Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

yok arada lazım öyle sert usluplar bize... :)

ıyı olcam ebrucum kızlar teşekkür ederim.
sorumluluk alcam bugün 3te gittim yeni depoya çocuk gibiydim bir sürü şey hazırladım uygulayacagım .mutluyum.çalışmak bana ilaç gibi gelecek.kafayı yemek üzereydim çünkü.

.................................

Son düzenleyen: Moderatör:
............................

Son düzenleyen: Moderatör:
bel_sel cim çok sevindm senn adına keşki bnmkide kesin dönüş yapabilise ( her seferinde aynı şeyi yapıyor uzaklaşıyor off

canım yazdıkların çok anlamlı, ben bugün sanırım doğru yaptım doğum günüydü ve kutlamadım ama içim ezildi yani hala ezilioo ağlıyıp duruyorum ama yaptım

ben benimkini aradım açmadı açmayıncada mesaj çektim kendimi resmen salak konumuna düşürdüm boşuna dememişler kekin sirke köpüne zarardır diye

Mrb kizlar yaa acayip kotuyum moralsizlik var, dun enfeksyonumun neticesini aldim jinekolog urolojiye gonderdi ayin 20 sinde ince arastirma yapicaklar, jinekolog idrar yollarinda politen supeleniyor yani kist gibi birsey çok korkuyorum tamda izine gidicektim o da ertelendi.
Umarim kotu birsey çikmaz kizlar, ben kotu gunlerinde çok mehmetin yaninda oldum, oyle simdi ona ihtiyacim var ki moral vermesine senağlamasenağlama
Bi yandan durumumu anlatmak istiyorum bi yandan istemiyorum :çok üzgünüm:

canım çok geçmiş olsun korkma dua et canım önemli bişiy yoktur belki insan yanında birini arıyor ama yanında olması gereken o yok demekki unutmuşlar bizi biz varız sen anlat

cnm benim çok saol umarim birsey yoktur kaç aydir kanamam oluyor ihmal ettim gitmek istemedim korkumdan, simdi de bu duruma geldim iste :=((
Ama gerçekten insan sevdigini ariyor yaninda soylesemde zaten vicdansiz olan kisiye ne yarar

ben benimkini aradım açmadı açmayıncada mesaj çektim kendimi resmen salak konumuna düşürdüm boşuna dememişler kekin sirke köpüne zarardır diye

canım neden böle bi karar aldın hani ne olduda gerçi bnde böle bi karar alıp msj çektim ama yanıt aldım..belki müsait değildir yazamamştr tatlım:1hug:

cnm benim çok saol umarim birsey yoktur kaç aydir kanamam oluyor ihmal ettim gitmek istemedim korkumdan, simdi de bu duruma geldim iste :=((
Ama gerçekten insan sevdigini ariyor yaninda soylesemde zaten vicdansiz olan kisiye ne yarar

kuuzm geçmiş olsun ihmal etme öle seyler ihmale gelmez hit doktora kntrl ol.. bol bol da dua et ins ii seyler çıkar tatlımkaydirigubbakcemile5

içini ferah tut inş birşey çıkmaz
canım neden böle bi karar aldın hani ne olduda gerçi bnde böle bi karar alıp msj çektim ama yanıt aldım..belki müsait değildir yazamamştr tatlım:1hug:
benimki yanıt falan vermez hiç o an sesini duymak istedim açmayıncada yazdım mesajı ağzıma geleni benimki nişanlı bişiy yazamaz

benimki yanıt falan vermez hiç o an sesini duymak istedim açmayıncada yazdım mesajı ağzıma geleni benimki nişanlı bişiy yazamaz

nişanlımı bilmiyordum..yani aslında kırılmanı istemem ama nişanlı biriniş aramk sence doğru olurmu?? bu bnm fikrim üzülne taraf yine sen olursun çnkü keşki yapmasaydın ama olsun bi daha yapma canm üzülme daha fazlda:teselli:

ay kizlar simdi bende mail atmak istiyorum :=(( ama yanlis olur
umudum dur biraz belki yanit alirsin belli olmaz
yllkacim çok tsk ederim cnm benim ins duzelir dedigin gibi, rabbim buyuk bunada sukur ne kotulukler var daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…