neyi anladin canim...
biz ayrilali ati ay oluyor ben artik benden vazgectigini saniyordum...
ama vazgecmemis...
o izmirde ben avusturyada yasiyorum ve ben her sene izmire gittigimde bir tür istedigimiz gibi olmuyordu hic birsey....
ama bu sene olacak cünkü ben akillandim....
ah su zaman hic gecmiyor ama canim benim yaaaaaaaaa cok sevindimmm böyle güzel seyler duymak umut oluyor inan
insahllah istediginiz olur canim benim
canımcım çook sevindim
kk gene hata verdiğinden,ileti atamadım yaa :mymeka:
inşallah hayal ettiğin gibi olur herşey a.s.
içimdeki_sen
çok sevindim ya ne zaman geliyorsun peki izmire darısı bizim başımıza ama benim umudum felan hiç bişeyim kalmadı darısı kızlarımızın başına olsun jelibonumun prıncessimin felan bu arada benim pc yok komşuya indim kulubume bir bakabilirmiyim dedim kızları merak ettim de:jeyyar::roflol:
tesekkür ederim canim...
temmuzda izmirdeyim insallah...
ve bes hafta kalicam...
ne olur öyle deme benim umudum tükeniyordu ama bak simdi hersey degisti...
umudunuzu kaybetmeden inanin mutlu olacaginiza...
İzmir in neresine geleceksin canım??
Sevgilin İzmir in neresinden??
sagol canim...
yeniden nefes aldigimi hissediyorum ve dilerim bu duyguyu hepiniz yasayin.... :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hadi darısı hepimizeeeee böle güzel haberler duyunca kulübümüzün havası deişiyo dimi,umutlu,olumlu bi hava oluyo,zavanacım benimde nokta kadar umudum yok,bu saatten sonra da umudun olması da saçma zaten,o umudu yok etmeye çalışıyorum artık ben,ama herşeye rağmen diyorumki bazen,şimdi tel çalsa açsam o arıyo olsa alo diyen sesini duysam tekrardan. amaa yokk işteee,mucize lazım...ama seven insan hep ummak istiyo. ama bazen de diyorumki,ben yapcağımı yaptım aramızı kötü bırakmamak için msj attım face ekledim o kabul etmedi, eğer birgün geri dönüp de olanlara bi bakarsa,benim açımdan değil kendi yüzünden kötü olduumuzu görür ve ben zeytin dalını uzattığım için belki arar.yatayım bari kızlar,Allahtan "kazasız belasız" (yani aramadan sormadan bişi yapmadan) kritik zamanları geçirdim,en risksiz zaman uykuda olduunuz zaman kızlar, a.s herkese ii geceler yarın görüşürüz a.s.
selam kızlaaarrrr:teytey: kimler var bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?