Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

benim de daha ders çalışmam lazım yarın ilk finalim başlıyor ve daha hiç çalışmadım

nasıl çalışacağım bilmiyorum hala aklım ondayken , yarın karşılaşacağız büyük ihtimalle nasıl davranacağım ona sanırım görmezden gelmeliyim . . .

ya biliorum zor ama derslerin daha önce gelmeli...benim de geçen hafta we bu hafta final haftam...we çok zorlandım aklım hep ondaydı..bi de biz konuşuoruz sürekli msnde ya da mesajla falan...acaba bunu mu demek istedi acaba şunu mu demek istedi die kafa patlatıorum hep...derslere bu kadar çalışsaydım kesin ortalamam 4,00 olmuştu :)

sen de bu hataya düşme,kendini zorla çalışmak için...

Allah'tan biz pek konuşmuyoruz msnde , en son bi hafta önce falan konuşmuşuz msnde , boş boş muhabbetler.

Facebook'a arkadaşlarıyla yaptığı mangal partisinin fotoğraflarını koymuş , içiyo , yanında kızlı erkekli grup , birinin evi , gece vakti . O kadar sinir oluyorum ki . Güya tek önemli şey dersleriydi , güya mezun olmak istiyordu sadece , çalışmak yerine gezmeyi ,içmeyi tercih ediyor beyefendi.

Bir de eklediği günün akşamı bir arkadaşıma beni soruo msnden görüşüo msn angelme ile , nasıl falan diye , arkadaşım da gayet iyi sen hiç merak etme, sen nasılsın diye sormuş o da iyi gibiyim demiş. niye iyi gibiyim diyorsa hayatı gayet eğlenceli gözüküyor.

İşte aklım hep böyle şeylerde olduğu için çalışamıyorum doğru dürüst

haklısın...
ama kafa dağıtmaya ihtiyacı war demek ki napsın...benimki de mesela her akşam dışarlarda...tamam nerde olduğunu kimlerle olduğunu söylüor anlatıor,o anlatmasa da bana haberleri gelior gerçi ortada ters bi durum yok ama neblm..
ben böle mutsuzken onun dışarda eğlenmesi ters gelior bana...sende de öyledir eminim...
sanki nispet yapar gibi...

düşünmemek lazım aslında ama işte yapabilsek keşke...

düşünmemeye çalışıyorum zaten kendimi çalışmaya kaptırınca çıkıveriyor aklımdan sanırım bunda kullandığım ilacın da etkisi var ama evet ben üzülürken onun gezip tozması zoruma gidiyor , bir de ekliyor fotoğrafları nispet yapar gibi aynen

slm kizlar , offf içim sikiliyor yaaa (
Mehmete yazdim 3-4 gun once sagligimla sorun yasiyorum fln diye, su an en çok sana ihtiyacim var diye soylemistim ki bunlar dogru kizlar, az once ben pc basinda yokken yazmis bana

böcüüük dit :
geçmiş olsun nasılsın suan
böcüüük dit :
inş hersey yoluna girer
böcüüük dit :
allahım herseyi taktir edendir ondan gelen herseye sükür etmeliyiz
böcüüük dit :
ama tabikide saglıgı ihmal etmeyerek bize düşenleri yaparak
böcüüük dit :
araştır neymil ne dğilmiş öğren bir doktorla yetinme ,
böcüüük dit :
ve kendien cookkkk dikkat et
böcüüük dit :
dualarım seninle
böcüüük dit :
allahıma emanet ollll

Bunu yazmis içim oyle tuhaf oldu ki ((

slm kizlar , offf içim sikiliyor yaaa (
Mehmete yazdim 3-4 gun once sagligimla sorun yasiyorum fln diye, su an en çok sana ihtiyacim var diye soylemistim ki bunlar dogru kizlar, az once ben pc basinda yokken yazmis bana

valla kendi vicdanını rahatlatmak için yazmış bence hiç yanında olayım bir ihtiyacın varsa haber ver falan dememiş ne bileyim bir garip geldi bana

o yuzden iste içim sikiliyor cnm
nsl bi vicdan nsl birsey bu, tersi olsa ben biraksaydim ve onun boyle birseyi olsaydi kosa kosa yardim ederdim moral vermeye çalisirdim
Bu kadar mi insan bencil olur, o kadar kotu gunlerinde yaninda oldum ve hala salak gibi olmaya çalisiyorum

elacık ıyı guzel yazmıs ama angelmenın dedıgı gıbı senın ıstedıgın gıbı senın yanında olmmaıs..
sen yazdın dıye oda sırdan bı msj yazmıs...
hıc sıkma canını canım ya...ve cok gecmıs olsun sana

yanında olma onun boşver ne hali varsa görsün , o bencillik etmeye devam etsin.

