Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ellma döndü ben bayram çocuğu nasılsın buldum topikçiğini bakacam çok teşekkürler bayram dileklerin için yeni açtım pc yi bakıncamda kaç sayfa bu be nasıl okuyacam

düsün iste mintcim 400 küsür sayfa ve hepsinde hüzün ve gözyasi var....
dogru ya tekrar barisip mutlu olan varmi bu topicten....

ben ellma ya hep ayrıldığımızı yazarım ama ayrı değiliz Allaha çok şükür ; Allah sabır versin herkese valla katlanılır bişey değil gerçekten çoook zor

nankör sevdim ama degmezsin
nankör kiymet nedir bilmezsin

körsün kör seni seveni göremedin

bosver zaten hic hak etmedin :dilcikar: :dance:

hayat bu bir sana bir bana güler,
birgün herşey tersine döner,
gün gelir de pişman olursun,
beter olursun inşalllaahh
murat başaran'dan inciler :dance:

Ya kızlar bugün ıyıydım bırden aklıma geldı karsıma geldı yüzü ıcımden gıt dıyorum görünme gelme nasıl bıseyse bu aksam oldu yıne ondanmı offffffffff

ellma döndü ben bayram çocuğu nasılsın buldum topikçiğini bakacam çok teşekkürler bayram dileklerin için yeni açtım pc yi bakıncamda kaç sayfa bu be nasıl okuyacam

Canımın içiiiii.....

Kız hoşgeldinnnn...yerimn ben seniii :)
Yav okuma onca sayfayı nasıl okuyacaksın boşver.
Özünde hepsi aşk acısı işte...
Sadece çok doğru bir yerdesin onu bil :) canım benim yaa.
İyiyim ben, sen nasılsın?

Ay ay kızlar... başka bir aşkzede de bu arkadaşımız işte.
Gel kuzum gel, senin ilacın burda a.s

:)))) aşkzede harikasın ya
çok özledim hem borayı hemde seni çok önemlisin sen benim için bunu bil elmacım

ben ellma ya hep ayrıldığımızı yazarım ama ayrı değiliz Allaha çok şükür ; Allah sabır versin herkese valla katlanılır bişey değil gerçekten çoook zor

Şekerparem... güzel haberler var galiba :1rolleyes:
Ya biz çok muhtacız güzel haberlere burada...

:)))) aşkzede harikasın ya
çok özledim hem borayı hemde seni çok önemlisin sen benim için bunu bil elmacım

Canım benim yaa.. biliyorum özlediğini.
Özlemez mi insan. Bak burada senin gibi kıymetli, güzel yürekli, özü sözü bir o kadar çok arkadaşımız var ki.
Hep destek oluyoruz birbirimize.
Kopma burdan.
Ah be gülüm.

Kızlar... Mint benim çok çok sevdiğim bir arkadaşım, burada tanıştık.
Hani... aşk nasıl bir şey, nasıl yaşanır çok iyi bilenlerden biri.
Zor bir ilişkisi var... ama aşığım deyip pes etmeyenlerden o da :)
Canım benim ya.

Şekerparem... güzel haberler var galiba :1rolleyes:
Ya biz çok muhtacız güzel haberlere burada...

yok kızz hep aynı nakarat bildiğin gibi işte cuma konuştuk birazcık öle aynı yani
sen nasılsın noldu seninkiyle durumlar çok merak ettim senide bu arada ?
bayramım iyi geçti ama ağlak bi halde değildim valla sinema,ziyaret felan gezdim gezdim
düşünmemeye çalıştım ( yalan tabi düşündümde oluruna bıraktım )
bide noluyo be bensiz buluşma falan ayarlıyosun küsmeme ramak kaldı valla

hosgeldin mint...
yani aslinda hosgelmedin...
ask acisini cekenlere dilerim sadece destek olmak icin yazarsin bu topige...

şimdide bi hissizleştim,töbe töbe hayırlara gele,noluyosa bi ölee bi bölee,ne zaman gidicek bu dengesizlik,bi an kesin kararlı oluyorum bitirmeye,düşüncelerimde net oluyorum,bitti diyorum artık kesinlikle,bi an geliyo herşey tersine dönüyo başlıyorum özlemeye,üzülmeye,düzelir diyceksiniz şimdi ama 5yıldır da böle bu kızlaar 5 yıll,düzelmiyooo

hosgeldin mint...
yani aslinda hosgelmedin...
ask acisini cekenlere dilerim sadece destek olmak icin yazarsin bu topige...

hoşbulduk arkadaşım ama kelin ilacı olsa başına sürer misali destek olmaya çalışırım elim erdiğince, inşallah herkes için güzel olur herşey hepimiz için başta elmacım sona da sizin için tanımıyorum sizleri ama elmacım diyosa vardır bi bildiği :)

nasıl beş yıl yanii bildiğimiz beş yıl mı yapma kendine bunu canım ya aşk dengesiz bişey gerçekten de ama buda fazla beşyıldır ayrıysanız kendine iyilik yap algılarını aç etrafa karşı hayat çok kısa bunu hatırlat kendine

ya gercekten 5 yilda cok fazla...
yani sen hayatini erteliyorsun bi nevi...
böyle daha nereye kadar devam edeceksin...
olmuyorsa profesyonel yardim alsana canim...

evet canım tam da kendisi bildiğimiz 5 yıl

ya gercekten 5 yilda cok fazla...
yani sen hayatini erteliyorsun bi nevi...
böyle daha nereye kadar devam edeceksin...
olmuyorsa profesyonel yardim alsana canim...

evet canlarım haklısınız,psikiyatristim var,o bile etkisiz kaldı bu konuda, 5yıldır da rahibe gibi yaşamadım kızlar,benimde hayatıma birileri girdi, ancak aradığımı bulamadım onlarda,yine hayal kırıklığı yaşadım,böle olunca unutamadım onu,5yıl süresince de hep kavgalı barışık inişli çıkışlı bi grafik çizdik,sevgili olmasak da çeşitli şekillerde iletişimimiz kesilmedi hep,bundan dolayı unutamadım 5 yıldır.

bilmiyorum ki canım ne denir diyorum ya kelin ilacı olsa diye ; ama tanıdığım ilacı olan bi kel var :)))
oda elmacım ona sormak lazım böle şeyleri ama yinede sen herkeste onu aramaktan vazgeçersen sanki yol alabilirmişsin gibi geldi bana nacizane tabii

Prensesim... hayatını erteleme ya... nolursun yapma... idol yapmışsın onu gözünde ama o doğru biri olsaymış zaten yanında olurdu şu anda. Yapma bunu kendine. Birazcık yol al gözünü seveyim ya...

ya kızlar akıl verin delirecem yoksa erkek arkadaşımla herşey yolunda derken herşey birden tersine döndü ayrı şehirlerdeyiz ya 20 gün önce işinden izne ayrıldı banada hazırlan gelicem senin yanınada dedi sonra telefon geldi canım dün göreve çıktık sbaha kadar denizdedim şimdi yatıcam gece yola çıkıcam onun için yanına gelemicem diye mesaj attı tamam dedimbenneyaptımki bu 20 gün boyunca hiç aramadı arada mesaj çekti en son bayramda mesaj çekti izni yarın bitiyo ama yanına gelirim falan diyede hiç aramadı ve şu anda msnde ve hiç bişey yazmıyo bana senağlama şuan öle bişeyler yazmak istiyorum ki öle okkalı olsun ki yaptığını anlasın yada bitsin beni böyle arada bırakmasın belki konuyu yanlış yere yazdım ama yardım ederseniz sevinirim kızlar lütfenn çok sinirliyim şuan senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…