ve size sormak istiyorum size böyle bir mail gelse ne düşünürdünüz?
hmm bence ilk düşüncesi şaşkınlık olur çünkü kendi kişilinde daha önceden yansıtmadığın şeyler var bu mailde.hani bir insan zaman içinde kızar kızar ama fazla belli etmez bir sürü şey düşünür ama karşısındakine bunu sölemez sen bu maille söylemişin.oda şaşırmıştır çünkü senden böle bişe beklemiyordu. belki daha önceden dediğim gibi ezilmiştir birazda çünkü mevki ve statüleri çok vurgulamışın buda onda hırs yapmıştır. tabii ben birini bu noktaya nasıl getirdim diyede sorgulayabilir biraz ileri görüşlüğse. :1closedeyes:
angelme bence boşver arama aradıkça acını uzatırsın
evet silip atmak en iyisi
neden o üzülmesin die o uzuluomu acaba boşver genede bişey deme çekil köşene bende yazdıgım için pişman degilim ama atmasaydım o yazılara bile degmez boşver bence söylesen nolur söylemesen o bitirmisse herşeyi ne söylesen boşş
Angelmecim bence uslu dur birşey yapma.Katbetmek istemediğini söylemişsin.O yüzden yapma birşey.Belki sen mail atarsan daha da bi uzaklaşır.Israrcı olmuş olursun belki.Tamam sen içindekileri kusmak istiyorsun ama erkekler bunu bizim gibi algılamıyor.Onlara ençok bizim sessizliğimiz koyuyor bence.Umursamamak yani.
bende senin gibiydim onu kırılamsın diye hiç bişiy demedim ayrıldık hala arada konuşuyorduk ama hiç ummadaığım anda öle sözler söylediki deymezler ama içindekileri yazmak rahatlatıyor ben ban esince hala mesaj atarım mutlu olma falan diye içim rahatlıyor pişmanlık duyoyourm atınca tutabliyorsan kendini atmadoğru diyorsun ama ayrıldıktan sonra onla her konuştuğumda onu kırmamak için ağzımdan her çıkan şeye dikkat ettim, bana "kızgın mıısn bana " diye sorduğunda "hayır " dedim çok kızgın ve kırgın olduğum halde , o üzülmesin diye . ama içimde birikenleri artık ona sölemek istiyorum .
ya da susup acımın dinmesini bekleyeceğim
bende senin gibiydim onu kırılamsın diye hiç bişiy demedim ayrıldık hala arada konuşuyorduk ama hiç ummadaığım anda öle sözler söylediki deymezler ama içindekileri yazmak rahatlatıyor ben ban esince hala mesaj atarım mutlu olma falan diye içim rahatlıyor pişmanlık duyoyourm atınca tutabliyorsan kendini atma
kızlarr, eskiler..
artık bi dönüş yapsak foruma..
hala acı çekenler var burada, biz daha önceden yaşadığımız için tavsiyelerimize ihtiyaçları oluyor..
toplaşalım eskisi gibi böyle olmuyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?