ben de msnden ve facebooktan silmeyi düşünüyorum artık onunla paylaşacağım hiç bir şeyim yok ve hayatını görmek , bensiz ne kadar eğlendiğini görmek moralimi bozmaya başladı artık

onları ne kadar çabuk çıkartırsak hayatımızdan o kadar çabuk mutlu oluruz ama bu dediğimi bir ben uygulayabilsem.

ebrucum su an ondanda hbr yok, sinavlari var o yuzden msne giremiyor.
27 sine kadar goremicegim ne tel var ne hiç birsey onu sormak için.
Aslinda hoslanmaya basliyorum ama mehmeti silmeden adim atmaktan korkuyorum
Bu arada Mehmete hakkimi helal ettigimi soyledim artik vicdanin rahat olabilir dedim, cunku etmesem yarin bir gun bana kotu birsey gelir diye korkuyorum. iyi gunlerin hatirina ettim ama rabbim içimi biliyor onu yinede havale ediyorum ona.

çok iyi yapmışsın canım adalet bir şekilde yerini bulur sen merak etme , ben de bu inancın verdiği rahatlıkla sabredebiliyorum zaten , ben kendi sınavlarım güzel geçsin diye dua ederken onunkiler için de dua ettim , inşallah onunkiler de güzel geçsin diye en güzeli Allah'a havale etmek

ama bence de içinden tamamen onu silmeden başkası ile başlama , ya da tamamen hoşlandığından emin olmadan

benden de hoşlanan biri varmış belki finallerden sonra tanışırım onunla kim bilir

hoslanmaya basladıysan dene
ama bende bırı bıtmeden obur ılıskıyı dogru bulmuyorum cıdden...
hayırlısı ne ıse o olsun

sen hakkımı helal edıyom desende allah bılıyo canım emın ol allah sorcak yanı
bende helal etmıyom dıyorum ama bazende korkuyorum senın gıbı...
ama allah herseyı goruyo bız ne desek bos

Söyle birsey yazdim kizlar ama kizmayin ltfn, belki hayata hiç birsey belli olmaz kotu olmak ii degil, bakarsiniz birden umadiginiz anda tekrar birseyler olur

Tesekkür ederim Mehmet, pc basinda degildim.
Su an moralim ayni, ayin 20 sini bekliyorum ürologla görüsmek için bakalim ne olucak.
Hastanede 1 gün yatip arastirma yapicaklar.
Benim anlamadigim ne agrim ne birseyim var sadece kanama olup duruyor
Hergün sükrediyorum Rabbime, bunada sükür dedigim gibi beterin beteri var.
Rabbim büyük birsey çiksa bile yapacak birsey yok, kaderimizde bu var demek.
Ama her hastaligin bir çagresi var zaten o yüzden fazla düsünmemeye çalisiyorum, iyi düsünmem lazim ki iyi olayim.
Sana gerçekten çok ihtiyacim var yeteri kadar üzüldüm.
Eger kötü birseyim çikarsa Mehmet simdiden söylüyorum sana hakkimi helal ediyorum ne kadar üzüldüysemde aramiz kötü olmasini istemem.
Umarim senin açindan hersey iyi gidiyordur.
Kendine iyi bak
Allaha emanetsin...

Söyle birsey yazdim kizlar ama kizmayin ltfn, belki hayata hiç birsey belli olmaz kotu olmak ii degil, bakarsiniz birden umadiginiz anda tekrar birseyler olur

keşke yazmasaydın hiç de o seni merak etseydi sağlığın ne durumda falan

ya da bilmiyorum belki de vicdanı sızlar da destek olmaya karar verir sana kim bilir (inşallah böyle olur )

kendini üzme canım sağlığın da moralinle ilgili aslında sen kendini bırakırsan hiç bi doktor yardım edemez sana

angelim haklisin cnm insan ne kadar kizsa da ofkelense de yinede onlar için dua ediyoruz çunku içimiz kotu degil bizden daha çok onlari dusunuyoruz.
Umarim finallerin iyi geçer tatlim, ve istedigin gibi bi sonuç alirsin.
Sadece su an sinavlarini dusun, onun yaptiklarini dusunmemeye bak kalbine soz geçirmeye çalis cnm.
En onemlisi o çunku.
Kendisi elbet yaptigi hatayi bir gun farkedecektir !!

ne bileyim iste o an yaziyorum birsey sonra pisman oluyorum keske yazmasaydim diye oofff ne kadar zor kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…