Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

yllkacım cok arayıpp pişman olmuş biri olarak tek diyebilcegim asla aramaa aslaaa

aramam ya tabi salakmıyım benkaydirigubbakcemile3o arasın çok seviyorsa bn kenmdimi tutarım asla aramam kızlar bana güveninyerimsenibenama ne bil amannn sıkldım walla odun aşağı odun yukarı başkasınıda alamıyorum hayatıma öle aval aval geziom okulda bütün gün:))

ayrca fibritim korkma yemezler seni:))kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

inş tubişim herşey çok güzel olucak inşşş:Saruboceq:

elbise hoş diilde şarkı güzel yaa hemde sahneye yakısıyoo zilli kızz:)

ay ezberledimm kızlarr

can you feel the rhtym in my heart the beats going düm tek tek (sarkının bu kısmı tüm sevenlere gelsin:))))

kaydirigubbakcemile3 yaa hadisenin elbisesi ne alaka ben anlamadımm.. beğenmedim -tatlicadiarzu-
Evet ya bende hiç beğenmedim.Çok basit duruyor sahnede.Altın mı neymiş üstündekiler ama ne fark eder?Kıyafette iş yok.Bide dansçılarda kırmızı giymiş iyice bi boğmuş.Bende hiç beğenmedim.Bence kıyafeti beyaz olmalıydı.Böyle atın yaldızlar olabilirdi arada.Fakat kesinlikle daha havalı olmalıydı.Dansçılar kırmızı kalsaydı.

elbise hoş diilde şarkı güzel yaa hemde sahneye yakısıyoo zilli kızz:)

ay ezberledimm kızlarr

can you feel the rhtym in my heart the beats going düm tek tek (sarkının bu kısmı tüm sevenlere gelsin:))))

sarkı süperr.. kız zaten güzell kaydirigubbakcemile3 ama elbise olmamıs sacınıda beğenmedim ben güzel olmamıstıı.. performansıda ii değildi pek gerçi çok hastaydı ondan ama :1rolleyes:

norveçin sarkısı cok guzel yaa zaten favoriler arasındaymış söyleyende cok tatlı allahım o gelse odunu bana heptenn unutturur

Ben çıkıyorum kızlar.Gözlerim acımaya başladı.Öpüyorum çok.
Bakalım belki yarın birisi güzel haberler yazar buraya kim bilir :)

Ben çıkıyorum kızlar.Gözlerim acımaya başladı.Öpüyorum çok.
Bakalım belki yarın birisi güzel haberler yazar buraya kim bilir :)

o güzel haberi verecek asla ben olamayacğım bu forumda galiba umutsuz vakayım benkaydirigubbakcemile3nyse canm tatlı rüyalar öptüm en kocamanındanŞenizŞeniz

aynen kızlar evde kaldım bu yaşta :))) offf ya allahım ne olursun bnmkinden bi haber nolursun bi ışık değerimi anlasın çok skldım artık..umutlarm tükenio diyorum sevgim azalıo diyorum ama hiç azalmadı umutlarda hep war

sen evde kaldıysan ben napam ay kızlar sölemeyin şöyle seyler yaa evde kaldım falan diye kızcam ama

siz sevdiginize kavuşmak için dua edin hayırlısıysaa olurrrrrrrrr inşallah

sen evde kaldıysan ben napam ay kızlar sölemeyin şöyle seyler yaa evde kaldım falan diye kızcam ama

siz sevdiginize kavuşmak için dua edin hayırlısıysaa olurrrrrrrrr inşallah

iide kuzum ben ne diyorum bu kadar dua ettim taşş dize gelir bnm odun yola gelmedi belki herşeyin bi zamanı war ee şimdi bunun bi kız bulmayacğı ne malum gerçi bunalmda ama çok özledim be:tomatofff offf tez zamanda gelsin ne diyim:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…