Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kızlar kendinize bir iyilik yapın ve bu acının geçmeyeceğini artık söylemeyin...

geçiyor o acı ... azalıyor ... özlem devam ediyor , sevgi devam ediyor ama acı geçiyor...
sonra o özlem bir sevgiliye özlem oluyor ... ben bu aşamaya daha gelemedim ama gelince onun da detaylarını veririm size... :)

yani demek istediğim kendinize eziyet etmeyin... iyi olmak isteyin... mutlu olmak isteyin...

zaten bir süre sonra onsuz da kahkahalar atabileceğinizi keşfedeceksiniz... benden daha iyi bildiğinize de eminim ...

bocuk bu ara favorım o sarkı benım ya cok harıka ama sadece harıka yanı:)))
bıse ıfade ettıgı falan yok...

bana da bişe ifade etmiyor tatlım ... hani olur da bir gün ederse buna benzer cümleler geçeceğine eminim sadece... ondan beğendim galiba şarkıyı ... ama acıtmıyor bu şarkı...

yok böcüküm geçmiyor.. ben ayrıldğımda bile bu kadar üzülmedim ama şimdi daha çok üzülüyorum dualar ediyorum yalwarıyorum allah ama zamanımı war yoksa hayrsız birimi bilmiyorum hayrsız olsa 3 buçuk yıl nası devam etsin ya bilmiyorum kafam çok karışık ya istemiyrsan bni görüşelim ddğimde neden cwp atmıyor ne yapmaya çalışıyor bu çocuk nefret edicem artık ondan bu gidişte...

sendeki acı neden azalmıyor yllka biliyor musun ;

ilk ayrıldığınızda sen ayrılığı kabullenmedin çünkü... hep geri döenecek diye umudun vardı... o umut varken yüzünü görmesen ; sesini duymasan da çok canın acımıyor... ama bir süre sonra farkediyorsun ki kimse gelmiyor ve o zaman canın daha çok canıyor... ilkinden daha çok ...

ama sonra bu farkındalıkla yaşamaya başlayınca acı azalıyor...

iide cnm görüşelim demiştim bn buna çok önceden ayrıldıktan 2 hafta snra falan istemiyorum dedi anında msjlaşıyorduk hayır dedi şimdi hiç bişey demiyor.. desinki istemiyorum neden yanıtsız bırakıo sorularımı kızın birinden tekme yedi daha ne istiyor ki lanet şey

bana da bişe ifade etmiyor tatlım ... hani olur da bir gün ederse buna benzer cümleler geçeceğine eminim sadece... ondan beğendim galiba şarkıyı ... ama acıtmıyor bu şarkı...

evet gıden ve donen bı sevgılıye karsılıklı kurulucak cumleler
sende bende baya ıyıyız valla bocugum
sen zaten bayadr ıyıdınde masallah...
hıc bole olcagım aklım agelmezdı..hey gıdı gunler beeekaydirigubbakcemile5
bıgun hepınız bole dıceksınız kızlar

cok guzel ıfade etmıssın cok dogru gercekten
herseye alısıyomus meger ınsan...dedıklerı gıbı zmanmıs gereklı olan

_gidenin önüne dikilmek çoğu zaman,sizi ezip geçmesine seyirci kalmak hatta buna kendiniz sebep olmaktan başka bir işe yaramaz..
_gittimi?arkasını döndümü?işte o an sizde yok olacaksınız.bilecek bunu!..en azından -mış gibi yapacaksınız, inanacak!
_belli,belirsiz yarım yürekmi konuşuyor?siz silip atıyorum diyeceksiniz!
_kürkcü dükkanım 7/24 online rahatlığı hissetmeyecek,hissettirmeyeceksiniz!.
_döndümü?bu kez siz ona karşı yarım yürek olacaksınız o öyle görecek,bilecek bu tek şans elde etmesi zor olacak,kaybetmemesi gerektiğini bilecek!

Acıdan sürünsenizde,bunları yapamam demeyecek,dediğim gibi - mış gibi yapacaksınız!..
ışte o zaman yaşanan sevgi gerçekse siz kazanırsınız..ışe yaramadıysa bilinki zatn ne ortak yaşanan bir gerçek var,ne üzülmeniz gereken bir kişi ve aşk var!..
ıçiniz rahat yola çıkabilirsiniz!..

ben bu yolda ilerliyorum işte :lepi:

hayırdır canım... sen de öfkeli gibisin birilerine :teselli:

Hımm peki memnun musun canım
Ewt dün nil ile konuştuk sağolsun dinledi beni.

ilk kez denedim canım... öle arada bir yapıyorum valla... o yüzden bişi söyleyemeyeceğim ... :1no2:

bu arada sana da şunu demek istiyorum ; eğer ilişkinde gülümsediğinden çok ağlıyorsan devam etmenin anlamı yok... sevgi insanı üzmemeli; gülümsetmeli şapşal şapşal sırnaşık şey

küçük böcük öfkeliydim! ..diyelim ..neyseki bizimki kesin dönüş yaptı nişanlıyız düğüne 2 ay kaldı..darısı tüm hakedenlere... :Saruboceq:

kızlar ben geldim müdürüm içim çok kötü kötü günler geçiriyorum aklıma o gelmesin diye istediğim bir operasyon vardı oraya geçmemi sağladı artık çok yoğunum ama çok mutluyum fakat sizden uzak olucam bazen akşamları girebilcem bazen hiç giremeyecegim haberiniz olsun.

küçük böcük öfkeliydim! ..diyelim ..neyseki bizimki kesin dönüş yaptı nişanlıyız düğüne 2 ay kaldı..darısı tüm hakedenlere... :Saruboceq:

ay ünlemler filan bir an korktum yaaa... :1shok:

neyse atlatmışsınız demek ... hayırlısı olsun canım... ayy ne heyecan ne stres vardır şimdi... agresiflik de ondan demek... aman yıpratma ne kendini ne ilişkinizi...

düğün öncesi saçmalıklara tıka kulaklarını ; kapa gözlerini...

Allah bir ömür boyu mutlu etsin sizi :Saruboceq:

Çok teşekkür ederim kızlar..Uslubum biraz sert olmuş ama burda üzülen sizleri görünce aklıma kendim geldim mirmirmirmir kendimize duygularımıza hakim olamadıkca onlarda havaya giriyorlar haklı olarak.. üzülsenizde kendi içinize gömülün hissettirmeyin..diyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…