Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Bende çıkıyorum kızlar.açıkçası bende bi süre girmeyeceğim buraya.Çünkü gerçekten eski tadı kalmamış malesefsenağlama Neyse şimdilik kendinize iyi bakın tekrar görüşünceye kadar.

kızlar ya aşırı moralim bozuk

arkadaşıma şu an tek önemli şey derslerim, angelme'yi sonra düşüneceğim diyen adam , facebooka bugün yeni fotoğraflar eklemiş , arkadaşlarıyla mangal yapmış , içmiş , eğlenmiş hem de gece vakti , kızlı erkekli grup , birinin evinde yapmışlar mangal.

çok sinirim bozuk , ben her an onu düşünüp ona üzülürken o kalkmş mangal yapıo arkadaşlarıyla , yakın zmanda bir kız arkadaş bulursa kendine şaşırmam

hepınıze ıyı geceler mutlu olalım bıgun ınsallah amın:Saruboceq: dıyorum hep soyluyorum bu kız delımı demeyıncok soyleyeyım kı olsun

şaşırmamm dıyosun hak verıyorum takma o zamann zamana ıhtıyacın var bak bende hıcbısey yok unutuluyo kısmen de olsa

unutacam diye kendinize baskı yapmayın bence kızlar...
bırakın ne yaşayacaksanız yaşayın...bazen öyle bir an gelecek o kadar özleyeceksiniz ki...
çeşitli ewrelerden geçeceksiniz...özlem nefret hırs vb...
ama böyle böyle düzlüğe çıkıp nötr olacaksınız...nefret de aslında hala ona karşı bişeyler hissetmiş olduğunuzun göstergesi bence...
unuttuğunuz insana karşı hiçbişe hissetmezsiniz çünkü..ne sewgi ne nefret...tamamen hissiz olursunuz...

güzeller nasıllar bakalıımmmm iyimiymiş benim tatlışkolarımmopuyorumnanaktançenem ve ebrum hemen resimlere bakıcam,bugün yoğundum bakamadıma.s.

bakmısın canım saol bızde senı sevıyoruz

ya valla tanısıyo gıbıydık...ben bıraz beklettım kusumu..geldım dıye aradım ıkımız bırbırımıze dogru gelıyoruz ılk goz goze geldıgımzıde aa burdayım olduk..cok degısıktı ya:lepi:
gercı faceden msn den gorusuyoruz ama yabancılık cekmedık yınede ...
cok guzel muhabbet ettık..dedıkodu yaptıkkaydirigubbakcemile3
bıcır bıcır tatlımı tatlı boncuk gozlu guzelmı guzel arkadasımla guzel vakıt gecırdım..cok memnun kaldım bende...canım benım...Şeniz

çok tatLısınız waLa :smiley-cool: alkisalkisalkis

saol canım
a.s.

allah nazarlardan saklasin gerçekten de ikinizde guzel kizlarsiniz masallah

saol canım o senın guzellıgına.s.

canım benim ya opuyorumnanaktan iyiki tanımışım ebruşum Şeniz

kızlaarr bende geldimm
napıyonuz bakalım,

çene hayırdır yine bir buluşma olmuş galiba
ebru ilemi buluştunuz, anlat bakalım nerde buluştunuz, foto yokmu foto
kaydirigubbakcemile2

ablam aradı az önce bırlıkte bodruma gıdelımmı cok hesaplı bır tur var dedı olur dedım.
ablam enişteme soracak,enıstem ablama ok verırse ınsallah verır.abla kardeş 2 gunlugune bodruma gıdecez inşallah:teytey:

oyy oyyy oyyyyyy çok sevindim hayata
valla enişten izin verirse hiç kaçırma derim
çok iyi gelir, havan değişir tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…