Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Biliyo musunuz... bundan önceki sevgilime ben ne kadar aşıktım. Ölüyordum yoluna. Ayrıldığımızda hissettiğim şeyleri yazdığım 18 sayfayı atmadım daha. Açıp açıp okuyorum... okuyorum ki ne kadar salak olduğumu iyice göreyim.

Şöyle bir olay düşünün kızlar... sevgilim, canım ciğerim dediğiniz insan sizi arkadaşlarına tanıtıyor. Karşınızda bir sürü insan. Hepsinin adını sayıyor sayıyor.. bu bu... şu şu..sonra size dönüyor...sizin adınızı söyeyecek ya insanlara.... vee.... adınıza çok yakın başka bir isim söylüyor... evet.. adınızı unutuyor yani...

Ben bu anı birebir yaşadım... xxxxx kim dedim... kim dedi? bilmem... beni öyle tanıştırdın insanlara dedim... ıvırdı, kıvırdı, laf kalabalığına getirdi... ve sonrasında da zaten ayrıldık. O anda yaşadığım utancı, hayal kırıklığını.. ömrümce unutamam herhalde. Ve ben köpekler gibi aşıktım. Şimdi acıyorum ona sadece. Böyle insanlar için acı çektiğime. Böyle insanlar için vaktimi harcadığıma.

Üzülmeyin nolur. Şu anda beraber değilseniz inanın bana vardır bir anlamı...

kıyamam sana ya boşver yazma bişiy anlamaz o ne yazsan fayda etmez
TECRÜBEYLE SABİTTİR...
Akışına bırak aramasın ben adamın günlerini zehir ediyodum bırbır aynı tas aynı hamam
böyle yaşamayı öğrenmek lazım seviyorum onu değiştirmeye çalışmıyacağım artık olduğu gibi anlaşmasız kuralsız sevmek lazım ; erdim ben yaa noldu bana bilmiyorum

Canım... önce sakin ol. Ama çok sakin.
Sonra da ona canım... iyi misin sen diye bir mesaj at...
Vicdanından vur onu yani anlıyor musun?
Sen kötü olma sakın.
Sakince, güzel ve anlayışlı sözlerle alt et edeceksen.

Bu şekilde hem varsa ciddi bir problemi sana açılır.
Yoksa da sana acı şeyler söylemeye dili varmaz.
Tatlı dil... yılan... unutma bunları lütfen....

Yaa kızlar bu arada 9 gündür yatıyordum evde ne güzel ya.. şimdi yarın erkenden kalkıp da işe kim gşidecek yaaa? offff... acayip strese girdim ben valla yaaaa....

sırnaşık şey kız ne buluşması? aaaaaa fisfisfis yok canım kim demiş?
Sensiz olur mu hiç? öylesine biz şeettiydik... :asigim:

okudum ben yaw birinci gözden :))
seninkiyle aranız noldu merakta bırakmasan insanı be daha okuyamıcam zira

anam ne bulusmasi bensiz bulasmayin valla olay cikaririm...
yazin türkiyeye gelince hep beraber bulusalim....

sağolun kızlar bilmiyorum neolcak:çok üzgünüm:

Üzilme nikine başvur böyle durumlarda kaçan kovalanır falan zırvalarıyla değilde istediği zaman arar o seni merak etme zehir etme hayatı kendine ( ben bunları beş ay önce söyleseydimde salak gibi heder etmeseydim kendimi vede sevgiliciğimi ama öğreniyoz işte)

okudum ben yaw birinci gözden :))
seninkiyle aranız noldu merakta bırakmasan insanı be daha okuyamıcam zira

Canımcım, bağıra çağıra hakaretlerle falan ayrıldık.
Sonra o buralarda duramam deyip yurtdışı için talepte bulunmuş.
Gitmeden görüşmek istedi ben gitmedim. O geldi.
Konuştuk, sarıldık... her zamanki gibi.
Gitti.
Şimdi 3 ay kadar yok.
Msn, mesaj, telefon falan görüşüyoruz tabii.
Düşünme aşamasındayız diyelim.
Herkes kendini tartıyor.
Geldiğinde artık karar verilecek... ya evet ya hayır...
Ne olacaksa olacak artık...bilemiyorum

Kızlar bu arada biliyorsunuz ben yaşlı bir kadınım :))
Tansiyonum fırlamış biraz... ölçtüm şimdi...birazcık uzanayım sonra yine gelir bakarım.
İyiyim ama merak etmeyin...biraz uzanmam lazım sadece... şimdilik öpüyorum sizi.

Hayırlısı iyi olur inşallah sevinmedim desem yalan olur çok sevindim bu duruma
sen ayrılığı hiç mi hiç haketmiyosun o oduncuk derdine yansın sende uzaktakiler kervanına karıştın demek buna üzüldüm çoook zor bu uzaaklıklar aman neyse biraz koşucam ben yarında iş var nasıl adapte olcam bilmiyorumm kolay gelsin herkese koşudan sona uğrayabilirsem bakarım artık selamlarr sevgiler

ellmacım çok geçmiş olsun bitanem,benimde bikaç gündür kalbimde çarpıntı oluyo,ense kısmındada bi ağrı oluyo sinir bi ağrı,büyük ihtimal benimki de tansiyon yükselmesi dimi,adamlar ne hale getirdi bizi yaa,dert sahibi olduk ya da yaşlandık artıkk güzelim,kulüpte senden sonra ben geliyorum 29'la :hooray::teytey:ilacın varsa al tatlım,ihmal etme kendini a.s.

YAŞLIII ( SEN YAŞLIYSAN BENDE OLURUM YAŞLI DEĞİLİZ BİZ ELLMA HANIM
Yat hadi neyse bayağı keyifliyim galiba gidip koşayımda sevgilimi düşünüp üzüleyim be şendul moduna yapıştım kaçgündür adama da yazık canım :)))

ya bende az önce cok güzel gelismeler oldu desem inanirmisiniz.....
ay tutmayin ben iki göbek atacagim... :dance: :teytey: :dance: :teytey: :dance:
inanmiyorum ya...

canım geçmiş olsun...
üzülme ne olur...
seni çok seviyoruz........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…