Çok teşekkür ederim kızlar..Uslubum biraz sert olmuş ama burda üzülen sizleri görünce aklıma kendim geldim mirmirmirmir kendimize duygularımıza hakim olamadıkca onlarda havaya giriyorlar haklı olarak.. üzülsenizde kendi içinize gömülün hissettirmeyin..diyorum ...
_gidenin önüne dikilmek çoğu zaman,sizi ezip geçmesine seyirci kalmak hatta buna kendiniz sebep olmaktan başka bir işe yaramaz..
_gittimi?arkasını döndümü?işte o an sizde yok olacaksınız.bilecek bunu!..en azından -mış gibi yapacaksınız, inanacak!
_belli,belirsiz yarım yürekmi konuşuyor?siz silip atıyorum diyeceksiniz!
_kürkcü dükkanım 7/24 online rahatlığı hissetmeyecek,hissettirmeyeceksiniz!.
_döndümü?bu kez siz ona karşı yarım yürek olacaksınız o öyle görecek,bilecek bu tek şans elde etmesi zor olacak,kaybetmemesi gerektiğini bilecek!
Acıdan sürünsenizde,bunları yapamam demeyecek,dediğim gibi - mış gibi yapacaksınız!..
İşte o zaman yaşanan sevgi gerçekse siz kazanırsınız..İşe yaramadıysa bilinki zatn ne ortak yaşanan bir gerçek var,ne üzülmeniz gereken bir kişi ve aşk var!..
İçiniz rahat yola çıkabilirsiniz!..
ben benimkini aradım açmadı açmayıncada mesaj çektim kendimi resmen salak konumuna düşürdüm boşuna dememişler kekin sirke köpüne zarardır diye
cnm benim çok saol umarim birsey yoktur kaç aydir kanamam oluyor ihmal ettim gitmek istemedim korkumdan, simdi de bu duruma geldim iste :=((
Ama gerçekten insan sevdigini ariyor yaninda soylesemde zaten vicdansiz olan kisiye ne yarar
içini ferah tut inş birşey çıkmazcnm benim çok saol umarim birsey yoktur kaç aydir kanamam oluyor ihmal ettim gitmek istemedim korkumdan, simdi de bu duruma geldim iste :=((
Ama gerçekten insan sevdigini ariyor yaninda soylesemde zaten vicdansiz olan kisiye ne yarar
benimki yanıt falan vermez hiç o an sesini duymak istedim açmayıncada yazdım mesajı ağzıma geleni benimki nişanlı bişiy yazamazcanım neden böle bi karar aldın hani ne olduda gerçi bnde böle bi karar alıp msj çektim ama yanıt aldım..belki müsait değildir yazamamştr tatlım:1hug:
benimki yanıt falan vermez hiç o an sesini duymak istedim açmayıncada yazdım mesajı ağzıma geleni benimki nişanlı bişiy yazamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?