Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

heee avut kendını oyle olsa bayıla bayıla hesap verirsin
onun bile ayrı bir tadı var bee ey gidim ey ne diyon sen kankaa:roflol:
bağa bak birde herbikeşlere oyle balım malım dion ne ayakkk ben bır sana dıom dayak yicen klava:
al sana hesap soran bir tip:roflol::roflol::roflol:

ya ne üzülüyon güzelım yaa hepsi boş inan bana bnmkide sormuyordu ne oldu sonu hüsran
azcık seven adam hesap sorar nerde bu kız dıye sende onu aramalıydın sormalıydın
bu erkek milletini başı boş bırakmaya gelmez

başdan dizginleri elinde tutacaksın
eğer o haksızsa cezasını vereceksın konusmayacaksın
beni bırakır diye kafana takmayacaksın
bak ablan co ya (co:ben oluyorum) şimdi boyle yapıyorum mutluyum şükür:roflol:

ballı bademmimmm benimmm, kıskanırmışş beniiiii:içelim:

canım benım o aldatma gibi bir hatamda bile neden dememişti.o tarzda bir insandı sorun bendeki başkasında buldun bsyleri demişti ama sürekli çok ilgiliydi bizim durumlar farklı bız ayrılmak zorunda kaldık ama haklısın bunları yapmak gerekiyor.yoksa önünü alamazsın...

:roflol::roflol: çok eğlencelisiniz ya.

hayata senin hikayni biliom kızımm anlatmana gerek yok rahat bir herifle birlilktydinklava:
balımmm semeeemmmmm nikine kurban sende bnmkini gördün kanımca

gördünn balımmm
napıyo sefkilinnn kankaa, anlat bakalım adamı nasıl canından bezdiriyon cadııııı

hayatacım sende hiiiçç takma kafanı rahat adam adam olmazzz, senden bir tane daha gelmeyecek bu dünyaya şekerimm :1closedeyes:

selin cadısıııııı, niye herkes sana selin cadısı diyo diye sordum 30 kere.... ama beni duymadın hiç klava:
neysee... kız gelip gelip burda sevgilim var diye hava basıp durma, benim yok napem vurim mi kendimi (

kız kankaa özlemişim senlen takılmayı
epeydir denk gelemiyodukkk
yaşasınnnnnn kaydirigubbakcemile

tee allahım... ben gelice çil yavrusu gibi dağılıyolar klava:
reyting toplamak için çeşitli yollar deneyeyim bari kaydirigubbakcemile3

walla bilmiyom kı herkez selin cadusu diyor hiç susmuyoum ondan olabilir
fitne fıcur aklım kötü işlere çatıyor ondan olabilirrr:jeyyarlabülür yane:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…