nankör sevdim ama degmezsin
nankör kiymet nedir bilmezsin
körsün kör seni seveni göremedin
bosver zaten hic hak etmedin :dilcikar: :dance:
ellma döndü ben bayram çocuğu nasılsın buldum topikçiğini bakacam çok teşekkürler bayram dileklerin için yeni açtım pc yi bakıncamda kaç sayfa bu be nasıl okuyacam
ben ellma ya hep ayrıldığımızı yazarım ama ayrı değiliz Allaha çok şükür ; Allah sabır versin herkese valla katlanılır bişey değil gerçekten çoook zor
:)))) aşkzede harikasın ya
çok özledim hem borayı hemde seni çok önemlisin sen benim için bunu bil elmacım
Şekerparem... güzel haberler var galiba :1rolleyes:
Ya biz çok muhtacız güzel haberlere burada...
hosgeldin mint...
yani aslinda hosgelmedin...
ask acisini cekenlere dilerim sadece destek olmak icin yazarsin bu topige...
şimdide bi hissizleştim,töbe töbe hayırlara gele,noluyosa bi ölee bi bölee,ne zaman gidicek bu dengesizlik,bi an kesin kararlı oluyorum bitirmeye,düşüncelerimde net oluyorum,bitti diyorum artık kesinlikle,bi an geliyo herşey tersine dönüyo başlıyorum özlemeye,üzülmeye,düzelir diyceksiniz şimdi ama 5yıldır da böle bu kızlaar 5 yıll,düzelmiyooo
şimdide bi hissizleştim,töbe töbe hayırlara gele,noluyosa bi ölee bi bölee,ne zaman gidicek bu dengesizlik,bi an kesin kararlı oluyorum bitirmeye,düşüncelerimde net oluyorum,bitti diyorum artık kesinlikle,bi an geliyo herşey tersine dönüyo başlıyorum özlemeye,üzülmeye,düzelir diyceksiniz şimdi ama 5yıldır da böle bu kızlaar 5 yıll,düzelmiyooo
evet canım tam da kendisi bildiğimiz 5 yılnasıl beş yıl yanii bildiğimiz beş yıl mı yapma kendine bunu canım ya aşk dengesiz bişey gerçekten de ama buda fazla beşyıldır ayrıysanız kendine iyilik yap algılarını aç etrafa karşı hayat çok kısa bunu hatırlat kendine
ya gercekten 5 yilda cok fazla...
yani sen hayatini erteliyorsun bi nevi...
böyle daha nereye kadar devam edeceksin...
olmuyorsa profesyonel yardim alsana canim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?