Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

canım bizimkiler öküz oldukları için olmak istemiyorlar kusura bakma biraz ağır oldu ama böyle.
canım aklını oynatacak gibi olma belkide olsa sizin için başka sorunlar çıkcaktı diye düşün.seni engellemiyor ama seninlede olamıyor belkide hayatında farklı sorunlar vardır seni düşünemeyecek kadar yoğundur yada artık sıkılmıştır birşeylerden. konuşmanızda bencede olumsuz yada olumlu birşey yok bariz bir şeklide arkadaşça konuşmuş,sende arkadaşım de inan çıldırır ve noluyoruz ya olur : )
hem Allah hiçbir dağına kaldıramayacağı karı vermezmiş bunu bu sabah duydum vede çok doğru bir söz zaman canım yanlızca zaman bekle dur .

kızlar herkese günaydın hihoyyythihoyyyt
bugün cuma haftanın son iş günü bitti bu haftadahihoyyythihoyyyt

sen nasılsın hayatacım, varmı bir gelişme
aradınmı eski sevgilini neden öyle konuştuğunu sormak için, umarım aramamışsındır canım

aradım canım.dün ben öyle birşey söylemedim ağzı olan konuşuyor sen beni hiç tanımadın mı 3yılda,ablam hakkında istemediğim birşeyi sana nasıl yaparım ben arar sorarım onu nasıl böyle birşey söylemiş,ona kim söylemiş diye dedi.
neymiş efendim ben onu birkaç kişiyle tanıştırmıştım.işle ilgili falan.onlardan birisi benim abim gibi olan birisi onun dayısının müdürüymüş,tesadüfen dayısını almaya gittiğinde görmüş adam yerine koymamışmış onu.sen kendi ayaklarının üstünde güçlü durabiliyorsun ben duramıyorum.ev almak falan istiyorum ama maddi durum bozuk,hem sana istediğin hayatı veremeyeceğin kadar pasif biriyim ben buyuzden ayrıldık ama böyle birşey demedim dememde asla falan dedi.ama böyle şeyler olacaktır biz insanlarız gipta ettiği çiftik çıkarken sorun bulamadılar şimdi yaşatcaklar banada neler geliyor ama inanmıyorum geçiyorum dedi ve bitti konuşma.

sorunsuz bir konuşma olduğu için çok sevindim canım,
en azından için içini yemeyecek bundan sonra,
gönlün rahat olsun artık aranızdaki sorunlarıda çok fazla düşünme tatlım, herşey olacağına varır :teselli:

aynen canım öyle içim içimi yemeyecek çok şükür.ama insanlar garipler.
ve anlamıyorum beni ilah falan zannediyor ama ben daha management traineeyim.kendisi kaç yıldır çalışıyor ve kendi fabrikaları var garip bir durum.

allahım haftayı bitiriyoruz çok şüküüüüüüüüüüüür :teytey:
her hafta böyle çabucak geçsin hihoyyyt hihoyyyt

günaydınlar..... hayırlı cumalar..... a.s.

gönüllerin modu canımcım hoşgeldin

evet keşke her hafta böyle geçse ne çok tatil yaptık bu hafta

:teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::dance::dance:hihoyyythihoyyyt

23 nisan tatili
1 mayıs tatili
19 mayıs tatili derken bittiiii senağlama
iyiydik böylee 4 gün çalıştık haftada ama arkası yok uzun bir süreee -tatlicadiarzu-

birtek 1 mayıs haftası 4 gün çalıştım diğer tatillerde cumayı ve pazartesiyi bağlayıp 3 gün çalıştım ama dediğin gibi bitti :çok üzgünüm:
ama üzülmeyelim bakalım neler çıkar hem yıllık izinler geldi :sm_cool::sm_cool:

hayata canım sakın bir konuşma olmuş aradığın iyi olmuş
sm sen ne ile meşgulsun yıllık izin çok olan bir yermiş bende gelim bari burda yokta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…