman bana söylemez içinde tutar ve günlerce aramaz sormaz oldu bazen bu haftalarca bile uzuyordu...Bu sefer alttan alma devri bana geçmişti ben alttan aldıkça o kapris yaptı hep... Ben çok üstüne düşmeye başladım bu sefer...Uzun bi süre böyle devam etti.Geçen sene yine olmicak bi sebepten günlerce konuşmadığı olmuştu bu sonra haftalara çevirdi... Ve ben ayrılmak istediğimi söyledim.. 3ay ayrı kaldık...Geldi pişmanlıklarını dile getirdi hatalar yaptığını söyledi.. Tartışma yada kavga etsek bile bundan sonra arayı uzatmıcağını söyledi.. Bir sürü sözler verdi maddi manevi... Affetmicektim ama aile dostumuzun ısrarı üzerine affettim onu ..Çünkü bi gün öncesi ona gidip saatlerce dert yanmış ve barışmak istediğini anlatmış pişman olduğunu falan söylemiş..bunun üzerine son bi şans verdik... Yeniden başladık.. Bi kaç ay iyiydi...Sonra yine eski haline döndü.. Olur olmaz şeylere kızmalar.. Bu kızgızlıktan ötürü günlerce bazen haftalarca aramamalar.. Verdiği sözleri yerine getirmemeler...sorunları konuşarak değil sussarak yada kaçarak çözmeye çalışması.. Anlıcağın yine eski halindeydi... Verdiğim şansın son şans olduğunun farkında değildi belkide...Yada ne olursa olsun hiç ayrılmıcağımızı düşünüyordu çünkü biz birbirimizin olmuştuk..Belkide bundandı rahatlığı.Ama bu yaptıkları canımı çok acıtmaya beni üzmeye ve kırmaya başlamıştı... Şimdi böyle yapıyorsa ilerdede yapar diye düşündüm ve bitmesi gerektiğine karar verdim.. işte böyle...

Ve şunuda ekleyim ben kesinlikle hakkımı helal etmiyorumm ömrü boyunca vicdan azabı çekmesini mutsuz ve huzursuz olmasını istiyorum...bundan sonraki günlerim ona ah ederek geçicek..
ılerde pişman olucak biliyorum.Çünkü onun her zaman yaptığı şey... Beni üzüp pişman olmak.. Ama iş işten geçti... Ölüyorum dese olmaz artık.. Onu ölürken görsem sana hakkımı etmiyorum diye haykırırım yine... Onu düşerken görsem bir darbede ben vururum...
Çok öfkeliyim şuan ve günlerdir... Sevgim o kadar büyüktü ki.. Bu büyük sevgim bi okadar büyük bi nefrete döndü çünkü gerçekten haketmemiştim.
Büyük sevgiler büyük nefreti getiriyor ardından.

slm kızlar
düş canım senı gunlukten tanıyorum hakkında hayırlısı olsun allah yardım etsın canım

Teşekkür ederim canım.
Rabbim bana yardım ediyor sanırım şuan çünkü ağlamıyorum ve canım yanmıyor.bunun yerine korkunç bi öfke var içimde.. Hepimiz için hayırlısı olsun.a.s.

kizlar hepiniz iyi olun artik, bakin beni gordunuz degersizler adam degiler.
Sizde kendinizi fazla uzmeyin, bir gun onlar dusucek bizim durumumuza ama umrumuzda olmuyacak ne kadar hala sevsekte

nabersiniz kızlarrr.. yllka sen nie kötüsün hayatım..

ii saylır tubişim ne olsun ya posta yedi hala değeri anlamadı bu çocuk?? hiç bi haber yok bunalımda dediler.. döner olucak kızm sizin işiniz diyyenlere rağman hiç ses yok facebook ve gizli no haricii?? acaba 2 aydr aramıyorum oda başkasımı war sanıo hayatımda yada utanıyormu?? off napcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…