Korkma bebişim benim:teselli: Blöf yaptım benkaydirigubbakcemile3kızlar buralardayım ama gidip gidip geliyorum, tıkınıyorum bişeyler yapıyorum :roflol:
fibritim gelmiş, sefalar getirmiş opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
bidaha gelmicem deme ama korkarım mafoldumben
galetem resimler buluşmalarda delikafadulden
Gerçekten ya empati mi kurduk aramızda acabakaydirigubbakcemile3hiç fena değiliz şu an:) 5 kişiyiz:)
Canım geçmiş olsun.Ben kendi adıma nasılım?Eh işte :)Sen nasılsın?nasilsiniz kizlar ?
bi turlu takilamiyorum eskisi gibi yaa, su saglik problemim iyice bozdu kafami ksr bakmayin canlarim
umarim aranizda kotu olan birsey olmamistir
Bak Prenses herkesler görüşüyor işte:dilcikar: Bakalım biz çıkmaz ayın hangi günü görüşeceğizkaydirigubbakcemile3 Şaka bi yana hadi ya müsait olun en kısa zamanda.güzeller nasıllar bakalıımmmm iyimiymiş benim tatlışkolarımmopuyorumnanaktançenem ve ebrum hemen resimlere bakıcam,bugün yoğundum bakamadıma.s.
Canım sende msnde karşılaştığınızda ayak yap.Mesela "işte ben bir ay kadar msnye giremeyeceğim haberin olsun" falan de.O ister nasıl olsa telini canım.bu arada ben galiba birinden hoslanmaya basladim 2.5 aydir nete konusuyoruz arkadasimin arkadasi
ankaraya gittigimde gorusucegiz insallah, fakat hala tel fln istemedi benden :uhm:
onda da bi yakinlasma oldugunu hissediyorum, ankarada yuz yuze gorustugumuzde daha ii olur dedi
ben ama bi sure nete girmicegim kizlar, telimi keske istesede mjslassak bari.
kendisi 1 ay olmuyacak sinavlardan dolayi
Bi Galacım varmış çok şükür :)
Galacım nasılsın? Okudum gerçi biraz eski günleri hatırlamışsın
Olsun canım sık biraz sınava ne kaldı ki.Öyle roman gibi oku gitsin.Allah zihin açıklığı versin canımiyiyim canım nolsun işte , geçiyor günler.bugün tarih coğrafya başlangıcı yaptım ama çoook sıkıcı
nasilsiniz kizlar ?
bi turlu takilamiyorum eskisi gibi yaa, su saglik problemim iyice bozdu kafami ksr bakmayin canlarim
umarim aranizda kotu olan birsey olmamistir
ooy oyy ooy kalabalıklaşmışız delikafadulden
princessim özlettin kendini, napıyosun tatlım :1hug:
elacım geçmiş olsun tatlım ya, dikkat et kendiciğine a.s.
hawanacım sen nasılsın
link vereyim size
http://www.kadinlarkulubu.com/bulus...4328-guzel-hemsom-ebrusumla-sezonu-actik.html
ajanım tatlım yerim seni opuyorumnanaktan
fibritim korkutma bakim kaydirigubbakcemile3
Bak Prenses herkesler görüşüyor işte:dilcikar: Bakalım biz çıkmaz ayın hangi günü görüşeceğizkaydirigubbakcemile3 Şaka bi yana hadi ya müsait olun en kısa zamanda.
Canım sende msnde karşılaştığınızda ayak yap.Mesela "işte ben bir ay kadar msnye giremeyeceğim haberin olsun" falan de.O ister nasıl olsa telini canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?