Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kesinlikle canım hiçbirşey yazmayacağım ona artık.yazlıkta görmemezlikten gelmeyi düşünüyorum içimde bitti çünkü bu kadar üzülmeyi hak etmemiştim ama kafasına ben naptım düşüncesi girsin istiyorum sadece nasıl bir ah aldım düşüncesi girmesini istiyorum bir arkadaşıma söyledim.gösterdim yazdıgımı arkadaşım ben olsam sen kendini ne zannediyorsun gerizekalo sen böyle oldgun için bitti mantığında olur kızardım ama haklısın yaptıgı buydu dedi de oyüzden sıze sordum.

bak nedicem cidden suratına bile bakma gul eylen hemde onun göznn önünde nasıl deli olcak geçen bizimkiyle cafede karşılaştım tek geldi kendisi kızlar dediki göz haspinesin benim orda mutlu olmam onu delirtti fazla dayamdı gitti zaten

ve size sormak istiyorum size böyle bir mail gelse ne düşünürdünüz?

hmm bence ilk düşüncesi şaşkınlık olur çünkü kendi kişilinde daha önceden yansıtmadığın şeyler var bu mailde.hani bir insan zaman içinde kızar kızar ama fazla belli etmez bir sürü şey düşünür ama karşısındakine bunu sölemez sen bu maille söylemişin.oda şaşırmıştır çünkü senden böle bişe beklemiyordu. belki daha önceden dediğim gibi ezilmiştir birazda çünkü mevki ve statüleri çok vurgulamışın buda onda hırs yapmıştır. tabii ben birini bu noktaya nasıl getirdim diyede sorgulayabilir biraz ileri görüşlüğse. :1closedeyes:

işte bende tam bunun için o maili attım.umarım bunları düşünür.

ben de mail atmayı düşünüyorum ama önce şu finalleri , bütünlemeleri bir bitsin , şimdi atıp kafasını karıştırmayayım , ama o mezun olduktan sonra ben de ona güzel bir mail döşeyeceğim, az çok kafamda yazacaklarım

ben ona ayrıldıktan sonra , kızıp bağırmadım , suçlamadm , hep hatalarımı anladığımı söylmeye çalıştım ona , ama o hep dengesiz davrandı bana karşı. ama içiimde o kadar çok şey birikti ki

ama mail mi atmalıyım , arayıp mı söylemeliyim ,yoksa bir gün yüz yüze görüşmeyi teklif edip yüzüne mi söylemeliyim bilmiyorum

ben onu tamamen kaybetmek istmeiorm sadece bnm ne kadar acı çektiğimi anlasın istiorm

canım telefonunu senin olduğunu görüp açıyor yada görüşmeye gelecekse görüşmeyi istemen en doğrusu olur ama bizde böyle bir durum yok.mail dışında hiçbir yolum kalmamıştı.evet belki yazı bekleyebilirdim yüzüne söylemek için eğer konuşmak isterse zaten yazın söyleyeceklerim kafamda var bır anlık duygusal yogunlukla ben attım.

ya telefonumu açıyor ama daha önce buluşup , görüşmeyi teklif ettiğimde direk olmaz demese de işte ders çalışcam falan filan diyerek atlatmıştı.

o yüzden yaz tatilinin başlamasını bekleyeceğim sanırım bu hareket için.

ama hep kalbimde o var , keşke kalbimden tamamen atabilsem

angelme bence boşver arama aradıkça acını uzatırsın

doğru diyorsun ama ayrıldıktan sonra onla her konuştuğumda onu kırmamak için ağzımdan her çıkan şeye dikkat ettim, bana "kızgın mıısn bana " diye sorduğunda "hayır " dedim çok kızgın ve kırgın olduğum halde , o üzülmesin diye . ama içimde birikenleri artık ona sölemek istiyorum .

ya da susup acımın dinmesini bekleyeceğim

neden o üzülmesin die o uzuluomu acaba boşver genede bişey deme çekil köşene bende yazdıgım için pişman degilim ama atmasaydım o yazılara bile degmez boşver bence söylesen nolur söylemesen o bitirmisse herşeyi ne söylesen boşş

evet silip atmak en iyisi

ya hiç bir şey demeden silmeliyim onu öyle yapacağım ben de

iyice kararımı vermem lazım bunun için , sonradan pişman olmak istemem

Angelmecim bence uslu dur birşey yapma.Katbetmek istemediğini söylemişsin.O yüzden yapma birşey.Belki sen mail atarsan daha da bi uzaklaşır.Israrcı olmuş olursun belki.Tamam sen içindekileri kusmak istiyorsun ama erkekler bunu bizim gibi algılamıyor.Onlara ençok bizim sessizliğimiz koyuyor bence.Umursamamak yani.

canm umursamaz davranmaya çalışıorm zaten , msnde o varsa çevrimdışı takılıorm , aramıyorum hiç , mesaj falan da atmıyorum

o zaman uslu durmaya devam :)

bende senin gibiydim onu kırılamsın diye hiç bişiy demedim ayrıldık hala arada konuşuyorduk ama hiç ummadaığım anda öle sözler söylediki deymezler ama içindekileri yazmak rahatlatıyor ben ban esince hala mesaj atarım mutlu olma falan diye içim rahatlıyor pişmanlık duyoyourm atınca tutabliyorsan kendini atma

ya içimdekileri zaten yazıorm hep ama ona göndermiyorum , kendi kendimi yazıyorum rahatlıyorumç

kendimi tutabiliyorum mesaj atmıyorum bir aydan fazla bir zamandır , tutacağım cidden değmezler

kızlarr, eskiler..
artık bi dönüş yapsak foruma..
hala acı çekenler var burada, biz daha önceden yaşadığımız için tavsiyelerimize ihtiyaçları oluyor..
toplaşalım eskisi gibi böyle olmuyor:)

özleeedim kuzu seni :) dün gece uyuya kaldım gelemedim.yine dışarı çıkcak kimseyi bulamadım bende tek başıma kadıköye indim ayy yürü yürü vitrinlere baka baka kaydirigubbakcemile3 bikini bakıyorum allah kısmet ederde tatile gidebirsem diye kendime küpe aldım geldim yaa fiyatlar şimdi yüksek biraz sezonu ortalasak belki düşer dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…