kızlar ya aşırı moralim bozuk
arkadaşıma şu an tek önemli şey derslerim, angelme'yi sonra düşüneceğim diyen adam , facebooka bugün yeni fotoğraflar eklemiş , arkadaşlarıyla mangal yapmış , içmiş , eğlenmiş hem de gece vakti , kızlı erkekli grup , birinin evinde yapmışlar mangal.
çok sinirim bozuk , ben her an onu düşünüp ona üzülürken o kalkmş mangal yapıo arkadaşlarıyla , yakın zmanda bir kız arkadaş bulursa kendine şaşırmam
güzeller nasıllar bakalıımmmm iyimiymiş benim tatlışkolarımmopuyorumnanaktançenem ve ebrum hemen resimlere bakıcam,bugün yoğundum bakamadıma.s.
hee öyle desene galetem delikafadulden
bikere ebrum nasıl tatlı nasıl sakin şeker sempatik biri bi görsen opuyorumnanaktan
çok güzel vakit geçirdik, zaten hiç yeni gördüğüm biri gibi değildi kaydirigubbakcemile3
sanki yıllardır tanıyorum ama ne zamandır görüşememişiz gibi hissettim kaydirigubbakcemile3
önce biraz oturduk biyerde donsurma falan yedik, hatta yiyemedik erittik konuşmaktan
kuşları patatesle besledik kaydirigubbakcemile3
sonra sahilde yürüdük.... böyle güzel bigündü işte :asigim:
çok tatLısınız waLa :smiley-cool: alkisalkisalkis
allah nazarlardan saklasin gerçekten de ikinizde guzel kizlarsiniz masallah
ya valla tanısıyo gıbıydık...ben bıraz beklettım kusumu..geldım dıye aradım ıkımız bırbırımıze dogru gelıyoruz ılk goz goze geldıgımzıde aa burdayım olduk..cok degısıktı ya:lepi:
gercı faceden msn den gorusuyoruz ama yabancılık cekmedık yınede ...
cok guzel muhabbet ettık..dedıkodu yaptıkkaydirigubbakcemile3
bıcır bıcır tatlımı tatlı boncuk gozlu guzelmı guzel arkadasımla guzel vakıt gecırdım..cok memnun kaldım bende...canım benım...Şeniz
günaydın hayatacım, hala uyuyanlar rüyasında freddy yi görsün :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?