Benimkine..kime ihtiyacın var kız noluyo
canım arada banada olur insan bazen kendini yalnız hissedince onu araıyor ona ihtiyacın var sanıyor ama yok düşün yokkende sen mutluydun arada insana bir duygusallık çöküyor birde herşey üst üste gelir ama birkaç gün sonra bişiyciğin kalmazkızlar çok zor ve ciddi kararlar almam gereken bi dönemdeyim.ben avukatım.yaklaşık bir senedir evdeyim.hakimlik sınavına girdim iki tane.ikiside olmadı.dün açıklandı bi tanesi.artık bende bıraktım sınav işini falan.kısmetimde yok sanırım.avukatlığa devam edeceğim fakat nerde nasıl bilmiyorum.nerelere gideceğim bilmiyorum.üzerimde aileminde baskısı var.karar vermek zorundayım bişeylere.yani burdan tam anlatamıyorum herşeyi.dün iyiydim ama bugün değilim.hayatımda hiç birşey yolunda gitmiyor.hah sağlık var diyorum ama üzüntü stresten sağlıkta gidiyor.ben zaten yapı olarak çok hassas duygusal biriyim.benimkine evet çok ihtiyacım var, beni terkedip gidene...bi arasa bi moral verse öyle mutlu olurdum ki...fakat nerdeyse 4 aydır aramıyor şimdi mi arayacak...hemde ona en çok ihtiyacım olduğu anda...neyse işte kızlar kısaca bu şekilde.yoksa tam anlatamıyorum içimdekileri hislerimi sıkıntılarımı...
Kızlar çok zor ve ciddi kararlar almam gereken bi dönemdeyim.Ben avukatım.Yaklaşık bir senedir evdeyim.Hakimlik sınavına girdim iki tane.İkiside olmadı.Dün açıklandı bi tanesi.Artık bende bıraktım sınav işini falan.Kısmetimde yok sanırım.Avukatlığa devam edeceğim fakat nerde nasıl bilmiyorum.Nerelere gideceğim bilmiyorum.Üzerimde aileminde baskısı var.Karar vermek zorundayım bişeylere.Yani burdan tam anlatamıyorum herşeyi.Dün iyiydim ama bugün değilim.Hayatımda hiç birşey yolunda gitmiyor.Hah sağlık var diyorum ama üzüntü stresten sağlıkta gidiyor.Ben zaten yapı olarak çok hassas duygusal biriyim.Benimkine evet çok ihtiyacım var, beni terkedip gidene...Bi arasa bi moral verse öyle mutlu olurdum ki...Fakat nerdeyse 4 aydır aramıyor şimdi mi arayacak...Hemde ona en çok ihtiyacım olduğu anda...Neyse işte kızlar kısaca bu şekilde.Yoksa tam anlatamıyorum içimdekileri hislerimi sıkıntılarımı...
Böcüküm Umudum haklısınız ama ya ben çok mu hayalperestim bilmiyorum.
Mesela şimdi Ankara'dan ben %90 gideceğim.Bu İstanbul'da olabilir Ege ya da Akdeniz'de bir yerde.Fakat bunu düşünürken bile hayatımı kurmayı düşünürken bile hep onu düşünüyorum.Çünkü onunla olmak istiyorum.Sanki başka bi şehire gidersem ondan daha da uzaklaşacakmışım gibi, hep ona yakın olmak ister gibi...Kısacası ben şimdi bi düzen kurmak zorundayım ama onsuz onu düşünmeden kurmak karar almak çok çok zor geliyor,acı veriyor sanki.Ne bielyim bilmiyorum ne kadar anlatabildim.
İşte benim hatam halen onu hayatımdan çıkaramamak.Zaman herşeyin ilacıydı güya.Zaman geçtikçe ben daha kötü oluyorum sanki.Nerde mutlu olacağımı şuan içinde kestiremiyorum.Zaten çokta acele etmeyeceğim.Fakat ben onunla çok mutlu olurdum, çok mutluydum çünküsırnaşık şey Neyse canım çok teşekkür ederim sanada canım benima.s.anlatmaya çalışmana gerek yok ki canım...biz anlıyoruz zaten...
ama biliyorsun ki hayat çok tuhaf ; ne zaman ne olacağı belli değil... sen şu an senin için en uygun olacak bir yere karar ver ; en doğrusu bu... bakalım hayat seni nerelere sürükleyecek... ya da mekan değil de yapabileceğin iş olarak bak; acaba hangi şehirler sana uygun şartları sağlayacak... ve onu düşünerek düzen kurma derim... o hayatında olsaydı da şimdi onu düşünerek düzen kurmaman daha doğru olurdu zaten... önemli olan senin memnuniyet duyduğun bir yerde uygun şartlarda iş sahibi olman...yerimseniben
müşterim var benim... ara ara kaçıp gelmeye çalışırım...a.s.
