Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ay kizlar simdi bende mail atmak istiyorum :=(( ama yanlis olur
umudum dur biraz belki yanit alirsin belli olmaz
yllkacim çok tsk ederim cnm benim ins duzelir dedigin gibi, rabbim buyuk bunada sukur ne kotulukler var daha

rica ederim cnm inş düzelicek kötü bişey yok ne hastalıklar rahatsızlıklar war sen şükret allahına:1hug:

doğru değil:)keşke demem o an öyle aklımdan geçti yaptım zaten açmadı açmazda cesareti yok ben ona ne yazarsam yazım asla cevap vermiyor yarabbi şükür diyo üzülmeme kin duymamı bilmiyorum bana baskı yapıyordu evlenmek için şimdi kızla seneye düğünü var ben hazmedemedim arada geliyorlar aklımda kalacağını hesabını sorim dedim açmadı

yllkacim çok tsk ederim cnm benim ins duzelir dedigin gibi, rabbim buyuk bunada sukur ne kotulukler var daha
omu asla yanıt vermez en son aralıkta konuşmuştuk o zamandan beri asla mesaj yazmadı yazmazda elacık pişman olacaksan atma

geçmiş olsun canım, inşallah önemli bişe çıkmaz...

Kuzular içinizde kalmasın istediğinizi yapın, ayrılırkende yaptık zaten şimdide yapalım daha ne kadar gururumuzu kırabilir kendimizi küçük düşürebilirsek düşürelim nasıl olsa bizden adam olmaz mutlu da olamayacaz dünyada onlardan başka erkek de yok zaten biz onlara müebbet mahkumuz.o kadar acizizki, adamların umurunda olmasakda yapalım ne kaybetcez ki zaten herşeyi kaybetmedik mi, biraz daha kaybedelim nolcakklava:
elacık seni anlıyorum bundan 2 ay önce babam bi operasyon geçirdi bende o zaman keşke yanımda olsa dedim sonra kendim hastanede geberirken yine yanımda olsun dedm bi yandan onun yüzünden hastanedeyim bi yandan yanımda olsun diyorum bi yandan allahından bulsun diye sayıyorum, dün gece gördünüz yazdıklarımı dibi vurdum birkez daha...ama mesaj atmadım, ağlamaktan yüzüm şişti ellerim sinirden uyuştu ama bunları onun bilmesine gerek yok şunu anlamam lazım artık onun hayatında yerim yokkk,ya biraz gerçekçi olun düşünün.tamam üzülün ağlayın yırtın kendinizi ama onlar bir şey yapmadıktan sonra bu durum değişmez, biz herşeyi fazlasıyla yaptık,şimdi bu yazıyla itici olduğumun farkındayım ama gerçek buu :1shok:

kızlar merhabaa.s.
kulüpten bilenler bilir,ben eski sevgilimden hbr almamak için en yakın çocukluk arkadaşımı kırmıştım beni bidaha arama demiştim, 7 aydan beridirde görüşmüyoduk
ama üzülüyodum içten içe kendimi suçlu hissediyodum ama o zaman bana ailesinin kız bulduğundan falan bahsetmişti evleneceğinden bahsetmişti o anda o bunalımla çıkın gidin hayatımdan demiştim,
bugün bana msn.den yazdı barıştık bayağı özlemişim arkadaşımı o da zor durumdaymış iyi oldu konuştuğumuz yarında görüşücez.
bu arada laf arasında geçti benimkinin annesi bi beddua etmişti oğlum seni üzenlerin yuvası olmasın demişti, benimde şansım kısmetim falan açık deil ya arkadaşıma dedim bak bitürlü yuvam olmuyo anne bedduası aldım galiba falan dedim onunda olmuyo evlenemiyo dedi,evlenemesin daha beter olsun bana yaşattığı acılar boynunda:a015:

valla repi haketti bu yazı ama ne yazıkki sana rep verdiğim için tekrar veremedim,işte kesinlikle altın kurallar bunlar arkadaşlarhihoyyyt

allalaaallaaaa nerde herkes tek başıma kaldımmm çenebazıımmm nilimm fibritimmmsenağlama
Tatlıııımmm ben şimdi girdim okudum.Gerçekten arkadaşınla barışmana çok sevindim canım.Gerçekten güzel olmuş.Hem şu 3 kuruşluk dünyada küs kalmanın ne anlamı var ki...Bu arada canım sen üzdün mü seninkinide onun bedduasını alasın?Yani anne bedduası diyorsun ama eğer hak edecek birşey yapmadıysan beddua tutmaz canım.Rahat ol sen.Fakat onun evlenememesi normaldi,evlense bile mutlu olamazdı zaten.

Canııım ne itici olması tatlım.Söylediklerin gayet mantıklı ve doğru canım.Biz istersek çok afedersiniz bi yerlerimizi yırtalım yani yinede durum değişmez.

kizlarr birsey diyecegim, ben bundan 2.5 ay once arkadasimin araciyla biriyle tanistim, hergun konusuyoruz ama hic daha ne tel istedi ne de cam. 1 sefer açmistik birbirimize o da donup duruyordu.
Simdi mehmeten umudum yok ama oglan baya yakin davraniyor bana ve izine gittigimde gorusucegiz allah nasip ederse, neten tanismayi sevmem ama bu arkadasimin tanidigi olunca guven geldi açikçasi.
Birsey diyecegim ben kendimden maile ona telimi versem acaba kotu dusunulur mu ?

:roflol:Bende benimkiyle böyle tanışmıştım yani arkadaşımın aracılığıyla.Tabi böyle olunca insan daha rahat oluyo bi bakıma.Sen istemeden pat diye mi vereceksin telini?Yani o istemediği sürece bence verme derim ama bilemiyorum.

ama oyle birsey var ki sinavlar basliyor 27 hazirana kadar konusamicagim onunla girmicek msne, o yuzden hbr almak için dusundum oyle

olmaz olsun cüzdanımda milyonlar
kalbimde sevgin oldukçaaa
zenginlik mal mülk para neye yarar
yanımda sen olmayınca

bazen neşe bazen keder
hayat böyle geçip gider
tatlı günler acı günler
bir yastıkta hep beraber

altın gümüş pırlanta zümrüt sedef yakutla
kim mutlu olmuş dünyada
bir tek içten gülüş bir tatlı söz
bir öpüş sevdalı bir tek bakış yeter banaaaa kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…