içim sıkıldı canım sıkkın, hiç bişe değişmiyor hayatımda...elimden bişe gelmiyor, off off kabullenmekten başka
benim de daha ders çalışmam lazım yarın ilk finalim başlıyor ve daha hiç çalışmadım
nasıl çalışacağım bilmiyorum hala aklım ondayken , yarın karşılaşacağız büyük ihtimalle nasıl davranacağım ona sanırım görmezden gelmeliyim . . .
ya biliorum zor ama derslerin daha önce gelmeli...benim de geçen hafta we bu hafta final haftam...we çok zorlandım aklım hep ondaydı..bi de biz konuşuoruz sürekli msnde ya da mesajla falan...acaba bunu mu demek istedi acaba şunu mu demek istedi die kafa patlatıorum hep...derslere bu kadar çalışsaydım kesin ortalamam 4,00 olmuştu :)
sen de bu hataya düşme,kendini zorla çalışmak için...
haklısın...
ama kafa dağıtmaya ihtiyacı war demek ki napsın...benimki de mesela her akşam dışarlarda...tamam nerde olduğunu kimlerle olduğunu söylüor anlatıor,o anlatmasa da bana haberleri gelior gerçi ortada ters bi durum yok ama neblm..
ben böle mutsuzken onun dışarda eğlenmesi ters gelior bana...sende de öyledir eminim...
sanki nispet yapar gibi...
düşünmemek lazım aslında ama işte yapabilsek keşke...
slm kizlar , offf içim sikiliyor yaaa(
Mehmete yazdim 3-4 gun once sagligimla sorun yasiyorum fln diye, su an en çok sana ihtiyacim var diye soylemistim ki bunlar dogru kizlar, az once ben pc basinda yokken yazmis bana
ebrucum su an ondanda hbr yok, sinavlari var o yuzden msne giremiyor.
27 sine kadar goremicegim ne tel var ne hiç birsey onu sormak için.
Aslinda hoslanmaya basliyorum ama mehmeti silmeden adim atmaktan korkuyorum
Bu arada Mehmete hakkimi helal ettigimi soyledim artik vicdanin rahat olabilir dedim, cunku etmesem yarin bir gun bana kotu birsey gelir diye korkuyorum. iyi gunlerin hatirina ettim ama rabbim içimi biliyor onu yinede havale ediyorum ona.
Söyle birsey yazdim kizlar ama kizmayin ltfn, belki hayata hiç birsey belli olmaz kotu olmak ii degil, bakarsiniz birden umadiginiz anda tekrar birseyler olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?