o zaten bnm gibisini zor bulur kızlar artık bizler gibi değil paran warmı evin warmı tek dileğim tek arzum bi gün içkili biçimde kapıma gelip dön die yalwarması yakarması.bnde kafasından aşağı bi kowa soğuk su dökmek istiyorum tek dileğim bu kaydirigubbakcemile3
inşallah hayırlısı olur senin için ne diyeyim :1no2:
ben de nefret ediyorum eski erkek arkadaşımdan , barışma umudum hiç bir şeyim kalmadı , beni sevmiyor da zaten ama hala seviyorum onu
Bende verdim eksi rep.Kızlar boşverin bişey yazmayın şuna.Biz yazdıkça gaza geliyor bence.
Bu arada bugün ben bi kaza geçirdimBacaklarım yandı çok acıyo
Bugün bi tanıdığımıza gittik.Ben ilk defa gittim.Adam emekli savcı.Hani bi fikir alırım diye.Neyse işte çay içiyorduk.Yeni kaynar kaynar çay.Tam o sırada Selahattin Amca da benim için babama "Çok güzel bi avukatmış, büro açsın böyle güzel tatlı bi avukata iş gelir falan" diyordu bi taraftanda bana bakıyordu.Ve tam o sıradaa nasıl oldu anlamadım çayı olduğu gibi bacaklarıma boşalttımYerimden acıyla öyle bi fırladım ki.Nazar değdi galiba :) Buz koyduk,bepanthene sürdük.İz kalmaz heralde.Biraz daha iyi ama çok acıyoooo (((
hayata[/QUOTE .!.:cnm yazdklarını okudum içindekileri anlatman iyi olmuş.mailine gelince bazı noktalarda iyi vuruş yapmışın ,bazılarında sanki biraz fazla kaçmış ezmişsin resmen ama dicek sözlüm yok seni üzdüğü için
hayata şaşırdım gerçekten valla ne diyeceğimi bilemedim şimdi..ağzına etmişsin resmen :bbo:
inan yIlkadan beklerdim de senden beklemezdim böyle bişeyleri ama demekki içinde birikmiş birikmiş böyle patlamış..yazarken bile sinirlenmişsinki baya koyacak bu ona...
aşk olsun esincim benden beklermydin bn ona mail bile atmadım bu ara onu sevdğimi belli etcekkaydirigubbakcemile3ama o dün bana msj attı gecenin köründe dediki kusura bakma işte açıklamalar yapmış bana nerde olduğuna dair hesap veriyordu yanına gelcektim ama işim wardı yoksa gelirdim dedi sana ii geceler tatlı rüyalar demiş msj atmış hiç bişey yazmadım çokta fifi yani:teytey:
aaa yazmıcakmısın pekii canm.. :):)
yoo nie yazayım ki zemuszemusyazmıycam o bidaha msj atsın bana bn neden atayım bn ilk adım attım ona birazda o naber die msj atsın hiç bi cwp bile vermedim gece okudum msjı wurdum kafayı yattım sallamıycam artık akışına bıraktım umrumda değil açıkcası
eh bencede çek kendini artıkk.. bakalım uğraşcakmııı uğraşırsa sende dönerim diyosan ne alaaa :) hadi hayırlısı olsun tatlım :1hug:
ainen canım hayırlısı olsun birazda o üzülsün üzülürse eğer amann sildim gitti bnm için bitti o könuşmak istemiyorum onun hakkında konuşunca değer veriyorum nyse sen napıosn cnm senn ne war ne yok?
sen baya kırılmıssın ona hee silersin umarım canm o seni haketmiyo :) bende bişey yok canm yaşamaya çalışıyorum unutmaya çalısıyorum düşünmemeye falann ahh öle bölee-tatlicadiarzu-
yazarım silerim çizerim bnm iişim belli olmaz aşka gelir bi hareketle dönerim ona kısmet nasip diyorum üstüne düşmüyorum artık düştükçe şımarıyor. allaha bıraktım bn herşeyi o bana yardım edecek o biliyor bni neler istedğimi artık susuoyurm bnde sende unutursun merak etme cnm neler unutulmuyor ki onlarda unutulacak elbet buda geçicek inş:Saruboceq:
kaydirigubbakcemile3 sen akışına bırak ne olucaksa olsun hayırlısılaa.. bende bıraktım kafalarımız raat olsun az yaa hiçbişey bizden önemli değerli değillllll :dilcikar: ben şimdi dısarı çıkıcam biraz canm az gezim toziim öptüm senii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?