bocuk bu ara favorım o sarkı benım ya cok harıka ama sadece harıka yanı:)))
bıse ıfade ettıgı falan yok...
bana da bişe ifade etmiyor tatlım ... hani olur da bir gün ederse buna benzer cümleler geçeceğine eminim sadece... ondan beğendim galiba şarkıyı ... ama acıtmıyor bu şarkı...
sendeki acı neden azalmıyor yllka biliyor musun ;
ilk ayrıldığınızda sen ayrılığı kabullenmedin çünkü... hep geri döenecek diye umudun vardı... o umut varken yüzünü görmesen ; sesini duymasan da çok canın acımıyor... ama bir süre sonra farkediyorsun ki kimse gelmiyor ve o zaman canın daha çok canıyor... ilkinden daha çok ...
ama sonra bu farkındalıkla yaşamaya başlayınca acı azalıyor...
hazır maske almıştım canım... ısırgan özlü killi bişi ...
bu arada sen nasılsın ? dün nilimle dertleşmişsiniz azcık ... :)
_gidenin önüne dikilmek çoğu zaman,sizi ezip geçmesine seyirci kalmak hatta buna kendiniz sebep olmaktan başka bir işe yaramaz..
_gittimi?arkasını döndümü?işte o an sizde yok olacaksınız.bilecek bunu!..en azından -mış gibi yapacaksınız, inanacak!
_belli,belirsiz yarım yürekmi konuşuyor?siz silip atıyorum diyeceksiniz!
_kürkcü dükkanım 7/24 online rahatlığı hissetmeyecek,hissettirmeyeceksiniz!.
_döndümü?bu kez siz ona karşı yarım yürek olacaksınız o öyle görecek,bilecek bu tek şans elde etmesi zor olacak,kaybetmemesi gerektiğini bilecek!
Acıdan sürünsenizde,bunları yapamam demeyecek,dediğim gibi - mış gibi yapacaksınız!..
İşte o zaman yaşanan sevgi gerçekse siz kazanırsınız..İşe yaramadıysa bilinki zatn ne ortak yaşanan bir gerçek var,ne üzülmeniz gereken bir kişi ve aşk var!..
İçiniz rahat yola çıkabilirsiniz!..
Hımm peki memnun musun canım
Ewt dün nil ile konuştuk sağolsun dinledi beni.
dılaycım senın hakkndada hayırlısı olsun canım uzuldum okuyunca ya
küçük böcük öfkeliydim! ..diyelim ..neyseki bizimki kesin dönüş yaptı nişanlıyız düğüne 2 ay kaldı..darısı tüm hakedenlere... :Saruboceq:
ebrucum iyisin sen evet iyisin :)))
ıyıyım dımı ıyıyımhihoyyyt
aferın banaaaasositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?