Kızlar çok zor ve ciddi kararlar almam gereken bi dönemdeyim.Ben avukatım.Yaklaşık bir senedir evdeyim.Hakimlik sınavına girdim iki tane.İkiside olmadı.Dün açıklandı bi tanesi.Artık bende bıraktım sınav işini falan.Kısmetimde yok sanırım.Avukatlığa devam edeceğim fakat nerde nasıl bilmiyorum.Nerelere gideceğim bilmiyorum.Üzerimde aileminde baskısı var.Karar vermek zorundayım bişeylere.Yani burdan tam anlatamıyorum herşeyi.Dün iyiydim ama bugün değilim.Hayatımda hiç birşey yolunda gitmiyor.Hah sağlık var diyorum ama üzüntü stresten sağlıkta gidiyor.Ben zaten yapı olarak çok hassas duygusal biriyim.Benimkine evet çok ihtiyacım var, beni terkedip gidene...Bi arasa bi moral verse öyle mutlu olurdum ki...Fakat nerdeyse 4 aydır aramıyor şimdi mi arayacak...Hemde ona en çok ihtiyacım olduğu anda...Neyse işte kızlar kısaca bu şekilde.Yoksa tam anlatamıyorum içimdekileri hislerimi sıkıntılarımı...
Dur daha senin okulu bitireli ne kadar oldu ki...aynı dert bendede varr yaaa boş gezenin boş kalfasıyım ben resmen:S
Teklif geldi ama Ankara'da.Ben Ankara'da kalmak istemiyorum ki.Ne bileyim kızlar işte karmakarışık bi haldeyim.Gerçekten yorum yapanlar haklı galiba.2009 bana kötü geldi.28 yaşındayım ama daha ailemden başka hayata tutunacak hiç bir dalım yok.
Benim içinde öyle.Hiç birşey olmasa bile o vardı.Ona o kadar güvenmeseydim bu kadar sevemezdim.Bilemiyorum şuan gerçekten herşey çok boş geliyor.Emek verdiğim herşey beni hayal kırıklığına uğrattı.Genel olarak hayata aşka karşı bi güvensizlik oluştu bende.canım :teselli: hayatta tutunacak dalımız vardı aslında sadece yanlış bir daldı kırıldı o kadar...çok güvendik ben mesela tek çocuk olduğum için hep yalnız kalma korkum var.""Hep yanında olucam bundan sonra hiç yalnız kalmayacaksın iş de önemli değil ben varım herşeyin üstesinden geliriz"" diyen adam bıraktı gitti.ben şimdi napim güvenmiştim bi kere tabiki üzülücem şuan ailemden başka kimsem yok daha doğrusu hayatta bi şekilde yalnızız.ama gün gelicek inşallah bizimde en azından sırtımızı dayayabileceğimiz sabah yanında uyanmaktan mutlu olacağmız bize her anlamda destek verecek bırakıp gitmeyecek bir eşimiz olucak.bizde onun yanında olucaz.sen şimdi o zaman sahip olduğın desteği arıyorsun senağlama
Benim içinde öyle.Hiç birşey olmasa bile o vardı.Ona o kadar güvenmeseydim bu kadar sevemezdim.Bilemiyorum şuan gerçekten herşey çok boş geliyor.Emek verdiğim herşey beni hayal kırıklığına uğrattı.Genel olarak hayata aşka karşı bi güvensizlik oluştu bende.
çabalarının olmaması ötesinde canım hayatlarına devam ediyorlar.kendim için konuşuyorum adam mutlu yani msnden silmeden önce ben gülen suratlar falan koyuyordu, biliyorsun yeni kız arkadaşıda var..yani devam etmekle kalmıyor aynı zamanda mutlu.ben napıyorum burda her gün kahır mektubu yazıyorum yani seni bilemicem ama içimde sevgiyle karışık nefret var birazda.nasıl siler onca seneyi ve hayatına devam eder diyorum.ama allah büyük bugün olmasada yarın bir şekilde allahından bulacak benim çektiğim üzüntülerin hesabını verecek.buna inanmazsam haklı adaletin olduğuna o zman daha bunalım yapıyorsun yaptığı yanına kar kalmış gibi hissediyorsun.onun için benim tek yaptığım dua atmek.diyorum allhım dayanma gücü ver beni hayata bağla mutlu olmam için yardım et diyorum.kendimi düşünmem gerekiyor şuan belki dediğim bencilce gelebilir ama kendimize dönmezsek canım sağlığımızı gerçekten yitiricez.ben kilo veriyorum annem paso kızıyor şuan .işin garibi yemek de yiyorum.:1no2: şuan onu düşünmeği tabiki bi anda kesemem ama hayata devam etmeyizYani baksana onların hiçbir çabası yok bizler için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?