ay kizlar simdi bende mail atmak istiyorum :=(( ama yanlis olur
umudum dur biraz belki yanit alirsin belli olmaz
yllkacim çok tsk ederim cnm benim ins duzelir dedigin gibi, rabbim buyuk bunada sukur ne kotulukler var daha
doğru değil:)keşke demem o an öyle aklımdan geçti yaptım zaten açmadı açmazda cesareti yok ben ona ne yazarsam yazım asla cevap vermiyor yarabbi şükür diyo üzülmeme kin duymamı bilmiyorum bana baskı yapıyordu evlenmek için şimdi kızla seneye düğünü var ben hazmedemedim arada geliyorlar aklımda kalacağını hesabını sorim dedim açmadınişanlımı bilmiyordum..yani aslında kırılmanı istemem ama nişanlı biriniş aramk sence doğru olurmu?? bu bnm fikrim üzülne taraf yine sen olursun çnkü keşki yapmasaydın ama olsun bi daha yapma canm üzülme daha fazlda:teselli:
omu asla yanıt vermez en son aralıkta konuşmuştuk o zamandan beri asla mesaj yazmadı yazmazda elacık pişman olacaksan atmaay kizlar simdi bende mail atmak istiyorum :=(( ama yanlis olur
yllkacim çok tsk ederim cnm benim ins duzelir dedigin gibi, rabbim buyuk bunada sukur ne kotulukler var daha
Mrb kizlar yaa acayip kotuyum moralsizlik var, dun enfeksyonumun neticesini aldim jinekolog urolojiye gonderdi ayin 20 sinde ince arastirma yapicaklar, jinekolog idrar yollarinda politen supeleniyor yani kist gibi birsey çok korkuyorum tamda izine gidicektim o da ertelendi.
Umarim kotu birsey çikmaz kizlar, ben kotu gunlerinde çok mehmetin yaninda oldum, oyle simdi ona ihtiyacim var ki moral vermesine senağlamasenağlama
Bi yandan durumumu anlatmak istiyorum bi yandan istemiyorum :çok üzgünüm:
ay kizlar simdi bende mail atmak istiyorum :=(( ama yanlis olur
doğru değil:)keşke demem o an öyle aklımdan geçti yaptım zaten açmadı açmazda cesareti yok ben ona ne yazarsam yazım asla cevap vermiyor yarabbi şükür diyo üzülmeme kin duymamı bilmiyorum bana baskı yapıyordu evlenmek için şimdi kızla seneye düğünü var ben hazmedemedim arada geliyorlar aklımda kalacağını hesabını sorim dedim açmadı
omu asla yanıt vermez en son aralıkta konuşmuştuk o zamandan beri asla mesaj yazmadı yazmazda elacık pişman olacaksan atma
_gidenin önüne dikilmek çoğu zaman,sizi ezip geçmesine seyirci kalmak hatta buna kendiniz sebep olmaktan başka bir işe yaramaz..
_gittimi?arkasını döndümü?işte o an sizde yok olacaksınız.bilecek bunu!..en azından -mış gibi yapacaksınız, inanacak!
_belli,belirsiz yarım yürekmi konuşuyor?siz silip atıyorum diyeceksiniz!
_kürkcü dükkanım 7/24 online rahatlığı hissetmeyecek,hissettirmeyeceksiniz!.
_döndümü?bu kez siz ona karşı yarım yürek olacaksınız o öyle görecek,bilecek bu tek şans elde etmesi zor olacak,kaybetmemesi gerektiğini bilecek!
Acıdan sürünsenizde,bunları yapamam demeyecek,dediğim gibi - mış gibi yapacaksınız!..
İşte o zaman yaşanan sevgi gerçekse siz kazanırsınız..İşe yaramadıysa bilinki zatn ne ortak yaşanan bir gerçek var,ne üzülmeniz gereken bir kişi ve aşk var!..
İçiniz rahat yola çıkabilirsiniz!..
Tatlıııımmm ben şimdi girdim okudum.Gerçekten arkadaşınla barışmana çok sevindim canım.Gerçekten güzel olmuş.Hem şu 3 kuruşluk dünyada küs kalmanın ne anlamı var ki...Bu arada canım sen üzdün mü seninkinide onun bedduasını alasın?Yani anne bedduası diyorsun ama eğer hak edecek birşey yapmadıysan beddua tutmaz canım.Rahat ol sen.Fakat onun evlenememesi normaldi,evlense bile mutlu olamazdı zaten.allalaaallaaaa nerde herkes tek başıma kaldımmm çenebazıımmm nilimm fibritimmmsenağlama
Canııım ne itici olması tatlım.Söylediklerin gayet mantıklı ve doğru canım.Biz istersek çok afedersiniz bi yerlerimizi yırtalım yani yinede durum değişmez.ya biraz gerçekçi olun düşünün.tamam üzülün ağlayın yırtın kendinizi ama onlar bir şey yapmadıktan sonra bu durum değişmez, biz herşeyi fazlasıyla yaptık,şimdi bu yazıyla itici olduğumun farkındayım ama gerçek buu :1shok:
:roflol:Bende benimkiyle böyle tanışmıştım yani arkadaşımın aracılığıyla.Tabi böyle olunca insan daha rahat oluyo bi bakıma.Sen istemeden pat diye mi vereceksin telini?Yani o istemediği sürece bence verme derim ama bilemiyorum.kizlarr birsey diyecegim, ben bundan 2.5 ay once arkadasimin araciyla biriyle tanistim, hergun konusuyoruz ama hic daha ne tel istedi ne de cam. 1 sefer açmistik birbirimize o da donup duruyordu.
Simdi mehmeten umudum yok ama oglan baya yakin davraniyor bana ve izine gittigimde gorusucegiz allah nasip ederse, neten tanismayi sevmem ama bu arkadasimin tanidigi olunca guven geldi açikçasi.
Birsey diyecegim ben kendimden maile ona telimi versem acaba kotu dusunulur mu ?
ama şimdi bu benim telefon numaram diye vermen ne bileyim basitlik değil ama hoş olmaz sanki yaa...ama oyle birsey var ki sinavlar basliyor 27 hazirana kadar konusamicagim onunla girmicek msne, o yuzden hbr almak için dusundum oyle
Ayy canım çok sıkılıyor akşam akşam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?