Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

nasilsiniz kizlar ?
bi turlu takilamiyorum eskisi gibi yaa, su saglik problemim iyice bozdu kafami ksr bakmayin canlarim
umarim aranizda kotu olan birsey olmamistir

Korkma bebişim benim:teselli: Blöf yaptım benkaydirigubbakcemile3
Tıkınıyomuşsun bi taraftan afiyet olsun hadikaydirigubbakcemile3

güzeller nasıllar bakalıımmmm iyimiymiş benim tatlışkolarımmopuyorumnanaktançenem ve ebrum hemen resimlere bakıcam,bugün yoğundum bakamadıma.s.

hiç fena değiliz şu an:) 5 kişiyiz:)
Gerçekten ya empati mi kurduk aramızda acabakaydirigubbakcemile3

nasilsiniz kizlar ?
bi turlu takilamiyorum eskisi gibi yaa, su saglik problemim iyice bozdu kafami ksr bakmayin canlarim
umarim aranizda kotu olan birsey olmamistir
Canım geçmiş olsun.Ben kendi adıma nasılım?Eh işte :)Sen nasılsın?

bu arada ben galiba birinden hoslanmaya basladim 2.5 aydir nete konusuyoruz arkadasimin arkadasi
ankaraya gittigimde gorusucegiz insallah, fakat hala tel fln istemedi benden :uhm:
onda da bi yakinlasma oldugunu hissediyorum, ankarada yuz yuze gorustugumuzde daha ii olur dedi
ben ama bi sure nete girmicegim kizlar, telimi keske istesede mjslassak bari.
kendisi 1 ay olmuyacak sinavlardan dolayi

güzeller nasıllar bakalıımmmm iyimiymiş benim tatlışkolarımmopuyorumnanaktançenem ve ebrum hemen resimlere bakıcam,bugün yoğundum bakamadıma.s.
Bak Prenses herkesler görüşüyor işte:dilcikar: Bakalım biz çıkmaz ayın hangi günü görüşeceğizkaydirigubbakcemile3 Şaka bi yana hadi ya müsait olun en kısa zamanda.

Canım sende msnde karşılaştığınızda ayak yap.Mesela "işte ben bir ay kadar msnye giremeyeceğim haberin olsun" falan de.O ister nasıl olsa telini canım.

teşekkür ederim canım iyiyim,sen de iyisindir umarım.....merak ediyorum sizleri,fotoları görmek istedim yerimseniben

cnm dedim ki bi ay seni goremicegim o da bana saglik olsun, arada bi girmeye çalisirim dedi.
Hakaten de 2 gun once girdi hemen 2dk msne sirf beni sormak için, facetede ark listesinde 1 inci olarak ayarlamis beni. Uzun zamandir çok tuhaf birsy hissediyorum kizlar yaa, ki mehmeti çok sevdigim halde :=(
Aslinda faceten kucuk birsey yazmak isterdim, hani nete fazla olamicagim fln diye yanlis anlamasam telimi vereyim, ama basit bulur mu ki beni oyle olunca.
Ondan da korkuyorum yanlis anlasilmak istemiorum

kizlar dilekleriniz için çok tsk ederim canlarim, umarim kotu birsey çikmaz daha 3 haftam var sistografiden geçmek için, o da korkutuyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…